1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Oba dva jsou pouze komerční produkt. V podstatě nic neumějí, ani nevypadají dobře. Ale slabomysným obdivovatelům to stačí.

80
Před 1 rokem
Vlastislav Koderic

Tak zrovna Forejt umí alespoň vařit. Burešová? No nevím no…

15
Před 1 rokem

Jak ste na to přišli že jsou nejoblíbenější ? Já bych si ani kolo o ně neopřela. Proč tohle tvrdíte a pořád nám je předhazujete nikdo kromě pár zoufalců nezajímají. Lidi mají jiné starosti. Strčte si je už někam, třeba do pr.....

236
Před 1 rokem
Jaroslav Šrubař

Přesně. Co to je za blbost nejoblíbenější pár? A kdo to řekl že to tak je?

178
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Herecka? Zpevacka? Prumerna holka co si zahraje v serialu je je z ni hvezda?? Vubec neee!!! Ona umela jen lehnout pod Premka aby se vic proslavila a ani to ji nevychazi. Nafrnena

149
Před 1 rokem
Pavel Tomášek

A mně se zase líbí.Je všestraná.Krásně zpívá i umí hrát.No a Forejta zase já nemusím.

35
Před 1 rokem

Tu slečnu Burešovou znám, protože byla doba, kdy nebyl den, aby se o ní nepsaly ódy. Vzpomněla jsem si o koho jde kvůli tomu, že jsem ji viděla v seriálu "Modrý kód", kde hrála nějakou romskou zdravotní sestřičku. V té době to byla nevýrazná a spíše nehezká herečka. Pak z toho seriálu zmizela a po nějaké době se opět objevila v nějakém jiném seriálu a začaly se dít "věci". Najednou jí bylo všude plno a všichni se z ní mohli ... Tu nenadálou popularitu jsem nikdy nepochopila, protože jsem si nevšimla, že by byla něčím výjimečná. Ale přiznám se, že zpívat jsem ji teda nikdy neslyšela, a všichni se nad jejím pěveckým výkonem rozplývají. Tak snad alespoň v této profesi je opravdu dobrá, to nevím a nechci jí křivdit. Ale že by šlo v jejím případě o nejoblíbenější umělkyni, to považuji za velmi přehnané. Jejího manžela neznám vůbec, tak nevím čím se proslavil. Ale tady jsem četla, že je známý z nějaké reklamy na produkty od "McDonalds". Tak tomu teda říkám obrovský životní úspěch... Nu což, v dnešní době je jak je vidět možné všechno.

67
Květa Číhalová

Máte velké mezery, Burešová je dobrá zpěvačka, vyhrála 2. místo na Slavíkovi, než něco napíšete, tak se o tom informovat. A herečka je taky dobrá, začala hrát v seriálech asi už před 15 lety. Forejta nemusím!

7
Před 1 rokem

Tak je to s těmi VIP vždycky. Skoro vůbec se neznají, hned si udělají dítě, za chvíli se rozcházejí.

100
Před 1 rokem
Dagmar Burianová

Presne. A nejlip kazdy s jinym🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Před 1 rokem

Fakt je ten, že by měla sedět doma na zadku a starat se o děti, zejména o toho malého, a ne lítat po světě a koncertovat. Toho skřehotání si ještě užije dost a dost, až děti povyrostou. A to její účinkování v seriálech ?? To je prostě hrůůůůza. Vždyť ta role v ZOO je o ničem. Nechápu to její sebevědomí při její vizáži...

43
Před 1 rokem
Dana Brázdová

Je to špičková zpěvačka a průměrná herečka do těch blafů typu ZOO. Každý si nějak vydělává. Po dvou dětech má stále pěknou postavu a jsou zde daleko škaredější ženy v zábavném byznysu.

11
Před 1 rokem

Nejoblíbenější pár...?! To je vtip ne...jsou mi oba ukradený....ať si dělaj co chtějí. Ale za mně je u nás poněkud PřeBurešováno.... možná budou i v krabičce od sardinek.

156
Před 1 rokem

Nevim na zakladě čeho se došlo k závěru že je to nejoblíbenější pár u nás a jestli maji krizi nebo ne je čistě jejich problém a je to trapný jak se to řeší. Problémy má kde kdo a taky se s tim nechlubí..

99
Před 1 rokem
Eva Štětinová

To by mě taky zajímalo kde to vzali,ale já bych to do Burešky řekla, že je s ní těžké žít.

38
Před 1 rokem

Bla bla bla, to média z ní dělají "celebritu". Rozhodně není ani průměrná herečka a už vůbec ne nejoblíbenější. A jestli žije s Přemkem nebo s Pepou je úplně šumafuk.

117
Před 1 rokem

Krásně zpívá, to je pravda, ale myslím, že už je přeburešováno, hlavně všude hraje super holky, které všechno umí, všechno zvládají , každému mí poradit a ví si rady se vším. Na každého mají páky, ale samy jsou absolutně k ničemu. A tak je to asi i v soukromí. Navíc všude (no jen v obou rolích) působí arogantně, nadřazeně, povýšeně a důležitě. A raději by se neměla ani smát a ukazovat dásně. Znám mnoho hezčích a hlavně lepších hereček.

22
Před 1 rokem
Tana Lesova

😁😁😁😁toz to jste damo zabila. Presne..ona umi sit, zpivat, delat mechovy obrazy, chuvovat, zpivat, starat se o deti a jeste u toho byt za kazdou cenu jizliva a nadrazena. Supr role. Chudak Premek, neustale v ustrani ho asi dlouho bavit byt nebude.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt