Není to špatné, logiku mám ráda a v testu jsem uspěla, ale mám připomínku k pohár = ústa, pták = ... Já si tam doplnila "patří" - pohár patří do úst, pták patří do lesa...
Jenže muze patrit i na keř... Ja si řekla ze usta se diky poháru napijí, ptak se diky zobaku nají 🤣🤣🤣
No teda...
Jistěže má moje IQ své limity, ale zdůvodňovat u otázky pohár = ústa, pták = ... jako správnou odpověď zobák kvůli stavění hnízda, to mi připadá jako oslí můstek. No já jsem sice odpověděl zobák, ale nebyla to exaktní asociace, spíše intuitivní.
Otázka číslo osm je opravdu náročnější, a je těžké ji objasnit bez znalostí výrokové logiky. Což je disciplína obecně nemilované matematiky. Pokud vám to není jasné, hoďte to v tomto případě klidně za hlavu. "Správná" odpověď dle mne z těch dvou vstupních nevyplývá, ale není s nimi v rozporu a zároveň není rozporuplná sama o sobě.
presne. :-)
Tak tohle je asi ta největší kravina co jsem kdy zaznamenal. Tenhle pseudologický kvíz je totálně postavený na hlavu, mnohdy logiku postrádá absolutně, autorka zjevně potřebovala za každou cenu vytvořit nějaké rádobyvtipné úlohy a výsledek je tento paskvil.
I se skóre 9/10 jsem z tohoto počinu znechucen...
Přesně tak - kniha nemusí mít ilustrace, tisk, ale musí mít stránky, protože bez nich by to nebyla kniha....tak k čemu je mi kniha plná prázdných stránek?
Debilní, navíc postrádající jakoukoli reálnou logiku. Platit za písmenka, to může vymyslet naprostý blb!
A přitom stačí kliknout na "zatím ne", nemusíš platit písmenka, rozumbrado.
Nějak se mi nezdá otázka č. 8. Prostě jsem ji nebyla sto pochopit a potřebovala bych pořádný výklad, ten u hodnocení mi nepomohl.
Debilní je na tom hlavně to finále = vyhodnocení kvízu.... trapné ke zvracení.
A přitom stačí přečíst celé a kliknout " zatím vynechat" a výsledky se ti zobrazí i bez zadání emailu.
Debilní otázky ...
Úkol 9 mi tak velkou logiku nedává.
je to hloupost.
Existuje ještě jeden typ logiky. Vojenská.
Nechápu lampy a tašky 😆