1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Lidičky proboha nechte toho . Však je to jenom jejích věc nám do toho nic není . Nikdo z nás není dokonaly ani sváty . Všechny umíme lhát a podvádět , nikdo nemá svatozář nad hlavou . Tak se do toho nemíchejte a nechte je žít jejich životy , vždyť i oni jsou jen obyčejní smrtelnici .

9
Před 1 rokem
Viera Balážová

kdo se jim do čeho míchá, sami obtěžují veřejnost svým ubohým bulvárním soukromím

9
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

ano, články o tomto páru v těchto dnech si přečtu, ale jak je ankta u tohoto "je mi to jedno" čtu je jen proto, že žasnu nad tím, co dokážou "celebrity" veřejně řešit 🤔

A komu věřím, na čí jsem straně ? Nikoho nesoudím ani neodsuzuji. Dělají reklamu jen sami sobě, i špatná reklama, je pořád reklama...

Hlavně stojím nohama pevně na zemi, na žádné straně nejsem, protože pravdu ví jen oni dva... z médií se ji nikdo jiný nedoví 😊

8
Před 1 rokem

Pana Ondru Brzobohatého nemusím. Jeho otce jsem měla velmi ráda, byl to charismatický a upřímný muž. To se o jeho synovi říct nedá a jeho problémy mě vůbec ale vůbec nezajímají.

24
Před 1 rokem

On mi nebyl nikdy sympatický, ale tohle si nedovolím soudit, však ono to nakonec vyleze, jak to doopravdy bylo.

87
Před 1 rokem

Jsou to kašpaři, celá rodina Gregorová je ubohá a manžel a táta jestli to vidí tak se musí propadat. Nevím co lidé mají na rádoby hercích dřív se o nich nemluvilo a byl to povl

32
Před 1 rokem

Kdo z vás co tak rychle máte ve všem jasno má jistotu kdo s těch dvou říká pravdu a kdo ne. To že vycítí příležitost celebrity jak se zviditelnit na cizí účet k tomu taky patří. Obvinit T. Kuchařovou z netolerance k různým sexuálním komunitám je nesmysl. Může být stoprocentně tolerantní, ale zároveň má plné právo žít v manželství a vychovávat svoje děti s kým sama chce. Rozhodně jí to nebudou určovat pánové Háma nebo Bouček. Hlavně, že má Blesk zase o čem psát.

4
Před 1 rokem

Brzobohatý je namachrovaná nula a ta jeho matinka to je taky divoženka.

40
Před 1 rokem
Emilia Němcová

Připadá mi zženštile a není šprochu, aby nebylo pravdy trochu

21
Před 1 rokem

Tak hlavně, že se ho komedianti zastali a na Taťánu pořádali hon na čarodejnice. Svému otci nesahá po kotníky.

51
Před 1 rokem
Holikova Marta

I pan otec měl mouchy. Mohla by paní Bohdalová vyprávět.

Je to pryč, herec byl vynikající.

U jeho syna se mi zdá, že je to zbytečně dramatizováno.

Ty převleky je asi hra.

Také je divadelní hra, kde hraje M.Etzler a vystupuje tam v dámském oblečení.

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

No jestli se karta otoci, tak jiste "blikotave VIP" osoby budou psat sva vyjadreni. A odsuzovat a kydat hnuj ,tentokrat na druhou stranu.

Jak to je, vedi jen dva akteri....

4
Před 1 rokem

Oba dva si nemůžou nic vyčítat. Pravdu se asi nikdy nedozvíme. Kuchařová má hvězdné manýry a Brzobohatý musí všude excelovat. V inkognitu se až neuvěřitelně sebeprosazuje jako malé dítě.

18
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt