Je smutné , jak Dominika dopadla. Na jednu stranu je mi jí líto , ale na druhou stranu si dost věcí zavinila sama. Málo kdo , měl takové finanční injekce od otce , jako ona. Kdyby rozumně uvažovala , hospodařila a pracovala, mohla být dnes někde jinde. Jinak ji přeji hodně štěstí.
Tak když dělala hotelovku, tak hezká byla, ale byly tam i hezčí. Kdyby šla v učení dál, tak se mohla ve Finsku "slušně uchytit". Nepochopila jsem, proč v době, kdy měla kde bydlet, nesehnala práci. Anglicky umí a není jediná cizinka, která tam hledala práci. Tedy pokud nechtěla pouze místo asistentky apod. Na to opravdu musí umět finsky, přestože většina Finů se anglicky domluví.
Škoda, že propásla tolik šancí a možností, které díky svému otci měla. Mohla na tom dnes být o mnoho lépe.
No, bylo mě divné, ještě když byla hodně mladá,chodila obsluhovat na domácí oslavy ( pijatyky nabubřelých osob), bylo to ponižující. Byla unavená a nevyspalá. Už tenkrát jsem si říkala proč ji otec nepomůže, myslím že žádný táta by toto nesnesl, aby viděl svoji dceru v této situaci. Nebyla opilá ani zdrogovaná. Bylo mě jí fakt líto. Pak jsem ji dlouho neviděla, ale slyšela. On ji prostě nepomohl. ani to nevěděl, nestaral se. A to už Vám trochu ten život nakopne. No a po smtri jejího otce... Už jen na pohřbu kdy paní Bohdalová vynechala její jméno (jasně, že úmyslně) to musí být pro dceru fakt hrozné. Jedny dcery vychvalované do nebes, druhé zatracovány, nebo odbyty pár korunami. Velmi smutné,velmi. Nesoudila bych, je mi jí líto, vždyť ona nikoho nemá jen toho svého nepodařeného manžela...
To že je dcera movitého otce neznamená, že se může flákat, chlastat apod. Mnoho lidí takového otce nemá a žije slušně, protože nechlastá, maká a stará se o sebe sama.
Tak to čtu poprvé, že by muži po ní šíleli. Možná proto, že se jmenovala Gottová. Krásy nepobrala, ale krása není všechno a dá se napravit. Studovala 2 obory na FFUK, ale nikde nevidím její titul spojený s dokončením studia. Vsadila na špatnou kartu a to opakovaně. Tak ať shání jídlo pro bezdomovce, to asi je jen jediná její záslužná činnost. Ostudu svému otci již nedělá, protože ji lidé znají a celý její feťácký život. S K. Gottem má jen společné jméno, jinak nic
Paní Vrtišková, měla byste pozorněji číst ...ve článku se píše , že..od studia na FFUK ji odradil K.Gott, proto nepátrejte po jejích ttulech. A ve Finsku žádnou záslužnou činnost nedělá , bezdomovcům neshání jídlo, ale sama se tam chodí najíst...tak abyste měla jasno.
Škoda, že nevyužila možností, které jí doslova ležely u nohou. To tak někdy je a pak propad dolů bolí o to víc. Přeju jí, aby se dokázala vzchopit. Ale už dle článku a fota lze usuzovat, že to nebude jen tak.
Takových osudů kolem nás je spousta. Nebýt to dcera K.G., nevíme o ní nic.
tak to je fakt,,,,znám spoustu lidi kterych mi líto daleko víc,,
je to smutný příběh,ale jsou jich stovky a nevíme o nich.Podporu v nouzi měla obrovskou,důchodci by jí mohli závidět a nevážila si toho.Smutné je velmi,že dělá ostudu člověku,kterého si národ vážil,byl uznáván a dost, lidmi milován.Tu ostudu nedělá jen tady,ale i v tom zahraničí,protože on i v Evropě,měl dobrou pověst a byl znám.
dobře řečeno - chudák Gott - holt si ji dost rozmazlil !!! - alespoň že se mu povedly další dcery...
Její manžel patřil mezi několik nejrychlejších kytaristu na světě.
Každý den cvičil 6-8 hodin.Byl pilný a ctižádostivý.
Bohužel ho postihla nemoc.
Gott měl 4 dcery a 2 odbyl pár korunama
Tohle se nedělá.Ona se musela tímhle cítit úplně hrozně.
Jak vy můžete vědět jak Gott přispíval? Zajímavé, že Lucka taky dostala jak peníze tak byt a to určitě luxusní a nikdy si nestěžovala, že by dostala málo. Holt co je pro jednoho dost, pro druhého je to málo i kdyby se válel mezi miliony.
Opravdu smutný osud. Ale "otec" na tom má obrovský podíl. Dominika se na svět neprosila a nemohla za to, že se k ní tak dlouho nehlásil. A donutit dvě nemanželské dcery, aby se za úplatu zřekly podílu na dědictví, který jim právem patřil, je s prominutím svinstvo. A teď mne ukamenujte.
Paní Hano nemáte pravdou.To, že o ní nikde nemluvil neznamená, že se o ní nestaral.Podporoval ji i matku finančně a né málo.A po jeho smrti dostaly nemalé peníze.Proč Lucie nedělá problémy? Zřejmě proto, že je normální.
Tak tenhle gesicht by Goťák nezapřel i kdyby chtěl. Jako on v šedesátých letech ještě před plastickými operacemi . Šikmé oči , vystouplé lícní kosti , odstáté uši. No moc krásy nepobrala.
Pravda , když začínal v Alfě byl strašně oškliví. Je samá plastika .
Ani se nechce věřit, že byla kdysi krásná. Ale tady je ukázka toho, co s lidmi dokáže udělat alkohol a drogy. Dejte si do vyhledávače její jméno a podívejte se, jak vypadala, než se dostala na šikmou plochu...
Krásná nikdy nebyla, ani její matka zamlada. KG neměl na ženy vkus, to je známo.