1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

kdysi to dceři měřila karlova univerzita a byla mezi 3% nejlepších. ale bohužel to jde vidět na vysoké emoční labilitě. má to výhody i nevýhody, jak spousta věcí. já osobně jsem rád, že jsem otupělý, v dnešní době k nezaplacení.

9

To je test na houby: kdekdo si o sobě myslí, že má smysl pro humor, že umí ovlivnit druhé, zvládá vypjaté situace - a v krizi to celé rupne. Právě tak to může být test: umíte sami sobě lhát?

7
Před 2 roky

Tak ten, kdo má vysokou sociální inteligenci, tak nepotřebuje a ani nečte tyhle clickbaitové články. Nadpis i úvodní obrázek hovoří za vše.

6
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 2 roky
Ondřej Kočan

Reaguji na váš komentář:

"nevím jestli má psychyitr na někoho, kdo má přes 125 IQ, a má v Hareho testu 30 - nerad se chlubím, aproto jsem obě hodnoty o 2% úmyslně podhodnotil"

Jelikož jste hrdinsky svoje komentáře promazal, včetně svého prvního komentáře, na který následovalo vlákno, tudíž nelze na váš poslední komentář reagovat.

Chlubit se nemusíte, vaše komentáře nám o vás řekly dost 🙂

První den na diskusi a takovýho kašpara ze sebe udělat. To je na nějakou cenu 🙂 Tak to příště zkuste líp, Ondro, ať se tu zas neztrapňujete. Těšilo mě 🙃

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt