Opravdu, láskyplné ženy? Jistě plyne to z jejich odvěké pozice a zaměření lidských samic, matek, pečovatelek o domov, rodinu, partnera! O čem se ale nepíše, aby se v současném kultu ženy nedejbože ženskost nepošpinila? 60% žen 70% českých učitelek jsou emocionální psychopatky jinak také mentální schizofreničky! Povahová úchylka s typickým projevem psychopatie zejména u žen. Sklony se začnou projevovat v dospělosti, když už jsou "konečnê" vdané a mají děti. Začnou si usurpovat výchovu a rodinu, partner může za všechna příkoří a zjistí, že až tak není potřeba. Zhnusí se ji až do nepřekonetel.odporu! Údržbu bytu provedou občas řemeslníci, vystačí si v pohodě sama s dětmi. Partnera, trubce vypakuje! Chlapi prozřete! Evoluce lidské rasy je aktuální a zrychluje u lidských samic!! Nebo s tvrdým "y"? Asi, rodí se i s většími klitorisy!
Kolega z Afriky rika, ze holky z Egypta meji velke postevaky, protoze pijou vodu z Nilu :-)
Také mám za sebou rozchod s partnerem, který si nedokázal vážit bezpodmínečné lásky... ale nemám mu to zazlé - on prostě do svých pětačtyřiceti let nic takového nezažil. Zažil jen řadu rozchodů se ženami, které se ho snažily předělat: zakazovaly mu víkendy na kolech, tenisové turnaje, omezovaly jeho zájmy, které pro něj byly důležité.
Nedokázal pochopit, že taková nejsem, pořád čekal, kdy s tím taky začnu, byl nervózní a nebyl šťastný, cítil se být pod neexistujícím tlakem, a inicioval náš rozchod.
Byla jsem smutná, že nebyl šťastný, věděla jsem, že lásku potřebuje a je hodný lásky, necítila jsem se využitá ani zneužitá...
Vedla jsem s ním pak v duchu monology, nevěděla jsem, co jsem měla nebo mohla udělat jinak --- a pak mi najednou v mysli naskočilo: "Měla bych si to odpustit -"
Prostě jsem ho měla ráda takového, jaký je, tak, jak jsem toho byla schopna, a měla bych si odpustit, že jsem pro něj v našem vztahu neuměla udělat víc - aby on to uměl přijmout, bezstarostně a šťastně... nemá smysl nějaké "co by, kdyby"...
Osvobodilo mne to.
A obohatilo - do té doby jsem o sobě nevěděla, že jsem schopna mít ráda tak bezpodmínečně.
Váš partner neuměl milovat - pravděpodobně nikoho - a nebyl ani srovnaný sám se sebou.
Člověk, který není ochoten pro vztah omezit své zájmy, k sobě nemá nikoho poutat.
Vaše jediná chyba byla, že jste si vybrala muže, který se do partnerství nehodí.
Važte si více své energie, svého času a lásku věnujte jenom tomu, kdo Vám ji bude rád oplácet. Nenechte nikoho parazitovat na Vašem dobrém srdci. Přeji Vám hodně štěstí. :-)
Jedině osobní síla dokáže vše překonat. Vztahy mladých lidí jsou turbulentní, s přibývajícím věkem se vše uklidní, jen vytrvat. Nikdy nemá smysl strávit zbytek života s člověk na automatech, drogové zavislým, alkoholikem nebo nasilníkem. Většina vztahových krizí trvá minimálně rok. Hodně lidí to vzdá a najde si někoho jiného. Člověk, který s vámi chce být, s vámi zůstane i kdyby měl deset milenek. Vždy je mladá krev svěží, ale prožité roky jsou v srdci vyryté 🙂 proto hlavu vzhůru
A jsou vůbec ještě takové " ženy s dobrým srdcem " ?
Pokuď jo , tak se někde schovávají. Spíš jsem já, muž , ztrácel k nim důvěru.
Žena partnera opouští tehdy,když jí dojde,že je sice ve vztahu ale přesto sama.😏
Ženy jsou plný emocí, kterým muži nerozumí. Ale mate pravdu, je to tak ,a co , pomůžete si ,když opustite jednoho a u toho dalsiho, to bude to samé, a pak máte 2-3 děti ,samozivitelka, a teď teprve jste sama !
Ano, jsou takové ženy, díkybohu za ně! A co hodní muži, muži s (příliš?) dobrým srdcem? Muži, kteří se kvůli jedné ženě trápí desetiletí...
Obojí zůstanou se zlomeným srdcem, které je nutné vyhojit. To trává dlouho... ale najdou sami sebe.
Nezbývá než doufat, že autorka článku není obsahově a stylově stejně prázdná jako její text.
Ten, kdo druhého jen zneužívá ke svému prospěchu je lump.
To je zase článek... Škoda čtení, je to o ničem.