1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Správně je metelesku blesku, protože to mělo připomínat rumunštinu. Vaše meteleskum bleskum by spíš připomínalo latinu.

4
Před 2 roky

Hláška Co blázníte, dyť jsou tady lidi není z Filmu Dobrý voják Švejk, ale z druhého dílu, který se jmenuje Poslušně hlásím. Ale říká to Švejk. To jen pro přesnost.

5
Před 2 roky
Centrforward Král

Jo jo. Taky jsem si to říkal, tímhle končil ll.dil. Je vidět,že máte ze středu útoku dokonalý přehled.👏👏👍👍

2
Před 2 roky

11/12, ujde...

Před 2 roky
Saskie Hájková

Taky tak. 🤣

2
Před 2 roky

Jak můžou testoval lidi, když sami mají chybu hned v úvodním textu. Hláška „Asi dobrej oddíl, no…“ není z filmu Marešku, podejte mi pero ale z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje.

6
Před 2 roky

Výborně! Nejspíš jste opravdovými milovníky českých filmů a hlášky z nich sypete z rukávu na požádání.

Ovšem hláška "Co blbnete vždyť jsou tady lidi" není z filmu Voják Švejk ,ale z filmu Poslušně hlásím.

Před 2 roky

12/12, některé filmy jsem neviděl, např. Kulový blesk, ale dalo se to následně odhadnout

3
Před 2 roky
Jiří Dobrý

Třeba toho Kolju jsem nevěděl, ale věděl jsem že to v těch dalších možnostech není. Mimochodem tahle hláška nijak ne zlidověla já jí slyšel prvně a to všechny ostatní znám nazpaměť.

Před 2 roky

Až na to , že v Pejru , tedy v Pelhřimově žádný krematorium není. Ale to musel Jiří Lír vědět , když odsud pochází .

2
Před 2 roky
Petr Kouba

Ach jo, vy byste v komedii vyžadoval přesnost ve všem? A kromě toho to neříká J, Lír, ale R. Hrušínský. Nejvíc byste se vyřádil v komedii Císařův Pekař. Zkuste si zjistit, kdo z hlavních postav se skutečně u dvora Rudolfa II. mohl setkat.

3
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

10 správných z 12. No,žádnej fenomén,ale zas tak špatný to taky není.

3
Před 2 roky

a pro skutečné znalce

Odkaz

1
Před 2 roky
Jindřich Bíža

Plný počet.

Před 2 roky

1 z 12 docela úspěch,nejsem příznivec čssr filmů

1
Před 2 roky
Miroslav Měšťan

Gulag, Farma zvířat, Stalinovy poslední dny, Černobyl - a více skvostů vaší přízně už nevím, ale soudím podle fašistické značky že jste znalec této filmové kultury

7
Zobrazit dalších 8 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt