1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Barvy dobré, ale jinak studené a neosobní. Navíc ten střapatý lustr, úplně vidím ten prach z něj a kam bude padat. Jinak jak píše autor : Krainová si s hejty umí rázně poradit. Ono nejde ani tak o zlé hejty, ale ona neuzná jakýkoliv jiný názor, než je ten její, neuzná, že se někomu něco nemusí líbit - a pokud dává něco na veřejnost, musí s jinými názory počítat - ovšem to se nesmí. Tak si byt užijte ve zdraví. Velikost dobrá - uklízet bych to nechtěla ( přišla by odpověď Mám uklízečku ), barvy dobré ale jednotvárné, jinak nic.

10

Asi mám jinou představu o luxusu...byt hezký, prostorný, řekla bych, že koresponduje se současnými módními trendy, ale do luxusu, z kterého přechází zrak opravdu daleko (nic co by opravdu nadchlo a bylo fakt jako wau)

31
Před 2 roky

Je to hezké. Jen si tak říkám, jestlipak si to Simča bude gruntovat sama 😂. Mám domek a moc dobře vím kolik je to práce a času aby zůstal dočista dočista 😂

Jinak jim přeji pohodu v novém bydlení

1
Před 2 roky

Každý má svůj vkus, a to je fajn. Ale v bytu hotelového typu bych se necítila dobře

35
Před 2 roky

Krasne, ale bydlet bych tam nechtěla. Hlavne nějakou šikovnou uklízečku, aby bílá byla zase bílá. Paní domu ma důležitější aktivity než lestit nábytek.

4
Před 2 roky

Vkusné, moc se mi líbí barevné provedení. Bude se tam rodince hezky bydlet. Přeju štěstí!

10
Před 2 roky

Do luxusu to má hodně daleko.Běžné bydlení asi jako u nás doma!

18

Nezávidím,neužila bych to,ale připadá mi to jako hotel...

26
Před 2 roky

Krásné,ale neosobní a studené

Ale jak má někdo jiný názor než majitelka tak je zle jo a ty fotky ?😆Tak trochu sebeláska, že?

7

Moc krásné, útulné a světle bude se tam krasne odpocivat a uzivat si chvíle s rodinou....a to je nejvíc

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt