1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Taťánu podporuji od začátku, protože už ta squadra za Brzobohatým vzbuzuje nedůvěru. Navíc Kuchařová se stará o seniory.

8
Před 1 rokem

Od 35 může chlap utáhnout ženu jen na fotbaly, hokeje a piva u televize.

14
Před 1 rokem

On začátku to nedávalo smysl. Oba to byli fajn lidé, ale pan B. je nešťastný muž, který se nemůže najít, byl neotevreny ve vztahu i po rozchodu, Taťána otevřené mluvila o své bolesti a to jí pomohlo se posunout. O církevním rozvodu mluvila už před rokem a ten dokument už byl dávno sepsan. Tím, že nemlcela, klesla image pana B. a tohle je trest za to. Našel si klacek s kterým chce psa zbití a je neuvěřitelné kolik dalších lidí se přidá a kopne si. Měl by se jí omluvit, že to hází na ni a už dát pokoj všem okolo.

335
Před 1 rokem
Jana Nová

Rozhodne se nechová Ondřej tak , jak by se jako chlap choval jeho otec.

226
Před 1 rokem

Jsem zvědavá, co teď budou psát ti diskutující, kteří na Kuchařové nenechali nit suchou a u všeho byli a na všechno svítili - ale co hlavně, jak se s tím popasují "celebrity", u kterých byla potřeba se vyjadřovat a soudit...Krainová, Burešová, Bendig, Musil, atd....asi si teď budou říkat "že já hubu nedržel/a"..a opravdu měli.

258
Před 1 rokem
Ivana Ipriová

Pokud se prokáže, že to byl on, kdo znění žaloby dal bulváru, měla by následovat velká omluva Táně od všech "celebrit", které se k tomu tak čile vyjadřovaly!

Ale to by musely morálně za něco stát! Už jejich seznam zaručuje, že se tak NIKDY nestane!!!

42
Před 1 rokem

Pokud vidím muže který se převlékají za ženy tak se zasměji a jdu dál ale dovedete si představit že se tak převléká váš partner doma? Já teda ne !!! Já že čtu že je to skoro normální chodit v ženském prádle. Lidi proberte se....

287
Před 1 rokem
Roman Blaško

Ať si každý chodí doma jak chce. Ona věděla koho si bere, stejně jako to věděl on.

12
Před 1 rokem

Na začátku této kauzy jsem upozorňoval, nechte Táňu na pokoji než se vše vysvětlí. Bohužel umělci jak při podpisu anticharty zbrkle vydávají své rozumy.

272
Před 1 rokem
Václav Albrecht

Jsou pravomocně rozvedení. Podala žalobu k církevnímu soudu jíž může dosáhnout leda tak možnost se opět vdát v kostele. Za obsah žaloby a úkon jejího podání nese odpovědnost ona. Chce církevní soud, má ho tedy mít.

Tato mediální kauza by bez toho, co učinila a bez toho, co do žaloby uvedla, nevznikla a není podstatné, kdo to médiím dodal. Právo na to měla, tak ho využila a co jí to přineslo je jen jedním z následků její činnosti.

61
Před 1 rokem

Paní Krainová, Burešová atd. a pánové Bendigu, Musile a spol., tak nyní pronášejte svá "moudra". Je vidět, že máte opravdu ryzí charakter. Je jen smutné, že ve vás někdo vidí celebrity, a že jsou při zapnutí internetu vaše "moudra" okamžitě ke shlédnutí, fuj!

Celebrity jsou prof. Pávek, Dr. Koukolík, prof. Kolář atd., a jejich názory člověk na internetu musí skutečně hledal, zatím co ty vaše blitky = "moudra" se nabízejí bez nutnosti hledání.

83
Před 1 rokem
Mave Nováková

Žádné moudra neprohlašovali pouze ho podpořili. Tomu se říká přátelé. Nevidím důvod křičet fuj....

35
Před 1 rokem

Nevím proč, ale tento narcisek má podle mne do opravdového chlapáka daleko.

Nemyslím to nijak špatně. Ale ten pocit mám dlouhodobě. Možná je to tím, že ho chtíc nechtíc srovnávám s otcem. Toto je mamánek.

Tím nijak nehájím Kuchařovou. Určitě rozchod těžce rozdýchává, tyhle ženy se neopuští. To je jejich výsada.

Ale jinak je to vše jenom dílo médií. Vzpomeťe na nedávnou dobu, kdy z každého okna internetu na vás vyskočila Kuchařová s Brzobohatým, coby pár snů. Až to lezlo na nervy a skoro bylo jasné jak to dopadne.

125
Před 1 rokem

Je pravda že Brzobohaty měl nejdříve pátrat po tom kdo to pustil celé do bulváru,jestli si to třeba redakce sama nevymyslel a podobně,navíc mohl argumentovat tím,že to nebude komentovat,oni by o tom napsali max.jeden článek a utichlo by to samo,takhle se to táhne týden a každá celebritka se na tom přiživuje,myslím si,že toto není možné zveřejňovat jelikož důvod pro anulaci církevního sňatku má po celou dobu u sebe advokát a ten by jistě nemohl poskytnout informace jiným lidem a už vůbec ne bulváru,jelikož trest pro něj by za to jistě nestál,je to něco jako lékařské tajemství,takže můj názor je ten,že bulvár se chytl nějakých pomluv,konfrontovali s tím Brzobohateho a ten to celé provaril sam,jinými slovy chytl se do vlastní sítě a nyní má z ostudy kabát.

75
Anna Modraskova

A nebo se chtěl chytit. Potřebuje reklamu. A i negativní reklama je reklama.

79
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Již dříve jsem psal ,že oba jsou zbyteční tajtrlíci,kteří zajímají čtenáře pochybných časopisů,které se vyžívají v překroucených titulcích a polopravdivých článcích.Bohužel je mezi námi spousta lidí,kteří to čtou a které zajímá jak to s Gregorem a jeho bývalou dopadne.Už to fakt neotevřu!!!!!!!

16
Před 1 rokem
Ivo Zoul

a o co že jo? :-)

12
Zobrazit dalších 7 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt