Kdo nato přišel že je slaná herečka?Po smrti pana Brzobohatého nadělala ostudy až příliš,i synovi.Hlavně s těma mladýma kolouškama.
A vy myslíte, že je spíš sladká? 😄 😄 😄
Tímto vyznámín matka potvrdila, že synek není tak úplně normální, ten Ondřejův otec se musí v hrobě obracet. Ještě vyčkáme, co tomu řekne mladej Koptík. 😁
Proč by se obracel?
mamánek.... každá matka brání své dítě i kdyby provedl něco špatného, nicméně tohle propírání rodinných věcí před celým národem jsem nikdy nepochopila, co se doma upeče, to se také sní, no asi dobrá reklama...
BohuželOndřej se chová jako neochvějn á celebrita s arogantním vystupováním.Věrnost a serioznost je doménou mužůl,jako to měl jeho otec i když se rozešel s partnerem tak to bylo kutivovaně a na úrovní.Některý z partneru to neunese jako Patrasová.Odsouzení si zaslouží Ondřej a ne Kuchařová,kdo se s někým tahal za trvání manželství bez ostychu a citu vůči partnerovi?
Ona je jetá a on taky. On má z Brzobohatého jen jméno. Teď i začínám věřít, že se zpustila se Štajdlem a z Brzobohatého má jen jméno. A ještě info o tom, že je oblíbená a slavná??? Od kdy? Trapná a hnusoba, to ano. Pisatelka za článek nemůže, to si objenala samotná Gregorová ,,slavná a stejně tak oblíbená,,. Zná se s vydavatelem.
Mě matka oslovovat ženským jménem (...miluji Tě, i Tiffany - ona mu fakt říká Tiffany?) tak se sní raději ani nebavím. Je to celé nějaké zvrhlé...
Je vidět, že to moc nechápete, což?😄
Tak teda mě se to líbí, co mu jako maminka napsala, je skvělá.Každý má právo na svůj život, a žít ho, s kým je mu dobře a hezky. Držím celé rodině palce, atˇ tento maraton doběhnou v klidu, a v pohodě.
Dík.
Oblíbená a slavná herečka ? Kam na to ti novináři chodí ? Ještě že nenapsali krásná a milá herečka !!!!!!!
Ta není slavná ani v Rajka,stará komedie
No, obávám se, že by nebyl pyšný na nic, co po něm nese jméno...
🙂 slavná herečka? O kom to píšou?
O nule.