1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Opravdu, láskyplné ženy? Jistě plyne to z jejich odvěké pozice a zaměření lidských samic, matek, pečovatelek o domov, rodinu, partnera! O čem se ale nepíše, aby se v současném kultu ženy nedejbože ženskost nepošpinila? 60% žen 70% českých učitelek jsou emocionální psychopatky jinak také mentální schizofreničky! Povahová úchylka s typickým projevem psychopatie zejména u žen. Sklony se začnou projevovat v dospělosti, když už jsou "konečnê" vdané a mají děti. Začnou si usurpovat výchovu a rodinu, partner může za všechna příkoří a zjistí, že až tak není potřeba. Zhnusí se ji až do nepřekonetel.odporu! Údržbu bytu provedou občas řemeslníci, vystačí si v pohodě sama s dětmi. Partnera, trubce vypakuje! Chlapi prozřete! Evoluce lidské rasy je aktuální a zrychluje u lidských samic!! Nebo s tvrdým "y"? Asi, rodí se i s většími klitorisy!

38
Před 2 roky
Radek Mrvík

Kolega z Afriky rika, ze holky z Egypta meji velke postevaky, protoze pijou vodu z Nilu :-)

9
Před 2 roky

Také mám za sebou rozchod s partnerem, který si nedokázal vážit bezpodmínečné lásky... ale nemám mu to zazlé - on prostě do svých pětačtyřiceti let nic takového nezažil. Zažil jen řadu rozchodů se ženami, které se ho snažily předělat: zakazovaly mu víkendy na kolech, tenisové turnaje, omezovaly jeho zájmy, které pro něj byly důležité.

Nedokázal pochopit, že taková nejsem, pořád čekal, kdy s tím taky začnu, byl nervózní a nebyl šťastný, cítil se být pod neexistujícím tlakem, a inicioval náš rozchod.

Byla jsem smutná, že nebyl šťastný, věděla jsem, že lásku potřebuje a je hodný lásky, necítila jsem se využitá ani zneužitá...

Vedla jsem s ním pak v duchu monology, nevěděla jsem, co jsem měla nebo mohla udělat jinak --- a pak mi najednou v mysli naskočilo: "Měla bych si to odpustit -"

Prostě jsem ho měla ráda takového, jaký je, tak, jak jsem toho byla schopna, a měla bych si odpustit, že jsem pro něj v našem vztahu neuměla udělat víc - aby on to uměl přijmout, bezstarostně a šťastně... nemá smysl nějaké "co by, kdyby"...

Osvobodilo mne to.

A obohatilo - do té doby jsem o sobě nevěděla, že jsem schopna mít ráda tak bezpodmínečně.

7
Před 2 roky
Vanda Kary

Váš partner neuměl milovat - pravděpodobně nikoho - a nebyl ani srovnaný sám se sebou.

Člověk, který není ochoten pro vztah omezit své zájmy, k sobě nemá nikoho poutat.

Vaše jediná chyba byla, že jste si vybrala muže, který se do partnerství nehodí.

Važte si více své energie, svého času a lásku věnujte jenom tomu, kdo Vám ji bude rád oplácet. Nenechte nikoho parazitovat na Vašem dobrém srdci. Přeji Vám hodně štěstí. :-)

12
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Jedině osobní síla dokáže vše překonat. Vztahy mladých lidí jsou turbulentní, s přibývajícím věkem se vše uklidní, jen vytrvat. Nikdy nemá smysl strávit zbytek života s člověk na automatech, drogové zavislým, alkoholikem nebo nasilníkem. Většina vztahových krizí trvá minimálně rok. Hodně lidí to vzdá a najde si někoho jiného. Člověk, který s vámi chce být, s vámi zůstane i kdyby měl deset milenek. Vždy je mladá krev svěží, ale prožité roky jsou v srdci vyryté 🙂 proto hlavu vzhůru

12
Před 2 roky

A jsou vůbec ještě takové " ženy s dobrým srdcem " ?

Pokuď jo , tak se někde schovávají. Spíš jsem já, muž , ztrácel k nim důvěru.

1
Před 2 roky

Žena partnera opouští tehdy,když jí dojde,že je sice ve vztahu ale přesto sama.😏

49
Před 2 roky
Šárka Brodecká

Ženy jsou plný emocí, kterým muži nerozumí. Ale mate pravdu, je to tak ,a co , pomůžete si ,když opustite jednoho a u toho dalsiho, to bude to samé, a pak máte 2-3 děti ,samozivitelka, a teď teprve jste sama !

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Ano, jsou takové ženy, díkybohu za ně! A co hodní muži, muži s (příliš?) dobrým srdcem? Muži, kteří se kvůli jedné ženě trápí desetiletí...

13
Před 2 roky

Obojí zůstanou se zlomeným srdcem, které je nutné vyhojit. To trává dlouho... ale najdou sami sebe.

11
Před 2 roky

Nezbývá než doufat, že autorka článku není obsahově a stylově stejně prázdná jako její text.

6
Před 2 roky

Ten, kdo druhého jen zneužívá ke svému prospěchu je lump.

3
Před 2 roky

To je zase článek... Škoda čtení, je to o ničem.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt