1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Není to špatné, logiku mám ráda a v testu jsem uspěla, ale mám připomínku k pohár = ústa, pták = ... Já si tam doplnila "patří" - pohár patří do úst, pták patří do lesa...

13
Saskie Hájková

Jenže muze patrit i na keř... Ja si řekla ze usta se diky poháru napijí, ptak se diky zobaku nají 🤣🤣🤣

6
Před 2 roky

No teda...

Jistěže má moje IQ své limity, ale zdůvodňovat u otázky pohár = ústa, pták = ... jako správnou odpověď zobák kvůli stavění hnízda, to mi připadá jako oslí můstek. No já jsem sice odpověděl zobák, ale nebyla to exaktní asociace, spíše intuitivní.

Otázka číslo osm je opravdu náročnější, a je těžké ji objasnit bez znalostí výrokové logiky. Což je disciplína obecně nemilované matematiky. Pokud vám to není jasné, hoďte to v tomto případě klidně za hlavu. "Správná" odpověď dle mne z těch dvou vstupních nevyplývá, ale není s nimi v rozporu a zároveň není rozporuplná sama o sobě.

9
Před 1 rokem
Libor Mikš

presne. :-)

Před 2 roky

Tak tohle je asi ta největší kravina co jsem kdy zaznamenal. Tenhle pseudologický kvíz je totálně postavený na hlavu, mnohdy logiku postrádá absolutně, autorka zjevně potřebovala za každou cenu vytvořit nějaké rádobyvtipné úlohy a výsledek je tento paskvil.

I se skóre 9/10 jsem z tohoto počinu znechucen...

7
Před 2 roky
Michal Málek

Přesně tak - kniha nemusí mít ilustrace, tisk, ale musí mít stránky, protože bez nich by to nebyla kniha....tak k čemu je mi kniha plná prázdných stránek?

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Debilní, navíc postrádající jakoukoli reálnou logiku. Platit za písmenka, to může vymyslet naprostý blb!

31
Před 2 roky
Vladimír Jirka

A přitom stačí kliknout na "zatím ne", nemusíš platit písmenka, rozumbrado.

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Nějak se mi nezdá otázka č. 8. Prostě jsem ji nebyla sto pochopit a potřebovala bych pořádný výklad, ten u hodnocení mi nepomohl.

7
Před 2 roky

Debilní je na tom hlavně to finále = vyhodnocení kvízu.... trapné ke zvracení.

14
Před 2 roky
Jiří Karel

A přitom stačí přečíst celé a kliknout " zatím vynechat" a výsledky se ti zobrazí i bez zadání emailu.

5
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Debilní otázky ...

7
Před 2 roky

Úkol 9 mi tak velkou logiku nedává.

1
Před 1 rokem
Jirka Matejka

je to hloupost.

Před 2 roky

Existuje ještě jeden typ logiky. Vojenská.

1
Před 9 měsíci

Nechápu lampy a tašky 😆

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt