1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nemusíme chodit do ciziny, u nás máme Katku Bradáčovou ,ta byla taky hezká mladá holka a teď je z ní troska horší než tahle. Viděla jsem ji naživo a opravdu strašné. 😔🤨

4
Před 1 rokem

To už nejsou jiné články než o této bývalé modelce, o které se tu píše i několikrát za rok? Fakt ubohý.

2
Před 1 rokem

Nevím, proč by mi to mělo lámat srdce, co se týká drog - každý jsme strůjcem svého štěstí...

16
Před 1 rokem
Marie Rychlikova

To ano ,ale řekla by jste to kdyby se to týkalo Vašich dětí ?Myslím že ne. Narkomani se vyskytují i v harmonických rodinách. Trochu se nám vytratil soucit ,nebo tu nikdy neexistoval. Vůbec není rozhodující, že si za to může sama.

Před 1 rokem

Jaký lámání srdce? Čagan bych raději zlomila, vždyť si za to může sama. Nikdo ji to nenutil.

12
Před 1 rokem

Asi nemám srdce . Její volba její život její srdce. Moje neoslovila.

7
Před 1 rokem
Marek Gabriel

Protože možná nechápete ,že život s Narcisem je jako mít oči v pořádku ,ale nic nevidět .Nikdo tyto ženy nelituje a přitom jsou hodné, křehké, milující . Psychopatický démon je totálně zničí i v očích veřejnosti .Ze vztahu odejít nedokážou .Jsou citově závislé a zlomené.

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Tak jsem se kouknul, chvíli čekal, ne nemám zlomeného nic. Jo a je to opakovaná recyklace.

Před 1 rokem

Ať si třeba máčí hlavu v toluenu.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt