Oblíbená héérečka,ten vymačkanej citrón? A to si myslí kdo ? Ta už se o pořádnou ostudu zasloužila a to hned 3x.Poprvé když uvedla po svým starým boku mladého zajíce,podruhý když se rozešli a kydali na sebe příšerně nechutný intimnosti a po třetí když se po tom všem opět dali dohromady.Jestli tohle sleduje z nebe její manžel,tak se musí divit s kým že to žil.
Autor článku si skutečně myslí, že je oblíbená? Ta, která po smrti pana Brzobohatého se chová jako bláznivý puberťák?. Proč musí "svou lásku k synovi" sdělovat přes média? Není to intimní záležitost, kterou každý chceme slyšet osobně?
A proč by se měla chovat jak puberťák. Její život a ona si ho prožije tak jak chce. Život je tak krátký.
Tak na vyjádření téhle asi všichni čekali! Nadělala sama tolik ostudy s tím mladým zajícem, že by měla už do konce života zůstat někde zalezlá! 😄
Á máme tady moralistky. To je zajímavé, že se málokdy ženy pohoršují nad tím, že má poměr dvacetiletá s padesátiletým..., ale u paní Brzobohaté je to pubera? Marie Rottrová má, pokud vím, také mnohem ladšího manžela, Libuše Švormová aj. A ještě si troufáte soudit jejich charaktery?
Božínku! Matka vyznává Ondráškovi nehynoucí lásku přes média. Co víc si dospělý muž může přát 🙂! Snad ještě tu podporu od Musila a Bendiga. Takovou medvědí službu fakt nevymyslíš 🙂
Mě to tedy hodně pobavilo, to je tedy skvadra podporovatelů 🤣
Jinde bylo uvedeno, že řekla: "i Tiffany, Tvoje alter ego" - jen na okraj a pro úplnost. I když nevím, co tím chtěla říct. Ale myslím si, že kdyby před veřejností mlčela, udělala by líp. Stačilo to říct jen Ondrovi.
Vy nevíte, co je alter ego??? Jinak souhlasím, měla to říct Ondřejovi.
Oblíbená herečka? 😄Mě hodně pobavilo, jak píše že miluje Ondrejka i Tiffany... To prostě nemá chybu😂😂
Ona je oblíbená? A herečka ? Od kdy? Praštěná, to tedy jo a hodně.
Paní Brzobohatá která prohrála soud,když prodala divadlo a dál používala název který nesměla...tato rodina nemá žádné hranice a navíc mi toto případně jako výborné PR...takže co když to někdo zveřejnil jiný třeba pan Brzobohatý..hmmm ..však Deep byl prvně za grazla apak za oběť...takže nesuďme bez důkazů
co sem motáte divadlo?
Ta by měla držet pusu a krok.
Kuchařovou vynášela do nebes, syna má dívkaře, který neumí ani zahýbat, ona stáhla Brzobohatého....chtěla tatínka pro Rolu (vina je i na R.B. o tom žádná)......a sama rozvedla další manželství s nynějším kolouškem.....
Co a koho chce takový člověk soudit a odsuzovat.....🤨😡
...
Nejsmutnější na tom je, že co s ní začal Brzobohatý žít, začal velice rychle stárnout. Vysála ho jak upír.
Za ní i za kluka, by se pan Brzobohatý propadl hanbou. Já si říkám, kam tak pěkná a inteligentní paní Kuchařová, dala rozum a oči.
Bože můj díky za vaše slova, já žasnu jak slečna Pisarovicova může takhle klesnout, to, co vidím v inkognitu, to je síla, to snad to děvče nemysli vážně, když jsem jí viděla uvádět Magnesii , co blbne holka...
Jasně, že matka bude bránit svého syna. Mě synáčkova deviace nepřekvapila, muži to holt nemají s tím svým poklopcem lehké a proto není nutné mít za každou cenu doma chlapa. Tatiano, máš na lepšího a nejlépe hledat mimo tento český zaprděný rybníček.
Jj v nezaprděném světovém moři najde snadno stovky dalších skutečných deviantů a nebo se taky může vdát za berana či papouška.