Na to je jediná rada,odstěhovat se.Když bydlíte u tchyně bohužel musíte poslouchat,s tím nic nenaděláte,je to její dům.
Nemusíte ale hospodařit společně.Věnujte se dětem.
Rozhodně podejte žádost o rozvod trpělivosti bylo z vaší strany dost nic se nezměnilo a nezmění odstěhujte se co nejdál jde nervy buď to manžel pochopí a půjde s vámi a když ne taky dobře věřte , že ten pokoj a klid který budete mít za to stojí .
Souhlasím s paní Čermákovou. Uvědomte si, že polovina peněz, které jste za ta léta našetřili, patří vám. S tím jistě nějaké bydlení najdete.
To je nějaká pitomost. Proč se takhle nechává využívat. Já jako tchýně jsem hrozná, vím to, mé děti, byť dospělé, jsou pro mne všechno. Ale bych to ustála a nervala se do života mým dětem /ono by to tak logicky skončilo/, rovnou jsem jim řekla, že bydlet u nás není dobrý nápad. Ale zase my máme ještě byt na pronájem - tam jsem nechala dceru s partnerem bydlet za náklady, aby si našetřili na svoje vlastní bydlení. Teď tam bydlí syn. Aby fungovalo společné bydlení rodičů a dospělých dětí s partnery - to je výjimka, dle mýho. Já bych to nedala, potřebuju svoje soukromí a když nemám náladu, dětem jen řeknu - nejezděte, není mi dobře. Oni vědí. Ale mít je u sebe - partneři mých dětí jsou každý z jiné rodiny a s jinými zvyky - neustála bych to. Takže tchýni to v tomto příběhu vyhovuje, ale že se to snaží vydržet dotyčná, nechápu. Já bych už dávno byla pryč, i kdybych měla jít s dětmi do 1-1. To už se ufinancovat dá z vlastních peněz.
Myslím.si že už mu domlouval dost dlouho. Tuto situaci bych popsala ani dovnitř ani ven. To nemůže dlouho vydržet
Za těch sedm let jste si museli našetřit na zámek. Takže rozhodně peníze budete mít pro svůj malý byt, kam se vejde vy a holčičky. Chlapa nechte u maminky. Nikdy od ní neodejde.
To vůbec není jisté. Paní píše že platí téměř vše i nákupy tchýni. Myslím, že tchýně bude dělat všechno pro to, aby právě neměli moc šancí si našetřit.
Možná by pro začátek stačilo pronajmout si někde byt,vzít děti a odstěhovat se.To by pak manžel pochopil,že to myslíte vážně!Měla jste na něj tlačit po tom roce a ne čekat 7 let.To byla pro něj výhra.
Bydlím u tchýně teprv 7 týdnů, a před týdnem jsem ji poslala do háje, a od té doby ji tu služku a posluhovačky nedělám a do výchovy dcery si od ní mluvit nenechám už vůbec těch 6 týdnů mi bohatě stačilo a doufám že to nějak ještě 2 měsíce vydržím, ale 7 let? Uff to bych byla v hrobě, nebo ve vězení.
Mile se na matinku usmějte a řekněte jí, jestli někdy slyšela o trestném činu týrání osoby žijící ve společném obydlí. A pokud ne, tak že se s tímto zákonem bude moci velice brzy seznámit, jestli nezmění své chování.
To je rada za všechny prachy....promluvte si s manželem. To už paní jistě udělala, tipla bych, že ne jednou. Takže buď vzpoura proti tchyni nebo pryč.
Probuď se a odejdi, a nefňukej! Potřebují jen služku.