Nic už nepředčí blbnutí tohoto hvězdného párečku, který šel dělat za Českou republiku "zábavu" do čínské Human TV.
Najdete na Youtube: Day Day Up 20151030: Romantic Wedding Of Ou Di
50:31 minuta je pro mne stejně zlým snem jako účinkování Miloše Zemana nebo Pavla Nedvěda
v tomtéž pořadu, kde jsme Číňanům lezli do zadku.
Škoda, že nežije jeho táta, ten by ho srovnal do latě! Jsou to holt CELEBRITY, každý den musí být v bulváru! Kolik za to mají do kapsy??
Píšete, že by ho srovnal táta do latě. Jenže ani on to neměl se ženami nijak lehké. Jen měl štěstí, že např. jeho bouřlivé manželství s J. Bohdalovou nebylo tehdy propíráno v bulváru, protože tu žádný nebyl. Ostatně i s Ondřejovou matinkou měl tzv. italské manželství a ta se po jeho smrti se svým zajíčkem docela výrazně starala o tučná sousta pro bulvár. Pro mne je rozhodující, že byl R. Brzobohatý vynikající herec a O. Brzobohatý je velmi dobý hudební skladatel a jejich soukromí mě naprosto nezajímá.
Prosím Vás jděte už do háje zelenýho ať s Brzobohatým nebo Pozděbohatým. Jsou to opravdu nechutné historky, ale ještě honem než se zdraží časopisy, pak už to nekoupí nikdo.
Jestli to udělal on, tak jsem zvědavá, kdo se Taťáně omluví, když ji tak rychle odsoudili, aniž by do toho viděli.
dovolím si tvrdit, že tatínek mladého by tomu jistě udělal přítrž a nenechal by to tak daleko dojít.To byl jiný formát,moc vzpomínám na filmy,kde hrál a své hrdiny nemusel napodobovat.
Radila bych Daniele Písařovicové, ať od tohoto umělce zdrhne co nejdál a najde si seriózního muže.
Naštvat královnu krásy-to láká.
Ani bych se tomu nedivil, tento člověk mi nikdy moc neseděl.
je to chudák /pokud to udělal/ ale hlavně je slepý, tj jako by vyměnil Ferrari za Trabanta....Taťána je krásná žena
Spíš se divím Taťáně, že si s ním vůbec něco začala. Ta měla na víc, než na takového slizounkého narcistického mamánka
Už včera jsem to psala,že ;celebrity dělají unáhlené kroky,že pravda múže byt jinde.Písařovicová by měla vžit nohy na ramena
Jestli to Brzobohatý udělal a poskytnul ty fotky sám, tak jsem zvědavá jestli se ty naše
céélebrity omluví na adresu Kuchařové. Především a nejvíc ta arogantní tupá blbka Krainová. Ta to celé spustila.