1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nic už nepředčí blbnutí tohoto hvězdného párečku, který šel dělat za Českou republiku "zábavu" do čínské Human TV.

Najdete na Youtube: Day Day Up 20151030: Romantic Wedding Of Ou Di

50:31 minuta je pro mne stejně zlým snem jako účinkování Miloše Zemana nebo Pavla Nedvěda

v tomtéž pořadu, kde jsme Číňanům lezli do zadku.

5
Před 1 rokem

Škoda, že nežije jeho táta, ten by ho srovnal do latě! Jsou to holt CELEBRITY, každý den musí být v bulváru! Kolik za to mají do kapsy??

16
Před 1 rokem
Rudolf Rambouský

Píšete, že by ho srovnal táta do latě. Jenže ani on to neměl se ženami nijak lehké. Jen měl štěstí, že např. jeho bouřlivé manželství s J. Bohdalovou nebylo tehdy propíráno v bulváru, protože tu žádný nebyl. Ostatně i s Ondřejovou matinkou měl tzv. italské manželství a ta se po jeho smrti se svým zajíčkem docela výrazně starala o tučná sousta pro bulvár. Pro mne je rozhodující, že byl R. Brzobohatý vynikající herec a O. Brzobohatý je velmi dobý hudební skladatel a jejich soukromí mě naprosto nezajímá.

9
Před 1 rokem

Prosím Vás jděte už do háje zelenýho ať s Brzobohatým nebo Pozděbohatým. Jsou to opravdu nechutné historky, ale ještě honem než se zdraží časopisy, pak už to nekoupí nikdo.

2
Před 1 rokem

Jestli to udělal on, tak jsem zvědavá, kdo se Taťáně omluví, když ji tak rychle odsoudili, aniž by do toho viděli.

38
Před 1 rokem

dovolím si tvrdit, že tatínek mladého by tomu jistě udělal přítrž a nenechal by to tak daleko dojít.To byl jiný formát,moc vzpomínám na filmy,kde hrál a své hrdiny nemusel napodobovat.

12
Před 1 rokem

Radila bych Daniele Písařovicové, ať od tohoto umělce zdrhne co nejdál a najde si seriózního muže.

41
Před 1 rokem
Marie Kovaná

Naštvat královnu krásy-to láká.

1
Před 1 rokem

Ani bych se tomu nedivil, tento člověk mi nikdy moc neseděl.

25
Před 1 rokem

je to chudák /pokud to udělal/ ale hlavně je slepý, tj jako by vyměnil Ferrari za Trabanta....Taťána je krásná žena

30
Před 1 rokem
Petula Strobik

Spíš se divím Taťáně, že si s ním vůbec něco začala. Ta měla na víc, než na takového slizounkého narcistického mamánka

Před 1 rokem

Už včera jsem to psala,že ;celebrity dělají unáhlené kroky,že pravda múže byt jinde.Písařovicová by měla vžit nohy na ramena

15
Před 1 rokem

Jestli to Brzobohatý udělal a poskytnul ty fotky sám, tak jsem zvědavá jestli se ty naše

céélebrity omluví na adresu Kuchařové. Především a nejvíc ta arogantní tupá blbka Krainová. Ta to celé spustila.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt