1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Oblíbená héérečka,ten vymačkanej citrón? A to si myslí kdo ? Ta už se o pořádnou ostudu zasloužila a to hned 3x.Poprvé když uvedla po svým starým boku mladého zajíce,podruhý když se rozešli a kydali na sebe příšerně nechutný intimnosti a po třetí když se po tom všem opět dali dohromady.Jestli tohle sleduje z nebe její manžel,tak se musí divit s kým že to žil.

236
Před 1 rokem

Autor článku si skutečně myslí, že je oblíbená? Ta, která po smrti pana Brzobohatého se chová jako bláznivý puberťák?. Proč musí "svou lásku k synovi" sdělovat přes média? Není to intimní záležitost, kterou každý chceme slyšet osobně?

202
Před 1 rokem
Ivana Veverková

A proč by se měla chovat jak puberťák. Její život a ona si ho prožije tak jak chce. Život je tak krátký.

28
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tak na vyjádření téhle asi všichni čekali! Nadělala sama tolik ostudy s tím mladým zajícem, že by měla už do konce života zůstat někde zalezlá! 😄

144
Před 1 rokem
Romana Forchova

Á máme tady moralistky. To je zajímavé, že se málokdy ženy pohoršují nad tím, že má poměr dvacetiletá s padesátiletým..., ale u paní Brzobohaté je to pubera? Marie Rottrová má, pokud vím, také mnohem ladšího manžela, Libuše Švormová aj. A ještě si troufáte soudit jejich charaktery?

9
Před 1 rokem

Božínku! Matka vyznává Ondráškovi nehynoucí lásku přes média. Co víc si dospělý muž může přát 🙂! Snad ještě tu podporu od Musila a Bendiga. Takovou medvědí službu fakt nevymyslíš 🙂

101
Před 1 rokem
Ivana Hlaváčková

Mě to tedy hodně pobavilo, to je tedy skvadra podporovatelů 🤣

45
Před 1 rokem

Jinde bylo uvedeno, že řekla: "i Tiffany, Tvoje alter ego" - jen na okraj a pro úplnost. I když nevím, co tím chtěla říct. Ale myslím si, že kdyby před veřejností mlčela, udělala by líp. Stačilo to říct jen Ondrovi.

74
Před 1 rokem
Lenka Čechová

Vy nevíte, co je alter ego??? Jinak souhlasím, měla to říct Ondřejovi.

7
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Oblíbená herečka? 😄Mě hodně pobavilo, jak píše že miluje Ondrejka i Tiffany... To prostě nemá chybu😂😂

160
Před 1 rokem
Jarka Nemethova

Ona je oblíbená? A herečka ? Od kdy? Praštěná, to tedy jo a hodně.

102
Před 1 rokem

Paní Brzobohatá která prohrála soud,když prodala divadlo a dál používala název který nesměla...tato rodina nemá žádné hranice a navíc mi toto případně jako výborné PR...takže co když to někdo zveřejnil jiný třeba pan Brzobohatý..hmmm ..však Deep byl prvně za grazla apak za oběť...takže nesuďme bez důkazů

40
Před 1 rokem
Roman Břeska

co sem motáte divadlo?

14
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Ta by měla držet pusu a krok.

Kuchařovou vynášela do nebes, syna má dívkaře, který neumí ani zahýbat, ona stáhla Brzobohatého....chtěla tatínka pro Rolu (vina je i na R.B. o tom žádná)......a sama rozvedla další manželství s nynějším kolouškem.....

Co a koho chce takový člověk soudit a odsuzovat.....🤨😡

...

17
Před 1 rokem
Marie Pokorná

Nejsmutnější na tom je, že co s ní začal Brzobohatý žít, začal velice rychle stárnout. Vysála ho jak upír.

8
Před 1 rokem

Za ní i za kluka, by se pan Brzobohatý propadl hanbou. Já si říkám, kam tak pěkná a inteligentní paní Kuchařová, dala rozum a oči.

98
Před 1 rokem
Helena Raunerová

Bože můj díky za vaše slova, já žasnu jak slečna Pisarovicova může takhle klesnout, to, co vidím v inkognitu, to je síla, to snad to děvče nemysli vážně, když jsem jí viděla uvádět Magnesii , co blbne holka...

22
Před 1 rokem

Jasně, že matka bude bránit svého syna. Mě synáčkova deviace nepřekvapila, muži to holt nemají s tím svým poklopcem lehké a proto není nutné mít za každou cenu doma chlapa. Tatiano, máš na lepšího a nejlépe hledat mimo tento český zaprděný rybníček.

24
Před 1 rokem
Marcela Horáková

Jj v nezaprděném světovém moři najde snadno stovky dalších skutečných deviantů a nebo se taky může vdát za berana či papouška.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt