Já jsem tento odpad viděl jednou a když jsem pochopil, že je to seriál pro puberťáky a spíše míněn jako legrace, tak jsem přepnul na Krtečka, jehož příběhy jsou 100x reálnější.
Co by za to spousta lidí dala vypadat v tolika letech takhle dobře.
Vypadají velice dobře- všichni!! Prý "neúprosně " se na nich podepsal zub času - budetre ráda,pokud budete takto autorko vypadat, v jejich letech.
Jak "zub času"?! Jste normální 🤦?! Na svůj věk vypadají cajk, tak co tím titulkem máte na mysli? Viděla jsem pár dílů před +-20 lety a neměla bych problém je na dnešních fotkách poznat. Vždycky si říkám, co za "nádhery" vymýšlí takovéto titulky a články...
Přesně ,taková Krainová se může zahrabat ani plastika ji nepomůže..
Tihle herci vypadají na svůj věk skvěle a přirozeně i dáma .
Kultovni? 😂😂😂😂
Ano
Pánové teprve teď vypadají jako pořádní chlapi! Čas se na nich podepsal rozhodně méně, než PánBůh na intelektu autora článku!
👍
Autorka článku je mimo. Všichni tři vypadají na svůj věk velmi dobře.Ale spíš typuji, že to takhle napsala schválně, aby každý zvědavec na to její veledílo klikl 🙂
🙂 A já tipuji, že jste to svoje "spíš typuji" napsala také schválně...
Kobra 11 je parodický seriál, tak je nutno ho chápat. Jak se říká v úvodu, jejich revírem je dálnice, jejich tempo je vražedné, jejich neschopnost je neuvěřitelná, jejich blbost nezměrná. Vždy nechají pachatele uniknout v autě. Ale Šér Chán a jeho kolezi mohou být v klidu. V Německu je totiž nařízení (možná i zákon), že zločincem se smí stát pouze mizerný řidič (pokud už tuto funkci mizerného řidiče neuplatňuje u dálniční policie). Proto pachatelé páší autosebevraždu vinou svých mizerných řidičských schopností (přitom rozbijou několik dalších aut, aby byla vetší legrace). A vrcholem bývá pak jak diesely vybuchují. Inu parodie.
Největší parodie je ale Mga. Miloš Cajthaml. Co to je, Mga? Magor arogantní? To by mohlo sedět. Znám titul MgA. Ale vy budete mít asi tolik společného s uměním, jako játrová paštika!
TV Nova bude stímto německým odpadem,který reprízuje již po kolikáté otravovat své VĚRNÉ diváky,kteří si o tento seriál URČITĚ píší otravovat dalších 25 let.
Jednoduché... když nechci...nedívám se. To co je pro vás odpad je pro někoho dobrý. To co je pro někoho odpad...pro vás dobrý. Tak nějak. 🙂
Tak se přiřadili k nesmrtelným. Bože ty bouračky jsou neskutečné. To by nepřežil ani kapitán Hans Kloss.