Správně je metelesku blesku, protože to mělo připomínat rumunštinu. Vaše meteleskum bleskum by spíš připomínalo latinu.
Hláška Co blázníte, dyť jsou tady lidi není z Filmu Dobrý voják Švejk, ale z druhého dílu, který se jmenuje Poslušně hlásím. Ale říká to Švejk. To jen pro přesnost.
Jo jo. Taky jsem si to říkal, tímhle končil ll.dil. Je vidět,že máte ze středu útoku dokonalý přehled.👏👏👍👍
11/12, ujde...
Taky tak. 🤣
Jak můžou testoval lidi, když sami mají chybu hned v úvodním textu. Hláška „Asi dobrej oddíl, no…“ není z filmu Marešku, podejte mi pero ale z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje.
Výborně! Nejspíš jste opravdovými milovníky českých filmů a hlášky z nich sypete z rukávu na požádání.
Ovšem hláška "Co blbnete vždyť jsou tady lidi" není z filmu Voják Švejk ,ale z filmu Poslušně hlásím.
12/12, některé filmy jsem neviděl, např. Kulový blesk, ale dalo se to následně odhadnout
Třeba toho Kolju jsem nevěděl, ale věděl jsem že to v těch dalších možnostech není. Mimochodem tahle hláška nijak ne zlidověla já jí slyšel prvně a to všechny ostatní znám nazpaměť.
Až na to , že v Pejru , tedy v Pelhřimově žádný krematorium není. Ale to musel Jiří Lír vědět , když odsud pochází .
Ach jo, vy byste v komedii vyžadoval přesnost ve všem? A kromě toho to neříká J, Lír, ale R. Hrušínský. Nejvíc byste se vyřádil v komedii Císařův Pekař. Zkuste si zjistit, kdo z hlavních postav se skutečně u dvora Rudolfa II. mohl setkat.
10 správných z 12. No,žádnej fenomén,ale zas tak špatný to taky není.
a pro skutečné znalce
Odkaz
Plný počet.
1 z 12 docela úspěch,nejsem příznivec čssr filmů
Gulag, Farma zvířat, Stalinovy poslední dny, Černobyl - a více skvostů vaší přízně už nevím, ale soudím podle fašistické značky že jste znalec této filmové kultury