No co teď na to Bendig,Hama, Nováková, Krainová a spol.???
Přesně tak, vynášejí soudy nad Kuchařovou! Kde na to berou tu odvahu a drzost?
On je pseudoumělec s hypetrofickým egem. Ona krásná a ze všeho již jistě unavena.
Ted uz bulvaru poskytuje rozhovory i Pisaricova. Chova se jako jeho matka...
Nevím, ale nepadá mne jediný důvod, proč by to udělal. Aby se zesměšnil?
Jsou cca rok pravomocně rozvedení. Právně je to vyřešeno a tedy jim v tomto ohledu nic nebrání uzavřít nové manželství, pokud některý z nich nebo oba chtějí.
Přesto ona podá žalobu k církevnímu soudu, kde je to poněkud zvláštní způsob řízení a nějakou dobu trvá. Ovšem rozhodnutí církevního soudu na výše uvedeném faktu, tedy na rozhodnutí obecného soudu, vůbec nic změnit nemůže. Pouze by jí mohlo rozhodnutí církevního soudu umožnit uzavřít další manželství v kostele, i když i tak ho lze platným způsobem uzavřít "na úřadu".
A ejhle, najednou se obsah oné její žaloby, kterou lze dosáhnout v podstatě jen nové možnosti mít svatbu v kostele, objeví v médiích a svým způsobem ho lze považovat za opravdu dost nepříjemný vůči němu.
To jí jde skutečně až tak moc o to, aby se mohla znova vdávat v kostele, že tu církevní žalobu podala? Nebo logicky předpokládala, že o obsah takové žaloby budou novináři mít zájem a obsah žaloby se dostane tou či onou cestou na veřejnost? Nevím, ale druhá možnost se mi jeví jako pravděpodobnější.
Vzhledem k veliké úctě k jeho otci se za tohoto pána velice stydím.
Čím to je, že by mě to vůbec, ale vůbec nepřekvapilo, kdyby to byla i pravda?
Myslel jsem si to. Takže nejsem překvapen. Pravda vždy nakonec vyjde najevo.
Jděte už s nima k šípku,nikdo na ně není zvědavej. To je vždycky láska nebeská a pak vytahujou na sebe samé hnusárny.
Gregora nemusim, je rozmazleny a chudák jeho otec, ještě že se toho nedozil
Máme se tady jak na zámku, když nejsou důležitější věci, než řešit Brzobohatého a Kuchařovou.
Jestli Kuchařovou nenaštvalo, že Brzobohatý převlékly za ženskou vypadá lépe jak Miss world 😁
Jen jestli to nenaštvalo Tiffany, že nemá na Miss worl.
😉