1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Neumí stárnout se ctí.

19
Před 2 roky

Ať se na mě paní autorka nezlobí, ale psát o někom, že je zrůda? Je to její věc a i kdyby měla těch plastik sto, nikomu do toho nic není. Taky by se mi líbila víc bez nich a s pár vráskama, ale použít slovo zrůda se vážně nehodí.

35
Před 2 roky
Nikola Fr

Právo na názor? Jakože nemůžu napsat, že jste šereda? Je to můj názor a mám na to právo! Nebo?

9
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Z krásné zpěvačky ? Snad byla často dobře nalíčená, ale kráska od přírody to nikdy nebyla.

21
Před 2 roky
Hana Stojanová

Tak za mě zrovna na fotce u tohoto článku je tedy opravdu krásná.👍

11
Před 2 roky

Zrůda!? Tak to je dost přehnané, to autorka dost ujela... Kdybych to tu napsala do diskuze, tak mi příspěvek cenzor smaže jako nenávistný komentář.

1

Bohužel, rozum zůstává stát nad tím co některé celebrity dokáží udělat aby vypadaly mladě. Výsledek je v mnoha případech katastrofální ... Nechápu, že se neponaučí. Takových už tady bylo Donatella Versace, Goldie, Janett a Michael Jackson, Mickey Rourke a mnoho dalších - je to smutné ... taková byla hezká

23
Před 2 roky
Veronika Prostě Nika

Francouzské přísloví říká:

"Nešťastné ženy stárnou příliš brzy, hloupé ženy nestárnou nikdy. Moudré ženy stárnou v pravou chvíli."

14
Před 2 roky

Každý si může dělat co chce i Madona .Ona vám taky nevyčítá že jste hnusný a starý .Pošlete foto kdo jste stejně starý jako ona .)) Těším se na tu krásu .

10
Před 2 roky
Pavel Vinecky

Amen

Před 2 roky

Problém je v tom, že tady se očividně úzká skupina lidí za mořem připravuje na setkání s mimozemskou civilizací a aby k tomu mohlo dojít a z naší strany bychom nebyli kontroverzní, tak tato úzká skupina lidí musí vypadat pokud možno podobně, jako návštěvníci z jiné planety, aby se to nějak nezvrtlo no a jelikož tyhle nešťastné osůbky určují mnohým lidem trend života, tak se z toho pomalu začíná vyvíjet davová psychóza aspoň za mořem to tak je. Něco jak sekta. A to je kultura, ze které si musíme brát příklad. Tleskám.

11
Před 2 roky

A co vám je do toho? je to její věc, její tělo. A psát o někom, že je zrůda je tak trochu v rozporu z vašimi vlastními pravidly. Já bych řekl, že zrůda, co se nudí, a má smutný život, je ten co tohle napsal.

21
Před 2 roky
Martin Hruška

aaa dalsi cenzor,a co muzem teda psat?Muzem nekoho nemit rad ?A kdyz nekdo vypada jako zruda a jeste vlastni vinou,proc to nenapsat,nikdo nepise at ji ublizujia atd,jenom to co vidi,zvlaste pak u zeny ,ktera denne vystavuje tisice fotek na fejsbukach,tvitrech a jinych chlubitek,tak je pravdepodobne ze to bude nekdo komentovat ,Co tedy napsat ze je krasna a doporucit to vsem,kdyby se takhle narodila a tak nadavat do zrud byb bylo hodne pres caru ale takhle

8
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Jo, jo, obraz americkeho zpusobu zivota. Dobre jim tak, oni se tou laskou k uspechu a penezum jednou, doufam, sami znici. Mas prachy, jsi hoden zivota. Nemas? Chcipni, nezaslouzis si ziti. Tak strasliva kultura! Je treba uznat, ze maji vymakane ovladnuti stredu lidske inteligence. Ve stravovani, v kulture, v politice... Bleeeeeee

5
Před 2 roky

Pěkná nebyla nikdy, ve VB o ní před 30 lety psali, že má sexappeal jako vysavač

4
Před 2 roky
Jaroslav Moureček

Měli pravdu. Schovává to za stylizaci dívky z hanbince.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt