1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Je ohromující, jak velké, přímo encyklopedické vědomosti někteří lidé mají. Tuto schopnost jim závidím. Je úžasné hodně vědět a znát.

23
Před 2 roky

Mám za sebou 7 televizních soutěží...vesměs výherních..do pořadu jsem se hlásil..byl jsem i vybrán ale nakonec nepozvan... důvod proč mě nepozvali jsem se dodnes nedozvěděl...asi se báli že budu moc těžký soupeř....jinak za mě je tato soutěž přehlídka hlupáků kteří neví základní věci...a to produkci pořadu vyhovuje asi ze všeho nejvíc

21
Před 2 roky
Ivo Jalov

Možná Vás nepozvali kvůli Vašemu pravopisu.

23
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 2 roky

No doma, v klidu, to se to odpovídá. Ale stát tam, nervozita, časový pres, to by dopadlo hůř. Sleduji pravidelně, a často se stane že to mám na jazyku, a ne a ne si vzpomenout.

24
Před 2 roky

7-10 správných odpovědí

Neuvěřitelné! Vy byste do této soutěže rozhodně měli zavítat a vyzkoušet vyhrát pohádkovou výhru! Gratulujeme!

Stejně se přihlašovat nebudu. Zaúřadovala by tréma a neobstála bych.

7
Před 2 roky
Eva Komárková

Já to samé, jinak to jde z domova a jiné je to na místě.

7
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Všichni lovci a lovkyně jsou extrémně chytří lidé a já je obdivuji za jejich přehled a znalosti včetně chování před televizními obrazovkami. Klobouk dolů také před Ondrou Sokolem, je vtipný sympatický a skvělý moderátor. Děkuji za Vás všechny a Vám všem, díky. Ať Vám nadále slouží mozkové závity a pevné zdraví i trochu štěstí přeji. Spokojený divák a fanda Na Lovu a Super Lovu. 😉

Před 2 roky

Otázka počet nejvyšších vrcholů nad 1.500 metrů je špatně - jsou to Sněžka, Luční hora, Studniční hora a Vysoké Kolo. Tak a teď kdo je tady Lovec :-)

7
Před 2 roky
Daniel Vítek

Budu vám trochu oponovat, protože vrchol Vysokého kola je na polské straně Krkonoš. Proto jen tři vrcholy a ne čtyři. Mám to skoro za humny:)

6
Před 2 roky

Soutěž je udělána tak, aby chytřejší byli proti lepším lovcům.To samé pak otázky. Ono toho lze ovlivnit dost, ale i tak několik lidí nakonec proklouzne a uspěje.

2
Před 2 roky

Porad se mi libi, lovci take, ale tak priserne mi v soutezi vadi p. Sokol, že se na to divat nemuzu

3
Před 2 roky
Anda Komarkova

Tak se nedívejte

10

Já bych tam nešla protože, bych jsem tam zapoměla i vlastní jméno. Ale čučím na to. baví mě to a hlavně se poučím.

14
Před 2 roky

Obdivuji, že se tam někdo přihlásí, kolik toho ti lovci ví a někdo stejně občas vyhraje, já bych si netroufl.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt