Lidičky proboha nechte toho . Však je to jenom jejích věc nám do toho nic není . Nikdo z nás není dokonaly ani sváty . Všechny umíme lhát a podvádět , nikdo nemá svatozář nad hlavou . Tak se do toho nemíchejte a nechte je žít jejich životy , vždyť i oni jsou jen obyčejní smrtelnici .
kdo se jim do čeho míchá, sami obtěžují veřejnost svým ubohým bulvárním soukromím
ano, články o tomto páru v těchto dnech si přečtu, ale jak je ankta u tohoto "je mi to jedno" čtu je jen proto, že žasnu nad tím, co dokážou "celebrity" veřejně řešit 🤔
A komu věřím, na čí jsem straně ? Nikoho nesoudím ani neodsuzuji. Dělají reklamu jen sami sobě, i špatná reklama, je pořád reklama...
Hlavně stojím nohama pevně na zemi, na žádné straně nejsem, protože pravdu ví jen oni dva... z médií se ji nikdo jiný nedoví 😊
Pana Ondru Brzobohatého nemusím. Jeho otce jsem měla velmi ráda, byl to charismatický a upřímný muž. To se o jeho synovi říct nedá a jeho problémy mě vůbec ale vůbec nezajímají.
On mi nebyl nikdy sympatický, ale tohle si nedovolím soudit, však ono to nakonec vyleze, jak to doopravdy bylo.
Jsou to kašpaři, celá rodina Gregorová je ubohá a manžel a táta jestli to vidí tak se musí propadat. Nevím co lidé mají na rádoby hercích dřív se o nich nemluvilo a byl to povl
Kdo z vás co tak rychle máte ve všem jasno má jistotu kdo s těch dvou říká pravdu a kdo ne. To že vycítí příležitost celebrity jak se zviditelnit na cizí účet k tomu taky patří. Obvinit T. Kuchařovou z netolerance k různým sexuálním komunitám je nesmysl. Může být stoprocentně tolerantní, ale zároveň má plné právo žít v manželství a vychovávat svoje děti s kým sama chce. Rozhodně jí to nebudou určovat pánové Háma nebo Bouček. Hlavně, že má Blesk zase o čem psát.
Brzobohatý je namachrovaná nula a ta jeho matinka to je taky divoženka.
Připadá mi zženštile a není šprochu, aby nebylo pravdy trochu
Tak hlavně, že se ho komedianti zastali a na Taťánu pořádali hon na čarodejnice. Svému otci nesahá po kotníky.
I pan otec měl mouchy. Mohla by paní Bohdalová vyprávět.
Je to pryč, herec byl vynikající.
U jeho syna se mi zdá, že je to zbytečně dramatizováno.
Ty převleky je asi hra.
Také je divadelní hra, kde hraje M.Etzler a vystupuje tam v dámském oblečení.
No jestli se karta otoci, tak jiste "blikotave VIP" osoby budou psat sva vyjadreni. A odsuzovat a kydat hnuj ,tentokrat na druhou stranu.
Jak to je, vedi jen dva akteri....
Oba dva si nemůžou nic vyčítat. Pravdu se asi nikdy nedozvíme. Kuchařová má hvězdné manýry a Brzobohatý musí všude excelovat. V inkognitu se až neuvěřitelně sebeprosazuje jako malé dítě.