A tuto otázku myslíte fakt vážně? Možná, že kdybyste se zeptali, který z nich je největší sympaťák, tak by člověk mohl vybrat. Ale ptát se u chlapů, který z nich je nejkrásnější, je trošku divné. Já tam nevidím krásného ani jednoho.
Kromě poslední věty s Vámi naprosto souhlasím. Na tu poslední větu nemám kvalifikaci.
Ale víte co mne nejvíc zarazilo? Že máme tak málo herců.
Přeji hezký večer 🙂.
U chlapa je krása naprosto irelevantní. Buď má charisma nebo nemá. Zmínění kandidáti do něj ještě "dorostou" (aspoň někteří určitě). Tím se ale dostávám k hlavní otázce: kde jsou zástupci starší generace? Pánové Roden, Bartoška, Vetchý,...
Asi v LDN ....
Krása se neodvíjí jen od zevnějšku. Pokud chybí oduševnělost, chybí i krása.
Příklad: hned na titulním snímku u článku září Jakub Prachař. Možná se někomu zdá býti půvabným, což nikomu neupírám (někomu imponují rybí oči a bezvýrazný typ).
Před několika dny jsem se dívala na soutěž Na lovu VIP. Nebudu komentovat náročnost otázek sestavených na míru "intelektu" hvězd. Přece není žádoucí, aby se prezentovali jako dutohlavci. Prachař jednoznačně hrál prim. Domnívala jsem se, že mne už nic nepřekvapí. Omyl, překvapil. Prachař se skutečně choval jako nadčasový idiiot, pitvořil se coby makak, jeho pohyby připomínaly chorea minor. Kečovité "vtipy" kterým se tlemil byly nevídaná trapnost. Mimo to je jeho "humor" arogantní, urážející a blboučký (což předvádí všude, kde se vyskytne). Zkrátka ješitný namyšlený hlupák. Uměle vytvořená netalentovaná star žijící ze jména a pověsti svého děda jako vampír.....Co dodat.... Skutečný krasavec tělem, duší i chytrostí. Nebo snad ne?? Naprosto nedívatelné a nestravitelné stejně jako vše, kde se tento mama's boy vyskytuje ...
Ano, naprosto s Vámi souhlasím. A nejen v této soutěži. I na Primě v "Máme rádi Česko" se chová jako hňup, arogantní vůči všem. Hlavně na konci, jak točí body tím kolem, a on vždy vytočí vysoké číslo a Kotek nízké (nechápu proč, ale je to tak pokaždé, už je mi to divné, jakoby měl předplaceno, že jen on musí vyhrát, to je jedno), tak se mu vždy tlemí, jak utržený z řetězu a plácá tam do stolu, no prostě IQ pomočeného patníku...
A hezký ani sympatický není ani trochu, nemít tatíka a hlavně dědu, jezdí někde kamionem a neštěkne po něm ani pes.
Hlavně mi v tom výběru chybí David Gránský, např. místo Brzobohatého, který ani není herec.
Strčil by je do kapsy všechny. Takhle je u mě č. 1 Kotek a o půl bodu za ním Lambora...
Žádný z nich. Určitě to není Brzobohatý a ani Prachař a ani Sokol.
Sokol, to si děláte opravdu LEGRACI, vůbec nechápu, jakou má tlačenku, že se v TV stále předvádí, je to hrůza!
Kdo to navrhoval? Nejkrásnější a Prachař? To si fakt někdo dělá opravdu legraci. Proč ne Třeba Kotek, Lambora, Dyk, Zach, myslím že je jich mnohem víc hezčích nežli jsou tito dva. Navíc už je Přeprachařováno, všude se cpe, nikoho nenechá mluvit, každému skáče do řeči, stále se všude zviditelňuje, je už trapnej.
No to si snad děláte srandu? To je nominace na obludárium a v mnoha případech IQ pod základním bodem. Prachař ml. A Kotek jsou toho nazorými příklady. Prostě trapárna v našem egem zbytnelém rybníčku. To stejná hovadina jako krasavice zubatá Burešová.
Zrovna tihle mi nevadí. S nimi je i legrace, ale horší jsou Mádl a Brzobohatý. Mádl má trapné názory a Brzobohatý je nabubřelý ješita.
Prachař? ježiši hašiši! Ale je hodně chytrej.
Líbí se mi Kotek. A pěknej je Urban, ale charisma nic moc.
Daniel Stach není herec, ale v telce je jediný, na koho se dá koukat s libostí a poslouchat s radostí.
Stach - dobrý, ale nesmí se začít smát...
Sokol je fakt trapnej 🙁 Prachař tlustej 🙁 Kotek snad sympaťák, ale rozhodně není nejkrásnější. Navíc u herců bych asi hodnotila něco jiného než krásu. Spíš nějaké charisma!!
Vůbec netuším, kdo sestavoval tenhle výběr, protože mi tam rozhodně chybí i zástupci starší generace. A že tam byli a jsou sympaťáci. Rozhodně by ale bylo lepší volit muže sympatického a charismatického. Krása pomine, charakter zůstává.
To je teda výběr...Prachař je mezi nimi?
Za mne spíš někdo ze starší generace, ale ti tam bohužel nejsou... 🙁