1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Na to je jediná rada,odstěhovat se.Když bydlíte u tchyně bohužel musíte poslouchat,s tím nic nenaděláte,je to její dům.

22
Před 1 rokem
Helena Luklová

Nemusíte ale hospodařit společně.Věnujte se dětem.

4
Před 1 rokem

Rozhodně podejte žádost o rozvod trpělivosti bylo z vaší strany dost nic se nezměnilo a nezmění odstěhujte se co nejdál jde nervy buď to manžel pochopí a půjde s vámi a když ne taky dobře věřte , že ten pokoj a klid který budete mít za to stojí .

23
Před 1 rokem
Romana Čermáková

Souhlasím s paní Čermákovou. Uvědomte si, že polovina peněz, které jste za ta léta našetřili, patří vám. S tím jistě nějaké bydlení najdete.

14
Před 1 rokem

To je nějaká pitomost. Proč se takhle nechává využívat. Já jako tchýně jsem hrozná, vím to, mé děti, byť dospělé, jsou pro mne všechno. Ale bych to ustála a nervala se do života mým dětem /ono by to tak logicky skončilo/, rovnou jsem jim řekla, že bydlet u nás není dobrý nápad. Ale zase my máme ještě byt na pronájem - tam jsem nechala dceru s partnerem bydlet za náklady, aby si našetřili na svoje vlastní bydlení. Teď tam bydlí syn. Aby fungovalo společné bydlení rodičů a dospělých dětí s partnery - to je výjimka, dle mýho. Já bych to nedala, potřebuju svoje soukromí a když nemám náladu, dětem jen řeknu - nejezděte, není mi dobře. Oni vědí. Ale mít je u sebe - partneři mých dětí jsou každý z jiné rodiny a s jinými zvyky - neustála bych to. Takže tchýni to v tomto příběhu vyhovuje, ale že se to snaží vydržet dotyčná, nechápu. Já bych už dávno byla pryč, i kdybych měla jít s dětmi do 1-1. To už se ufinancovat dá z vlastních peněz.

3
Před 1 rokem

Myslím.si že už mu domlouval dost dlouho. Tuto situaci bych popsala ani dovnitř ani ven. To nemůže dlouho vydržet

1
Před 1 rokem

Za těch sedm let jste si museli našetřit na zámek. Takže rozhodně peníze budete mít pro svůj malý byt, kam se vejde vy a holčičky. Chlapa nechte u maminky. Nikdy od ní neodejde.

16
Před 1 rokem
Janka Skalnikova

To vůbec není jisté. Paní píše že platí téměř vše i nákupy tchýni. Myslím, že tchýně bude dělat všechno pro to, aby právě neměli moc šancí si našetřit.

Před 1 rokem

Možná by pro začátek stačilo pronajmout si někde byt,vzít děti a odstěhovat se.To by pak manžel pochopil,že to myslíte vážně!Měla jste na něj tlačit po tom roce a ne čekat 7 let.To byla pro něj výhra.

7
Před 1 rokem

Bydlím u tchýně teprv 7 týdnů, a před týdnem jsem ji poslala do háje, a od té doby ji tu služku a posluhovačky nedělám a do výchovy dcery si od ní mluvit nenechám už vůbec těch 6 týdnů mi bohatě stačilo a doufám že to nějak ještě 2 měsíce vydržím, ale 7 let? Uff to bych byla v hrobě, nebo ve vězení.

2
Před 1 rokem

Mile se na matinku usmějte a řekněte jí, jestli někdy slyšela o trestném činu týrání osoby žijící ve společném obydlí. A pokud ne, tak že se s tímto zákonem bude moci velice brzy seznámit, jestli nezmění své chování.

2
Před 1 rokem

To je rada za všechny prachy....promluvte si s manželem. To už paní jistě udělala, tipla bych, že ne jednou. Takže buď vzpoura proti tchyni nebo pryč.

1
Před 1 rokem

Probuď se a odejdi, a nefňukej! Potřebují jen služku.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt