Nemusíme chodit do ciziny, u nás máme Katku Bradáčovou ,ta byla taky hezká mladá holka a teď je z ní troska horší než tahle. Viděla jsem ji naživo a opravdu strašné. 😔🤨
To už nejsou jiné články než o této bývalé modelce, o které se tu píše i několikrát za rok? Fakt ubohý.
Nevím, proč by mi to mělo lámat srdce, co se týká drog - každý jsme strůjcem svého štěstí...
To ano ,ale řekla by jste to kdyby se to týkalo Vašich dětí ?Myslím že ne. Narkomani se vyskytují i v harmonických rodinách. Trochu se nám vytratil soucit ,nebo tu nikdy neexistoval. Vůbec není rozhodující, že si za to může sama.
Jaký lámání srdce? Čagan bych raději zlomila, vždyť si za to může sama. Nikdo ji to nenutil.
Asi nemám srdce . Její volba její život její srdce. Moje neoslovila.
Protože možná nechápete ,že život s Narcisem je jako mít oči v pořádku ,ale nic nevidět .Nikdo tyto ženy nelituje a přitom jsou hodné, křehké, milující . Psychopatický démon je totálně zničí i v očích veřejnosti .Ze vztahu odejít nedokážou .Jsou citově závislé a zlomené.
Tak jsem se kouknul, chvíli čekal, ne nemám zlomeného nic. Jo a je to opakovaná recyklace.
Ať si třeba máčí hlavu v toluenu.