Pokud by to mělo platit obecně, tak v tom případě nechápu proč se čas od času zrovna i muži s podobnými povahovými rysy rozvádí. A důvod rozvodu? Jejich manželky se totálně zblázní do někoho třeba i silně povrchního a rozhodně bez oněch zmiňovaných rysů, který jen kvůli své potřebě krátkodobé zamilovanosti a svému egu rozvrátí fungující vztah, rodinné vazby, způsobí komplikace a delší období zmatenosti pro opuštěného manžela. A pokud tedy ženy opravdu kladně hodnotí oněch tuším 7 povahových rysů u mužů, tak to jsou už většinou ženy zkušenější, které už ví o životě svoje a nejen z vlastní zkušenosti, ale i zprostředkovaně ze života svých kamarádek nebo známých. U většiny mladých je vstup do manželství téměř vždycky risk. Mladí lidé neznají ani moc sebe, neumějí ještě ocenit ty správné vlastnosti partnera a podle toho si i vybrat správného partnera pro život, jsou stále lační nových zážitků, potřeby si zaflirtovat a tedy i třeba "zariskovat" obzvláště když ze všech stran se na ně valí informační nesmysly o tom, jak být věrný znamená nežít ten správný moderní život atd. Zkrátka, hlavě i vy muži po všech stránkách ideální buďte ve střehu. I z vás mohou být docela kvalitní a "vyrýsovaní" paroháči. Sorry.
Mě vždy v první řadě přitáhne typická mužnost, síla... Když vidím chlapa, který otevře pusu a nebojí se promluvit, kterej má pevnej postoj, přímej pohled a já už jen v tu chvíli cítím, že bych se po boku takovýho chlapa nemusela ničeho a nikoho bát. 🤗 Pak mě samozřejmě oslní, že to, co vyleze z jeho úst, má hlavu, patu, když ví něco o světovým dění, když má rád sarkasmus, má silnej smysl pro humor a navíc se umí sám sobě zasmát. Taky si hodně všímám čistoty, ruce, jak je oblečenej, a tím nemluvím o košili a gelu ve vlasech, mluvím o nefalšovaný čistotě, kdy i na chlapovi v montérkách poznáš, že není špína! 🤗 A ano, když z něj netáhne denně chlast, není hrubej, umí bejt galantní a chovat se k ženský slušně. Co se týká vizáže, není to o kráse, pokud na vás udělá chlap dojem, zamilujete se i do někoho, kdo nebude vůbec váš typ a stane se pro vás tím nejkrásnějším a jediným, jako se to stalo mně. Ale jde o to, jestli se prostě chlap o sebe umí starat, použít deodorant, vyčistit nehty, má čistý hadry, oholí se. To nemá s krásou nic společného... Kde bychom byly my ženy, kdybychom o sebe nepečovaly? 😁🤦🏽♀️ Já osobně úplně v háji... 😁 A nechceme doma milionáře, spíš chceme chlapa bez dluhů, kterej je schopen uplatit si svůj život a co nám aspoň občas koupí čokoládu, nebo kytku, nebo i napíše pitomej dopis... Chceme chlapa, co je pracovitej, spolehlivej a můžeme se o něj opřít... Chlapa, co je loajální, s dávkou důstojnosti, a co nás má rád... A všechno ostatní musí přijít s tím... 😁 No, není toho málo. Kéž by to bylo jen o vzhledu a prachách, jak si chlapi myslí, kdepak! 🤗
Vzhled je nejdůležitější, jinak si na seznamce (Badoo, Tinder, Seznamka) ani neškrtnete. Když na Vás nekliknou, tak můžete mít osobnost jakou chcete a je to k ničemu. Jakmile si dáte pěknou sexy profilovku, už máte hromadu žádostí o seznámení. Tohle jsou jen kecy. Jak chcete řešit osobnost, když si nezačnete psát.
Možná hledejte jinde než na seznamce.🙂 Doma v mobilu tu pravou najdete těžko...
Když vidím,že se ženy boji vedle partnera narovnat a jen klopi hlavu,tak si myslím,že na prvním místě je, nechat si sem tam dát facku
A prachy, majetek a možnost přesměrovat finanční toky muže na svoji osobu.
No tak at si to chlapi namlouvají.Pěknej chlap to má o tolik jednoduší.;)
Velké péro.
Osobnostní rys ostrovid :)