kdyby neuhnala Brzobohatého nikdo by ji neznal,rádoby hvězda Gregorová
Oblíbená herečka??? No, to mě fakt rozesmálo!
ještě tam chybí "národem milovaná".....
To je nádherné vyznání mamky synovi- Ondřejovi fandím a rozhodně soukromí neprat bulvárem je to víc než trapné co předvádí. Držte se♥️👍
Měl jsem normální matku. Vzkazy mi nezanechávala maimailem.
Asi tak.
t
Co je to mailmail lol??? Ona mu btw ten vzkaz nechala někde na FB...Tím nechci říct, že je to správné, ale ona to byla spíš reakce na situaci. A vaše maminka vám asi nemohla nechávat vzkazy na netu, že?
Matka bude vždy matkou a je úplně jedno kolik milovanému dítěti je let......ale to pochopí jen matka
Svého syna miluju, ale kdyby provedl něco špatného, rozhodně bych se ho nezastávala. A pokud by šlo o takovou lapálii jako v tomto případě, držela bych se stranou a raději se k tomu nevyjadřovala.
Myslím si, že právě ty nekritické matky, které se svého dítěte zastávají i kdyby spáchalo zločin, nejsou ty opravdu správné a milující, protože dost často vychovají sobce a bezohledné samolibce.
Každá liška chválí svůj ocas.Táničko nedejte se.👍❤
Ať se vrátí do své rodného kraje! Rozhodně to není ČR! Tam ať káže a dělá ostudu ta, která si hraje na poboznou! Fuj 👎!!!!
Jasně že miluje i Tiffany, je to její syn, no a co my s tím? Tak se přiznal a lidem je to fuk...
Nóó mělo by jim to být fuk. Je to jeho život a soukromí.
Hmm, napsala Gregorova... Odrej to ma po ni, akorat ze ona je uchylna na zajicky a on na babicky...
On žije s nějakou babičkou?
Tak je to máma, že. I na šibenici své dítě doprovodí a bude to pro ni pořad její chlapeček.