Pomoc nemůžu najít zbytek soutěžících. Předpokládám, že tohle je jen nějaký sranda seznam na rozjetí. Postavit vedle sebe Rambu, co chrastí kostma a má věčné svůj naštvaný neměnný výraz se 100kilovou Čvančarkou, to je teda opravdu výběr.
Škoda, že nevidíme vaše foto, aspoň bychom znali váš vkus.
Chybí tam mnoho hezkých dívek, třeba Patricie Pagáčová a naopak jsou tam postarší vykopávky. Takže není třeba o čem hlasovat. Nejkrásnější stejně byla Libuška Šafránková a krásná je i Terezka Kostková. Jinak to nestojí za hovor!
vytlemená Pagáčová ? to snad ne , a herečka už vůbec ne
Aha,takže je jasné zastoupení hlasujících. Jim bych vzkázala. Nadváha až obezita opravdu není symbol zdraví a krásy.
Není tam Patricie Pagáčová, ani Nesvačilová a spousta dalších. Je to omezený výběr. Za mě by bodovala Linda Rybová.
Jo, ta by tam patřila taky.
Chudý, až nepochopitelný výběr. Nemám, pro koho bych hlasovala...
Tak nehlasujte.
Váhala jsem mezi Terezou Ramba a Jitkou Čvančarovou. Nakonec jsem se přiklonila k Tereze kvůli jejím snad doživotnímu dívčímu a čistému looku, ale potěšilo mě pradoxně průběžné 1. místo Jitky Čvančarové.
.....Berenika Suchanková, Sára Sandeva, Anna Kadeřávková, Petra Hřebíčková, Anna Fialová, Berenika Kohoutová, Kristina Ryška, Jenovéfa Boková, Jana Plodková...........to byl asi nějaký užší výběr ze současných hereček.
Všechny jsou krásné.
Jak můžete porovnávat různé generace...
No, ono se dnes na generace až tak nehledí. To soudím dle toho, jak naše stárnoucí modelky / Krainová, Verešová a spol/ se stále prezentují jako růžová poupátka, sice nabušené silikonem a botoxem, ale zaručeně "mladice"🤣🤣🤣🤣
Nejhezčí byla Libuška Šafránková, naše Popelka.
Kristýna Ryška předčí tyhle všechny. Takže nehlasuji, nic moc.
Ano, měla by tam být. Třeba místo vondráčkové.