1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pomoc nemůžu najít zbytek soutěžících. Předpokládám, že tohle je jen nějaký sranda seznam na rozjetí. Postavit vedle sebe Rambu, co chrastí kostma a má věčné svůj naštvaný neměnný výraz se 100kilovou Čvančarkou, to je teda opravdu výběr.

53
Před 1 rokem
Hana Tipova

Škoda, že nevidíme vaše foto, aspoň bychom znali váš vkus.

12
Před 1 rokem

Chybí tam mnoho hezkých dívek, třeba Patricie Pagáčová a naopak jsou tam postarší vykopávky. Takže není třeba o čem hlasovat. Nejkrásnější stejně byla Libuška Šafránková a krásná je i Terezka Kostková. Jinak to nestojí za hovor!

45
Před 1 rokem
Nada Holmanova

vytlemená Pagáčová ? to snad ne , a herečka už vůbec ne

7
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Aha,takže je jasné zastoupení hlasujících. Jim bych vzkázala. Nadváha až obezita opravdu není symbol zdraví a krásy.

24
Před 1 rokem

Není tam Patricie Pagáčová, ani Nesvačilová a spousta dalších. Je to omezený výběr. Za mě by bodovala Linda Rybová.

32
Před 1 rokem
Zdeňka Vlachová

Jo, ta by tam patřila taky.

3
Před 1 rokem

Chudý, až nepochopitelný výběr. Nemám, pro koho bych hlasovala...

46
Před 1 rokem
Ivana Hudcová

Tak nehlasujte.

7
Před 1 rokem

Váhala jsem mezi Terezou Ramba a Jitkou Čvančarovou. Nakonec jsem se přiklonila k Tereze kvůli jejím snad doživotnímu dívčímu a čistému looku, ale potěšilo mě pradoxně průběžné 1. místo Jitky Čvančarové.

11
Před 1 rokem

.....Berenika Suchanková, Sára Sandeva, Anna Kadeřávková, Petra Hřebíčková, Anna Fialová, Berenika Kohoutová, Kristina Ryška, Jenovéfa Boková, Jana Plodková...........to byl asi nějaký užší výběr ze současných hereček.

Před 1 rokem

Všechny jsou krásné.

Jak můžete porovnávat různé generace...

14
Před 1 rokem
Studnicka Lucie

No, ono se dnes na generace až tak nehledí. To soudím dle toho, jak naše stárnoucí modelky / Krainová, Verešová a spol/ se stále prezentují jako růžová poupátka, sice nabušené silikonem a botoxem, ale zaručeně "mladice"🤣🤣🤣🤣

37
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Nejhezčí byla Libuška Šafránková, naše Popelka.

63
Před 1 rokem

Kristýna Ryška předčí tyhle všechny. Takže nehlasuji, nic moc.

10
Před 1 rokem
Tatana Sojková

Ano, měla by tam být. Třeba místo vondráčkové.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt