1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

No já myslim,že největší podil na chování partnera nebo partnerky jsou zděděné geny a moc nezáleží kdy je kdo narozen,stači se podívat jak se chová tchán nebo tchýně a jejich dítě to zdědí buď více po otci nebo matce

9

Mám blížence a je to nejlepší chlap na světě spolehlivý pracovitý hodný pro rodinu dvacet let a neměnila bych článek jsem ani nečetla to jsou všechno nesmysly jaké si to uděláš takové to máš co nechceš aby druhý dělal tobě nedělej ty jemu opatrujte se všichni a o rodinu se starejte nic důležitějšího není

24
Před 2 roky
Pavlína Kurtinová

Žiju s blíženci 37 let. Neměnila bych. Spolehlivý rodina je pro něho nejvíce. Ano nějaké vrtochy má, ale kdo ne.

Před 2 roky

Oni jsou " závislý" ? Jsou jaký? Hrubky takového zrna udělá jen ten, kdo vyšel ze šesté třidy.

7
Před 2 roky
Tatana Sojková

Souhlasím. U spojení ,,se muži,, jsem marně přemýšlela, co to znamená. Dál jsem nečetla.

2
Před 2 roky

Sama jsem blíženec a přiznávám, že to sedí na 100 %. Být chlap, nechtěla bych ženskou jako jsem já. 😄 S rakem jsem pár let žila a ta negativa souhlasí, pozitiva nikoliv. Rozhodně nebyl empatický a rodinný typ. A ani bych neřekla, že byl přecitlivělý, spíš egoista. Býk je zase můj syn. Je mu teprve 10 let, ale už to souhlasí. Majetnický, výbuchy vzteku...

7
Před 2 roky

25 let s blížencem, no někdy to nebylo lehké, opravdu bych řekla, že jsou to lidé dvou tváří, ale zase na druhou stranu s ním je legrace, a celý život byl pracovitý a staral se o rodinu. Naučila jsem se mu neodporovat a když bylo po diskuzi, tak jsem si to stejně udělala po svém, a ani to nepoznal, nebo už i zapomněl jak to původně zamýšlel 🙂.

Možná to bude i tím, že jsem ve znamení Panny, a říká se, že blíženec chodí po bytě a trousí myšlenky a svršky a panna za ním chodí a uklízí. Aspon tak je to u nás.

Před 2 roky

¨Jsem rak a větší pitomosti jsem o svém znamení ještě nikdy nečetl.... neuvěřitelné..

1

Býci jsou a budou alespoň pro mne nejúžasnější, nejlaskavější. Vnímám jejich upřímnost, empatii a přitom vnitřní sílu. Popis zde mi k nim nesedí.

Před 2 roky

Blíženec sedí 20 let stačilo ..Nikdy jsem nevěděla v jaké přijde náladě .. Muž který má dvě tváře ..Nikdy více!!!

3
Před 2 roky

Jsem Rak a prohlašuji, že to jsou jenom pomluvy! Jsem úžasný a dokonalý muž, manžel, otec, a už i děda🤷.

6
Před 2 roky

Blíženci? Horror!!! Těch světlých chvilek, kdy jsou opravdu milí, je strašně málo.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt