1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Osobne je neznam, pracovitost jim nelze uprit. O pani Buresove si myslim, ze zit se s ni neda, ze to bude trochu divnej typek, kterej s nikym nevydrzi. Uz ten prvni utekl a to byl synek miminko a ted to asi bude to same. Ani vila to nezachrani.

23
Před 1 rokem

Tohle že je nejoblíbenější pár v ČR, děláte si jundu...? 🙂)))))

A Burešová že je herečka, anebo zpěvačka ? Omg.

Tak tohle je Joke of the day !!! 🙂))))))

36
Před 1 rokem

A kdo jako vylosoval, že je to nejoblíbenější pár? Na TV Barrandov jsem zaslechl, že je to Soukup a Hanychová ... no takové starosti bych chtěl jednou mít, abych tohle řešil ...

18
Před 1 rokem

Tak hlavně,že hned spolu museli mít dítě

18
Před 1 rokem

Jejich věc, akorát si myslím, že je to jejich další reklamní tah. Dlouho se o té nafrněné pěvuši a kontrolorovi hranolků, nepsalo. Tak holt se něco musí vymyslet. 😄 😄

24
Před 1 rokem
Marie Viktorova

👍A nejvíce se mi líbí, když jsou lidi spolu "tři dny" a už mají krizi.

10
Před 1 rokem

Lidi, co je to s vámi? Přece nám do toho nic není a podle rolí soudit herečku je směšné. Bulvár si zitra vezme na mušku zase někoho jiného,komu bude ubližovat, přece mu nebudeme pomáhat. Těm dvěma držím palce....

12
Před 1 rokem
Iva Castulikova

čtete to po sobě? Podle rolí soudit herečku... a podle čeho tedy? Slečna Burešová je poněkud sebestředná a občas docela plácá hlouposti. Na primácké seriály se nedívám a na pořady o vaření taky ne. Tak ale pokud mají 3/4 roku staré dítě, to je ta krize postihla nějak dost brzy.

18
Zobrazit další 2 reakce

Kde jste to vzali??Nejoblíbenější pár? Vzteklá hylda a její vodník Česílko.

92
Jaroslava Štěpánková

Oni to berou tak, že nějaké přídavné jméno tam šoupnout museli, tak dali nejoblíbenější no. Že to nevystihli, to je fuk.. 🤭

33
Před 1 rokem

Tristan William Forejt - uvědomují se rodiče, že klukům dávají jméno na celý život?

48
Před 1 rokem
Jana Duffková

Rocky Vémola to bude mít v životě ještě těžší 🙂

11
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ahoj lidem Přemek má hamburgery bez chutě a já blejt žena nebyl bych s dítětem jako je Přemek nemi žádná hvězda je to klaun a kašli na něj neumí vařit natož si udžet vztah najdeš lepšího chlapa

9
Před 1 rokem
David Šima

Přesně..

3
Před 1 rokem

Kdo hodnotí "oblíbenost"?

8
Před 1 rokem
Antonín Bart

To by mne také zajímalo.....

5