1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

"Už v té době se ale i ona sama bila mezi mlýnskými kameny alkoholu a antidepresiv. "..To jako vážně? Bila? Kdo ty články píše? Taková hrubka??

3
Před 1 rokem
Hana Zýková

Nejdříve byste si měla zopakovat základy pravopisu, a pak něco kritizovat. Ta věta je správně, ale vám asi dělá problém pochopit smysl psaného textu.

Před 2 roky

Znala jsem ji i její maminku byla to chytrá a hezká holka , bohužel neunesla čí je dcera .... osud je zkrátka osud nikdo mu neuteče

20
Před 2 roky

Proč se vždycky leknu když se objeví článek o téhle paní a její fotka😂. A já doufal, že už bude konec. Tohle a články s Vémolou😂 paráda. Úroveň Čechů jako fííííík.😂

9
Před 2 roky

Páni novináři nechte ji už na pokoji nikoho to nezajímá. Dělá otci jen ostudu. Měla už hodně možnosti, nevyužila je.

21
Před 1 rokem

chudá,navíc čím dál škaredější-smutný osud dcery slavného otce.Že by byla osoba pro modelink,pak mám šeroslepost.

5
Před 2 roky

Řekla bych, že každý je svého štěstí strůjcem. Tato osoba to měla o hodně lehčí, než ostatní lidi. Jak si ustlala......

5
Před 2 roky

Koho zajímá taková nula. No tak chodí s bezdomovci na obědy, nic si neušetrila, tak nic nemá.

5
Před 2 roky
Dana Kondlerova

Dostala od tatínka dost - a nemá nic...

9
Před 2 roky

Sama si osud vybrala. Je to netáhlo první třídy. Táta jí dal horem dolem co z nás nikdo nikdy nedostal. 🤮

14
Před 2 roky

Dobře ji tak, komu není rady, tomu není pomoci...

6
Před 2 roky

Tak dva kroky dělala kurz na security do obchoďáku,,Tak to asi taky nedopadlo..Jo holka každý svého štěstí strůjce...

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt