1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

kdyby neuhnala Brzobohatého nikdo by ji neznal,rádoby hvězda Gregorová

50
Před 1 rokem

Oblíbená herečka??? No, to mě fakt rozesmálo!

43
Před 1 rokem
Irena Víšková

ještě tam chybí "národem milovaná".....

37
Před 1 rokem

To je nádherné vyznání mamky synovi- Ondřejovi fandím a rozhodně soukromí neprat bulvárem je to víc než trapné co předvádí. Držte se♥️👍

39
Před 1 rokem

Měl jsem normální matku. Vzkazy mi nezanechávala maimailem.

Asi tak.

t

29
Před 1 rokem
Milan Blažek

Co je to mailmail lol??? Ona mu btw ten vzkaz nechala někde na FB...Tím nechci říct, že je to správné, ale ona to byla spíš reakce na situaci. A vaše maminka vám asi nemohla nechávat vzkazy na netu, že?

11
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Matka bude vždy matkou a je úplně jedno kolik milovanému dítěti je let......ale to pochopí jen matka

10
Před 1 rokem
Marcela Jandova

Svého syna miluju, ale kdyby provedl něco špatného, rozhodně bych se ho nezastávala. A pokud by šlo o takovou lapálii jako v tomto případě, držela bych se stranou a raději se k tomu nevyjadřovala.

Myslím si, že právě ty nekritické matky, které se svého dítěte zastávají i kdyby spáchalo zločin, nejsou ty opravdu správné a milující, protože dost často vychovají sobce a bezohledné samolibce.

3
Před 1 rokem

Každá liška chválí svůj ocas.Táničko nedejte se.👍❤

64
Před 1 rokem

Ať se vrátí do své rodného kraje! Rozhodně to není ČR! Tam ať káže a dělá ostudu ta, která si hraje na poboznou! Fuj 👎!!!!

10
Před 1 rokem

Jasně že miluje i Tiffany, je to její syn, no a co my s tím? Tak se přiznal a lidem je to fuk...

2
Před 1 rokem
Blanka Jankovská

Nóó mělo by jim to být fuk. Je to jeho život a soukromí.

2
Před 1 rokem

Hmm, napsala Gregorova... Odrej to ma po ni, akorat ze ona je uchylna na zajicky a on na babicky...

10
Před 1 rokem
Martin Beran

On žije s nějakou babičkou?

3
Zobrazit dalších 16 reakcí

Tak je to máma, že. I na šibenici své dítě doprovodí a bude to pro ni pořad její chlapeček.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt