1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jednou jsem se ,,seknul". Ve skoro dvaašedesáti (kdy to skoro nepoužívám) to snad jde, ne?

1
Před 2 roky
Jaroslav Ševčík

Asi jste zrovna ve škole chyběl.

2
Před 2 roky

Zanašich mladejch let to každý uměl protože jsme měli učitele s velkým "U",Dnes to to žáci neuměji protože je to dnešní učitelé bud nenaučí nebo na to žáci kašlou.

7
Před 2 roky
Jan Poustka

No, spíše na to kašlou žáci, ale bohužel je to i obraz rodiny. Učitel se může snažit sebevíc, ale často je rodiči slovně "kamenován" před dětmi a tím pak ztrácí často těžce získanou autoritu. Ze svého okolí slyším dost často, jak otec či matka říkají "co vás ti kreteni ve škole učí?" Nepamatuji si, že by kdysi takhle mluvili mí rodiče a ani já nikdy svým dětem toto neříkal. Bohužel, vše je to o lidech a jejich přístupu ke svému okolí.

7
Před 2 roky

Pro třeťáčky na základce... i když dnes... možná maturitní ročníky...

2
Před 2 roky

Mne by zajímalo, jak by asi dopadla na tomto znalosti lehkém kvízu Markéta Pekarová-Adamová, to by byla pecka...

6
Před 2 roky
Bohumír Lisý

Mě by zajímal Babiš

Před 2 roky

Myslím, že tady nikdo moc chyb neudělá. Nejjednodušší test za poslední dobu.

7
Před 2 roky
Luboš Doležal

Nevěřím té chvále po skončení testu. Taky si myslím, že byl hodně snadný a ani já jsem se nespletla.

6
Před 2 roky

Tak já převádět jednotky umím (12/12), ale vám to pořád nějak nejde (9/12). Vraťte se do 1. třídy. :-)

Před 2 roky

Máte tam chybu. 98,5g je 9,85cg a nikoliv Dg. V Dg je to 0,985...

2
Před 2 roky
Helena Poláková

Když koupíte jedno deka šunky, tak vám dají 100g? Takže když koupíte 10 deka, tak vám dají rovnou kilo. To se vyplatí, tam chci taky nakupovat 🙂

4
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

...že takového výsledku dosáhla hrstka vyvolených, to by bylo spíše smutné

4
Před 2 roky

V šesté třídě převádějí jednotky objemu a obsahu. Toto je učivo 3 třídy.

3
Před 2 roky

Dal jsem všechny a to to nepotřebuji k životu a je mi přes pade 😊😉

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt