Barvy dobré, ale jinak studené a neosobní. Navíc ten střapatý lustr, úplně vidím ten prach z něj a kam bude padat. Jinak jak píše autor : Krainová si s hejty umí rázně poradit. Ono nejde ani tak o zlé hejty, ale ona neuzná jakýkoliv jiný názor, než je ten její, neuzná, že se někomu něco nemusí líbit - a pokud dává něco na veřejnost, musí s jinými názory počítat - ovšem to se nesmí. Tak si byt užijte ve zdraví. Velikost dobrá - uklízet bych to nechtěla ( přišla by odpověď Mám uklízečku ), barvy dobré ale jednotvárné, jinak nic.
Asi mám jinou představu o luxusu...byt hezký, prostorný, řekla bych, že koresponduje se současnými módními trendy, ale do luxusu, z kterého přechází zrak opravdu daleko (nic co by opravdu nadchlo a bylo fakt jako wau)
Je to hezké. Jen si tak říkám, jestlipak si to Simča bude gruntovat sama 😂. Mám domek a moc dobře vím kolik je to práce a času aby zůstal dočista dočista 😂
Jinak jim přeji pohodu v novém bydlení
Každý má svůj vkus, a to je fajn. Ale v bytu hotelového typu bych se necítila dobře
Krasne, ale bydlet bych tam nechtěla. Hlavne nějakou šikovnou uklízečku, aby bílá byla zase bílá. Paní domu ma důležitější aktivity než lestit nábytek.
Vkusné, moc se mi líbí barevné provedení. Bude se tam rodince hezky bydlet. Přeju štěstí!
Do luxusu to má hodně daleko.Běžné bydlení asi jako u nás doma!
Nezávidím,neužila bych to,ale připadá mi to jako hotel...
Krásné,ale neosobní a studené
Ale jak má někdo jiný názor než majitelka tak je zle jo a ty fotky ?😆Tak trochu sebeláska, že?
Moc krásné, útulné a světle bude se tam krasne odpocivat a uzivat si chvíle s rodinou....a to je nejvíc