1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Super a pak nám nezapomeňte napsat, jak dlouho slavili následný rozvod.

5
Před 1 rokem

Nějak mně v tom nekonečném uvažování o současném a budoucím štěstí Darinky a Pavla Nedvěda chybí sebemenší zmínka na tu jedinou, která se musí cítit velkou poraženou v té přemíře štěstí zamilovaného páru o kterém nás bulvár nezapomíná pravidelně informovat. Přitom ona jako jeho letitá manželka vedle něho stála celou dobu po boku bez jakéhokoli náznaku potřeby sebeprezentace, bez sebemenšího problému s bulvárem atd. Trochu smutný osud bývalé manželky, která se obětovala pro jeho kariéru, která finančně určitě nestrádala a ani finančně strádat nebude, ale jisté příkoří ona i jejich děti patrně cítí. Po štěstí a novém "rytmu" života lačnící P.Nedvěd neodolal a zariskoval. Na úkor své bývalé ženy překvapil, ale není dost mladý na to, aby se to dalo omluvit nerozumným mládím. Móda rozvodů mezi bohatými sportovci asi nikdy neskončí. Tak alespoň ať následky nepřinesou další komplikace ...............

19
Před 1 rokem
Jaroslav Leden

Po štěstí a novém ,,rytmu" života lačnící se dostal ke ,,štěstí " po Rytmusovi :-)

2
Před 1 rokem

To jsem se s chutí zasmál, když jsem si přečetl ten titulek, jak tenhle pár slavil tři dny svátek manželství. Kdyby tam vynechali to slůvko "svátek", tak bych to bral. Co si tom myslí věřící křesťané, to je mi záhadou.

4
Před 1 rokem

Nechápem pisálkov, čo tohto "tvorčeka" nazývajú "popová diva"??? Kedy mala posledný hit?? Lepšiepovedané , mala vôbec nejaký od éry Karla Gotta, alebo vymetani lože L.Štaidla? A aké koncerty , kde a kedy? Rovnaká diva ako trápna Agáta - vymetačka postelí milionárskych nedochôčat......Čo nemá preoperované a silikonové???

6
Před 1 rokem

Dara s Pavlem byli známému na svatbě? Kdyby tento článek neměl zcela zavádějící titulek, tak by ho asi nikdo nečetl, proto se pod to nemohl ani nikdo podepsat.

28
Před 1 rokem

Tyhle slova jsou fackou do obličeje jeho bývalé manželky, celou dobu pouze snil o Darince. Je to legrační, ale přeji jim pěkný zbytek života. Je to snaživý pár.

12
Olga Hrčková

To je. V době kdy on hrál fotbal ona za ním běhala a starala se o něj aby měl vše o děcka od A do Z. Ale na tohle pánové občas zapomenou. Už nějaký pátek má fotbalový důchod a místo toho aby byl konečně s rodinou na plný úvazek tak prask do bot.

28
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Jak říkáme s holkama...tělo kluka, hlava dospělého muže a plné kapsy peněz, zapomněly dámy dodat. 🙂 Přeju jim moc lásky a štěstí, sluší jim to.

9
Před 1 rokem
Lucy Sittler

Ano, konečně se jí to povedlo !!! Vyplatilo se čekat na ty plné kapsy !!!!

14
Před 1 rokem

Znal jsem ji jako Darinu Rolincovou. Časem se pochlapila na Dara Rolins.

18
Před 1 rokem

Téhle dvojici fandím.Jsou sympatáci.

9
Vera Valkova

Doufám, že to je vtip

1
Před 1 rokem

správná dvojka😜😂😂

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám