Jestli je těhotná nebo ne,jestli má chlapa nebo nemá může být každýmu u brusele.To,že žije pro své dcery je OK,ale proč by měla žít pro Karla? Myslím si,že truchlení už bylo dost,nač furt pořádat vzpomínkový koncerty a pořád se babrat v něčem,co už dávno skončilo.Ivana by měla začít zase normálně žít.
souhlasím,pani Gottovou nechte žít svým životem,určitě si zaaslouží klid a od novinářů nějaké drby a pronásledování.To je příjmení láká i kdyby se odstěhovala na konec světa,tak po ni půjdou lovit senzaci.Obě dcery potřebují klidné zázemí,užily si dost smutné období,proč novináři nevědí co je to slušnost+takt+klid.Přiletí Dominika ,tak bude v Česku o čem psát....
Ubohé.
Ivana je priklad medialne zname osobnosti, ktera muze jit prikladem jak se da zit bez bulvaru. Karlovi byla oporou, je noblesni a bez skandalu..a nemela to vubec lehke, kdyz se o ni otirala intoska prvni Karlova dcera alkoholka.
Je to tak,výstižně jste to napsala.
Vážení,Karel byl,je a bude navždy jednička,bude v našich srdcích. Vzpomínám,ale Ivana je žena jako každá jiná,milovala může,chce být milovaná,je mladá tak ji to přejte,je to lidské a normální. Život jde dál.💗
A jak to souvisí s článkem? Ivana Gottová žádného důvěrného přítele zřejmě nemá, těhotná není a každý, kdo tvrdí, že žádná žena nemůže žít bez mužského, se hluboce mýlí.
Víte jak by se lidem, kteří hltají bulvární plátky žilo lépe bez tohoto bulváru. Žili by si svůj život a dopřáli by to i těm celebritám. Je pravda že "celebrity" typu Žilkové a její dcery by bez bulváru nemohli žít. 🙂
Souhlas a to jste zapomněla nahlásit ještě plno dalších.
Ivana Gottová má právo žít svůj život tak jak jí vyhovuje a jak se jí vydaří.Jestli má či nemá někoho je jen její starost a já jí přeji všechno nejlepší.
To přece ví jen ona sama.Zda může nebo nemůže žít bez chlapa.Byly a jsou takové ženy,které by to nevydržely.Domnívám se,že Ivanka je pravý opak.
Aj aj aj.... tech hoaxu je tak nejak presprilis.
Osobne jsem klikla na clanek jen pro ten zavadejici a prodavajici" titulek.
Vykonstruovat tehotenstvi a pak obihat pratele pani Ivany?¿? Jezisi, jak ja nesnasim bulvar. Moc rada bych si precetla, jak se pani Ivane a dcerkam vede, ale to by musel byt napsan tak nejak lidsky.
Pani Gottove a jejim slecnam preji hezky a pohodovy den a predevsim respektovani jejich soukromi.
Nemám se čím chlubit, pro někoho budu asi zlá. Její soukromý živor respektuji a nehodlám ji do něho nijak kecat. Mám svůj a ten mi stačí. Je pravda, že někdy mi připomíná vdovu po Fučíkovi, která z jeho Reportáže na oprátce vydržela žít po zbytek života. Ale nevím, jestli to je její zásluhou. Možná, že se lidi na setkáních u kávy nemají o čem bavit a tak drbou a drbou.
Srovnávat ji s Gustou, která ani nebyla Fučíkova manželka, ( v té době to ani nebylo slušné s někým žít, oni spolu jen chodili) není na místě.
A vůbec, každý má právo naložit se svým životem jak chce, ať už je to známá osobnost, či nikoliv. A každému druhému to může být jedno, obzvlášť bulváru.
Plně chápu, že to tu schytám, ale o "profesionálních vdovách, které na plný úvazek pečují o odkaz svého zesnulého manžela" mám své mínění, ať už to byla svého času Gusta Fučíková, nebo v dnešní době Ivanka Gottová 😉
A jak výše píšu také Kateřina Žbirková.