Osobne je neznam, pracovitost jim nelze uprit. O pani Buresove si myslim, ze zit se s ni neda, ze to bude trochu divnej typek, kterej s nikym nevydrzi. Uz ten prvni utekl a to byl synek miminko a ted to asi bude to same. Ani vila to nezachrani.
Tohle že je nejoblíbenější pár v ČR, děláte si jundu...? 🙂)))))
A Burešová že je herečka, anebo zpěvačka ? Omg.
Tak tohle je Joke of the day !!! 🙂))))))
A kdo jako vylosoval, že je to nejoblíbenější pár? Na TV Barrandov jsem zaslechl, že je to Soukup a Hanychová ... no takové starosti bych chtěl jednou mít, abych tohle řešil ...
Tak hlavně,že hned spolu museli mít dítě
Jejich věc, akorát si myslím, že je to jejich další reklamní tah. Dlouho se o té nafrněné pěvuši a kontrolorovi hranolků, nepsalo. Tak holt se něco musí vymyslet. 😄 😄
👍A nejvíce se mi líbí, když jsou lidi spolu "tři dny" a už mají krizi.
Lidi, co je to s vámi? Přece nám do toho nic není a podle rolí soudit herečku je směšné. Bulvár si zitra vezme na mušku zase někoho jiného,komu bude ubližovat, přece mu nebudeme pomáhat. Těm dvěma držím palce....
čtete to po sobě? Podle rolí soudit herečku... a podle čeho tedy? Slečna Burešová je poněkud sebestředná a občas docela plácá hlouposti. Na primácké seriály se nedívám a na pořady o vaření taky ne. Tak ale pokud mají 3/4 roku staré dítě, to je ta krize postihla nějak dost brzy.
Kde jste to vzali??Nejoblíbenější pár? Vzteklá hylda a její vodník Česílko.
Oni to berou tak, že nějaké přídavné jméno tam šoupnout museli, tak dali nejoblíbenější no. Že to nevystihli, to je fuk.. 🤭
Tristan William Forejt - uvědomují se rodiče, že klukům dávají jméno na celý život?
Rocky Vémola to bude mít v životě ještě těžší 🙂
Ahoj lidem Přemek má hamburgery bez chutě a já blejt žena nebyl bych s dítětem jako je Přemek nemi žádná hvězda je to klaun a kašli na něj neumí vařit natož si udžet vztah najdeš lepšího chlapa
Přesně..
Kdo hodnotí "oblíbenost"?
To by mne také zajímalo.....