1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jestli je těhotná nebo ne,jestli má chlapa nebo nemá může být každýmu u brusele.To,že žije pro své dcery je OK,ale proč by měla žít pro Karla? Myslím si,že truchlení už bylo dost,nač furt pořádat vzpomínkový koncerty a pořád se babrat v něčem,co už dávno skončilo.Ivana by měla začít zase normálně žít.

87
Před 1 rokem
Jana Nováková

souhlasím,pani Gottovou nechte žít svým životem,určitě si zaaslouží klid a od novinářů nějaké drby a pronásledování.To je příjmení láká i kdyby se odstěhovala na konec světa,tak po ni půjdou lovit senzaci.Obě dcery potřebují klidné zázemí,užily si dost smutné období,proč novináři nevědí co je to slušnost+takt+klid.Přiletí Dominika ,tak bude v Česku o čem psát....

35
Před 1 rokem

Ubohé.

16
Před 1 rokem

Ivana je priklad medialne zname osobnosti, ktera muze jit prikladem jak se da zit bez bulvaru. Karlovi byla oporou, je noblesni a bez skandalu..a nemela to vubec lehke, kdyz se o ni otirala intoska prvni Karlova dcera alkoholka.

161
Před 1 rokem
Helena Kovarova

Je to tak,výstižně jste to napsala.

65
Před 1 rokem

Vážení,Karel byl,je a bude navždy jednička,bude v našich srdcích. Vzpomínám,ale Ivana je žena jako každá jiná,milovala může,chce být milovaná,je mladá tak ji to přejte,je to lidské a normální. Život jde dál.💗

139
Před 1 rokem
Pavla Florianov

A jak to souvisí s článkem? Ivana Gottová žádného důvěrného přítele zřejmě nemá, těhotná není a každý, kdo tvrdí, že žádná žena nemůže žít bez mužského, se hluboce mýlí.

45
Před 1 rokem

Víte jak by se lidem, kteří hltají bulvární plátky žilo lépe bez tohoto bulváru. Žili by si svůj život a dopřáli by to i těm celebritám. Je pravda že "celebrity" typu Žilkové a její dcery by bez bulváru nemohli žít. 🙂

54
Před 1 rokem
Zbyněk Dvořák

Souhlas a to jste zapomněla nahlásit ještě plno dalších.

7
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Ivana Gottová má právo žít svůj život tak jak jí vyhovuje a jak se jí vydaří.Jestli má či nemá někoho je jen její starost a já jí přeji všechno nejlepší.

152
Před 1 rokem
Miluše Welnová

To přece ví jen ona sama.Zda může nebo nemůže žít bez chlapa.Byly a jsou takové ženy,které by to nevydržely.Domnívám se,že Ivanka je pravý opak.

9
Před 1 rokem

Aj aj aj.... tech hoaxu je tak nejak presprilis.

Osobne jsem klikla na clanek jen pro ten zavadejici a prodavajici" titulek.

Vykonstruovat tehotenstvi a pak obihat pratele pani Ivany?¿? Jezisi, jak ja nesnasim bulvar. Moc rada bych si precetla, jak se pani Ivane a dcerkam vede, ale to by musel byt napsan tak nejak lidsky.

Pani Gottove a jejim slecnam preji hezky a pohodovy den a predevsim respektovani jejich soukromi.

16

Nemám se čím chlubit, pro někoho budu asi zlá. Její soukromý živor respektuji a nehodlám ji do něho nijak kecat. Mám svůj a ten mi stačí. Je pravda, že někdy mi připomíná vdovu po Fučíkovi, která z jeho Reportáže na oprátce vydržela žít po zbytek života. Ale nevím, jestli to je její zásluhou. Možná, že se lidi na setkáních u kávy nemají o čem bavit a tak drbou a drbou.

16
Před 1 rokem
Eva Milada Pánková

Srovnávat ji s Gustou, která ani nebyla Fučíkova manželka, ( v té době to ani nebylo slušné s někým žít, oni spolu jen chodili) není na místě.

15
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

A vůbec, každý má právo naložit se svým životem jak chce, ať už je to známá osobnost, či nikoliv. A každému druhému to může být jedno, obzvlášť bulváru.

19
Před 1 rokem

Plně chápu, že to tu schytám, ale o "profesionálních vdovách, které na plný úvazek pečují o odkaz svého zesnulého manžela" mám své mínění, ať už to byla svého času Gusta Fučíková, nebo v dnešní době Ivanka Gottová 😉

8
Před 1 rokem
Helena Jelínková

A jak výše píšu také Kateřina Žbirková.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt