Té dívce bych mezi dveřmi řekla, jestli si uvědomuje, že jednou se to stane jí, že jí takhle nějaká zazvoní u dveří. Že já jsem s tím počítala, věděla jsem, že jsem si vzala sukničkáře, takže mě to nepřekvapuje, ale aby ji to jednou nezaskočilo, když už teď jí lže - nic o žádné lásce a rozvodu doma neříkal. ... A jemu bych řekla, že odteď jsou z nás spolubydlící a rodiče dětí, s ničím dalším ať nepočítá. A kdyby mu to tak nevyhovovalo, ať si táhne. Že s člověk, který oblbuje nejen mně, ale ještě tu naivní holku a bůhví, koho ještě, je neseriózní a neseriózní lidé mi ani neimponují, ani mě nevzrušují..
Vztah ukončit, sebe a děti zabezpečit, zejména ohledně bydlení. Pokud je ochotná něco překousnout, dobrá, ale aby se mi do baráku couraly coury (obtěžkané), to už je moc. Taky může přivléct domů něco horšího a nechceme přece zamotat hlavu našemu zdravotnictví. Vymlouvat se na děti je alibismus, nemůže jim být dobře, když je matka permanentně nešťastná a otec na půl cestě k jiné rodině.
Podvadi kazdy. Zenske. Chlapi apod. Je fajn se s tim smirit a nezit v bludech.
Navic co se zenske divi. Vecne nasrane. Vecne unavene. Vecne zanedbane. Jedna poloha …
Tak si jde udelat dobre bokem. A cemu to vadi? Pokud zbytek funguje idealni stav.
Každý ne, ale to říkají ti co podvádí, aby ulevili svému svědomí 😃
Nechápu na čím přemýšlíte...už bych ho dávno vyhodila a zamkla na deset západů.Vždyť to neudělal poprvé a k tomu ještě bude mít dítě s jinou.Tohle mě hlava vážně nebere.
Nevíte, co dál? Co je na něm tak nenahraditelného, že si od něj necháte s.-t na hlavu?! Vykopnout ihned, ať se může naplno věnovat své zálibě a hlavně vy můžete začít na novo s někým normálním!
Jak dál? Jsou jen dvě možnosti. Buď si to nechat líbit a smířit se s tímto partnerovým chováním a nebo se s ním majetkově vyrovnat a poslat ho do oběhu. Protože pokud podvádí opakovaně, tak nějaká jeho náprava je prakticky vyloučená.
Rozvést se a odstěhovat ho k blondýnce. Jestli stavěli barák spolu, má nárok na polovinu domu. Nebo odpustit a nadále nezkoumal jeho další avantýry. Do postele si pořídit někoho jiného.
Nechť si pán nechá udělat vasektomii, ať si nap*cané bělice nepodávají kliku u dveří domu a mladá paní ať ukáže, že je o ní zájem i jinde než u kurevníka...chlapi rádi zahnou, ale aby jim někdo obdělával jejich zahrádku, to nesou těžce...
Najivka co si myslela, že chlap co měl na každém z prstů deset ženských, bude sedět s ní doma a přikládat do krbu 🫣
Nechápu o co dotyčné jde. Pokud jí partnerovo chování vadí není nic jednoduššího než mu oznámit: "Buď se tak přestaneš chovat nebo se rozejdeme" .