1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

12/13... Mirai neposlouchám... 🙂

13
Před 2 roky
Martin Svoboda

Nemusíte se tím trápit, jiní neposlouchají Iron Maiden..

4
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Mirai jsem víceméně tipl, ale jinak to byl poměrně jednoduchý test, kdy ca 2 otázky jsem odvodil díky znalosti angličtiny a částečné latiny, protože jsem se s tím pojmem ještě nesetkal. Holt už nejsem tak sečtělý, jako zamlada. Stejně jsem ale jen v kategorii 9-13. Zde autor testu moc nezabodoval.😂

3
Před 2 roky

V první otázce, tak jak je položená, by měla být správná odpověď " Labe", protože je delší než Vltava. Kdyby ale otázka byla "jaká je nejdelší řeka na území české republiky?" tak zde je Vltava správně.

11
Před 2 roky
Vladimír Urban

Nepřesná formulace: Ale já jsem to naštěstí pochopil správně, jak to autor myslel. Na českém území je Vltava nejdelší a je také brána všeobecně a nepřesně jako "nejdelší česká řeka".

3

Otázky by měly být definovány jednoznačně a ne umožňovat dvojí výklad. Například: délka řeky- pouze na území republiky, nebo od pramene do moře atd.

9
Před 2 roky
Bohuslav Bartonicek

Otázka zní ale naprosto jasně.

14
Před 2 roky

Také mi to napsalo 9/13, ačkoliv jsem měla všechny správně.

Asi to bude tím, že do hospody nechodím a test jsem dělala sama, i když ve dvou se to lépe táhne...

Ale Mirai jsem jen tipla, vůbec je neznám...

Před 2 roky

Pod pojmem hospodský kvíz jsem si představoval vypít litr zelené , patnáct piv a vykouřit čtyřicet cigaret.

5
Před 2 roky

První otázka je špatně položená. Nejdelší českou řekou je Labe, jen není nejdelší na území České republiky. To mě stálo bodík:-). Mirai jsem tipnul, zbytek byl jednoduchý.

2
Před 2 roky

Takto položené otázky fakt patří do hospody. Lidé se mohou v klidu pohádat, jak je to myšleno. Dávat tři možnosti pak zavání tipováním (odhadováním).

3
Před 2 roky
Jaroslav Preclík

Pane, to je o zábavě a ne o výhře, ta je podružná. A hádají se ti co prohrají. Jako v kartách...Mariáš, Taroky. A hádají se ti co to neumí dobře hrát...Hrával jsem obě.

3
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Svět ženy a hospodský kvíz ? To mi nejde dohromady. Zajímavé, že v komentářích jsou samí muži a jedna žena.

3
Před 2 roky

Mám 13/13. U Mirai jsem měl štěstí, tipoval jsem. Jinak to nebylo až zase tak těžké...

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt