Neumí stárnout se ctí.
Ať se na mě paní autorka nezlobí, ale psát o někom, že je zrůda? Je to její věc a i kdyby měla těch plastik sto, nikomu do toho nic není. Taky by se mi líbila víc bez nich a s pár vráskama, ale použít slovo zrůda se vážně nehodí.
Právo na názor? Jakože nemůžu napsat, že jste šereda? Je to můj názor a mám na to právo! Nebo?
Z krásné zpěvačky ? Snad byla často dobře nalíčená, ale kráska od přírody to nikdy nebyla.
Tak za mě zrovna na fotce u tohoto článku je tedy opravdu krásná.👍
Zrůda!? Tak to je dost přehnané, to autorka dost ujela... Kdybych to tu napsala do diskuze, tak mi příspěvek cenzor smaže jako nenávistný komentář.
Bohužel, rozum zůstává stát nad tím co některé celebrity dokáží udělat aby vypadaly mladě. Výsledek je v mnoha případech katastrofální ... Nechápu, že se neponaučí. Takových už tady bylo Donatella Versace, Goldie, Janett a Michael Jackson, Mickey Rourke a mnoho dalších - je to smutné ... taková byla hezká
Francouzské přísloví říká:
"Nešťastné ženy stárnou příliš brzy, hloupé ženy nestárnou nikdy. Moudré ženy stárnou v pravou chvíli."
Každý si může dělat co chce i Madona .Ona vám taky nevyčítá že jste hnusný a starý .Pošlete foto kdo jste stejně starý jako ona .)) Těším se na tu krásu .
Amen
Problém je v tom, že tady se očividně úzká skupina lidí za mořem připravuje na setkání s mimozemskou civilizací a aby k tomu mohlo dojít a z naší strany bychom nebyli kontroverzní, tak tato úzká skupina lidí musí vypadat pokud možno podobně, jako návštěvníci z jiné planety, aby se to nějak nezvrtlo no a jelikož tyhle nešťastné osůbky určují mnohým lidem trend života, tak se z toho pomalu začíná vyvíjet davová psychóza aspoň za mořem to tak je. Něco jak sekta. A to je kultura, ze které si musíme brát příklad. Tleskám.
A co vám je do toho? je to její věc, její tělo. A psát o někom, že je zrůda je tak trochu v rozporu z vašimi vlastními pravidly. Já bych řekl, že zrůda, co se nudí, a má smutný život, je ten co tohle napsal.
aaa dalsi cenzor,a co muzem teda psat?Muzem nekoho nemit rad ?A kdyz nekdo vypada jako zruda a jeste vlastni vinou,proc to nenapsat,nikdo nepise at ji ublizujia atd,jenom to co vidi,zvlaste pak u zeny ,ktera denne vystavuje tisice fotek na fejsbukach,tvitrech a jinych chlubitek,tak je pravdepodobne ze to bude nekdo komentovat ,Co tedy napsat ze je krasna a doporucit to vsem,kdyby se takhle narodila a tak nadavat do zrud byb bylo hodne pres caru ale takhle
Jo, jo, obraz americkeho zpusobu zivota. Dobre jim tak, oni se tou laskou k uspechu a penezum jednou, doufam, sami znici. Mas prachy, jsi hoden zivota. Nemas? Chcipni, nezaslouzis si ziti. Tak strasliva kultura! Je treba uznat, ze maji vymakane ovladnuti stredu lidske inteligence. Ve stravovani, v kulture, v politice... Bleeeeeee
Pěkná nebyla nikdy, ve VB o ní před 30 lety psali, že má sexappeal jako vysavač
Měli pravdu. Schovává to za stylizaci dívky z hanbince.