1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Divné je, že první žena Ondřeje žila s ženou, pak se vzali, pokoušeli se spolu o dítě, to nevyšlo, a tak se rozvedli a znovu žije se ženou. To jsou fakta!

63
Před 1 rokem

Z vlastní zkušenosti vím, že nic není tak jak to vypadá. Dva lidé dva pohledy. Pokud ty fotky, ale dal bulváru on a potom se tvářil já nic já muzikant. Tak je ........ Každý máte prostor doplnit co je zač..!!!!

PS: Můj názor.

68
Před 1 rokem
Milan Foniok

Nejdřív proběhla tiskem informace o znění žaloby pro církevní soud. Pak Ondřej přiznal převlékaní, ukázal fotky a zároveň obvinil Táňu, že znění žaloby dala bulváru ona. Táňa tvrdí, že to nebyla a, že kdyby to Ondřej nerozmazával, žádná aféra by nebyla.

Tak kdo to naprášil?

8
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ty kráááso 😄 drag queen, proto on ji musel co nejvíc ztrapnit, aby pak jeho tranďácký sklony byly jako normální 😄 no tak teď už to dává smysl.

44
Před 1 rokem
Marcela Franková

Ona je trapná sama

17
Před 1 rokem

Prosím vás koho tohle má porád zajímat? Proč nás tím vy a aktéři unavujete? Co se doma nadrobí, tam se to má i sníst, vždyť je to šaškárna... Já taky veřejně nepopisuji jak se máme s manželkou rádi. Pro nás je to soukromá intimita, vy sběrači senzací...

72
Před 1 rokem

heleme se , ono se ukazuje že je to úplně jinak,že tenhle trapný narcisek asi potřebovala aby se o něm zase psalo, ve smyslu i negativní reklama je reklama, a ten kdo ublížit a tohle chtěl byl právě ON, no hlavně že se další snůška rádobycelebrit, za něj okamžitě postavila a Kuchařovou div neukřižovala, asi jim u toho svítili!!!!!Fakt ubohost tyhle umělecké kreatury.

40
Před 1 rokem

Pana OB rád nemám a asi nikdy mít rád nebudu. Jeho vlastní "nenápadná" reklama sama sobě, jeho rozsvícené oči, kdykoliv do Inkognita přijde žena pod 35 let, jeho chlubení se cizím peřím ve stejném pořadu , ... Mne v mém názoru podporuje.

Hodně mne mrzí, když mnou oblíbení lidé s ním sympatizují, podporují ho, vyzdvihují jej jako charakterního člověka.

Možná je dobrý skladatel, ale jako člověk je mimo mně příjemné charakterové vlastnosti.

Asi jako M. Jackson...

37
Před 1 rokem

Věřila bych tomu, že vše zpunktoval on sám a doufal, že tím ublíží Kuchařové. Chtěl ji vidět v bahně a ...... nějak mu to nevyšlo.

A co nyní řeknou ti jeho ZASTÁNCI A PODPOROVATELÉ......🤔🤔🤔

Je to chudák a duševní naháč.....asi po mamince.

27
Před 1 rokem
Marie Pokorná

Bohužel, z části mu to vyšlo. Někteří ze showbyznysu ho litují a na TK kydají hnůj. Doufám, že se to otočí a poznají, jaký je OGB "upřímný kamarád".

3
Před 1 rokem

Když už to došlo tak daleko, že se takto intimní věci dostaly ven, tak by si zasloužilo veřejné zjištění, kdo tuto informaci do tisku skutečně předal. Jinak si myslím, že "séélebrity", které věc veřejně komentují, ukazují svoji neskutečnou hloupost. Něbo jim u vztahu svítily???? Chtěla bych pak vidět, v případě neviny Kuchařové, jak by se jí omlouvali.... 🙂 Je mi jich opravdu líto...

21
Před 1 rokem

Dobře vymyšlený scénář, vyprovokovat Ondřeje Brzobohatého k akci, protože po všech těch zlých obviněních jen tak mimochodem na kdejakém večírku, už nešlo pravděpodobně mlčet, a pak vše svést na něho. Excelentní představení patří k bohémskému životu, jen právě propírané děje ukazují, že lidé ztrácí lidskost.

Pokud se chci církevně rozvést, musím sepsat, na dříve milovanou polovičku v dobrém i zlém před bohem, takovou špínu i jen neveřejně, proč? Když už s námi druhý z páru nechce být, láska odešla, proč ho očerňovat. Už jen znění textu žaloby ukazuje na charakter aktéra, krása ne krása, který se pod něho podepsal, tohle tady čtu mezi řádky já. Vše ostatní je jen ekonomická stránka celé kauzy v rukou veřejných médii. A změny identity, odreagování, hra, klidně, budeme třeba lidštější a uvolněnější ve vztahu, méně krutí jeden na druhého.

29
Před 1 rokem
Sabina Jelencová

Koukáte na to z pohledu ateisty, ne věřícího. Sňatek v kostele je uzavření smlouvy před Bohem, k tomu, aby taková smlouva mohla být zrušena, musí existovat velmi závažné důvody - "nenaplnění" manželství nebo právě to, že jeden z páru dělá něco, co je z pohledu církve nepřijatelné. Proto se tahle špína musí vytahovat. Jen se jí divím, že s ním vydržela tak dlouho. Kdyby se oblékal do ženských šatů můj manžel a říkal si Tiffany, má do hodiny kufry za dveřmi.

52
Před 1 rokem

No církevní rozvod asi není stejná sranda jako civilní. Na církev, jako zastánce tradičních rodinných hodnot, odluka či nepřekonatelný odpor fungovat nebude, ale úchylárny všeho druhu bude naopak vnímat velmi citlivě. Tady asi má uvedení citlivých věcí své opodstatnění. Co mi vadí je, že zastánci padesáti pohlaví a já nevím čeho všeho ještě, v médiích vytrubují, že to je naprosto normální. Ondřej je určitě fajn a že je úchyl, tak ať, ale není nutné kvůli tomu dělat úchyly ze všech chlapů.

16
Před 1 rokem
Leo Galis

Ale ono to normální je i když je toto zjištění - zveřejnění pro mnohé nepřijatelné. Jen se o tom dřív nemluvilo a proto teď takové zjištění tak "bolí" a je pro mnohé nepřijtelné.

1
Zobrazit dalších 12 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt