1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

I kdyby těhotná byla. Tak přece o nic nejde. Na manžela nikdy nezapomene a dcery se stará výborně. Život jde dál a je jeßtě mladá. Přejme jí i dcerám štěstí.

64
Před 1 rokem
Svatkas Staňková

jak by mohla zapomenout, když ji nechal takové prachy.

37
Před 1 rokem

Docela bídný článek, pisálek asi potřebuje nějakou korunu na přilepšení... Trapas.

25
Před 1 rokem

Článek o Gottové a její činnost ohledně snižování kil či tvrzení, že není těhotná mě přijde až legrační. Její starosti a chování našich pisálků a komentátorů jí je snad jasné. Divím se, že na "stará" kolena nezůstává nad věcí. Anebo, že by...? 😄

Stejně by to se mnou nic neudělalo 😄

13
Před 1 rokem

Já se obávám, že kdyby si paní Gottová oblékla cokoliv měla postavu jakoukoliv tak na ní vždycy někdo něco najde!! Je mi jí lito!

32
Před 1 rokem
Natalie Horká

Proč ? Mě je ´plně volná.....😄

30
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Nechápu paní Gottovou, proč se musela otřásat celá Bertramka. Nakonec aby to neodskákaly základy, když se též ´dajně třásly také. Byla by to škoda se stěhovat kvli statice. Že se nechá takto rozhodit paní Gottová mě překvapilo. Hlavně v tom věku, ve kterém se nalézá. Držím palce, aby vše dobře ustála 😄

Jen se nedejte,bulvár musí kydat špínu za každou cenu,aby se uživil.

28

I kdyby byla tak je to pořád jen a jen její soukromá věc a má právo žít jako každá jiná žena.

43
Před 1 rokem

Musím se smát.Lidi vy nemáte jiné starosti? Že Vám to není trapný strkat nos do cizích věci.

20
Před 1 rokem
Ivana Šlech

😄 není, nemusí myslet na vlastní :-)

Před 1 rokem

Pokud těhotná je,přeji hodně zdraví a štěstí. Je mladá a jen že měla za manžela Karla Gotta nemusí truchlit celý život.🙏♥️

5
Před 1 rokem
Radka Kloučková

Myslíte Radko, že je padesátka ještě vhodná pro započetí ? 😄

Před 1 rokem

Jak dlouho o ni bude ještě psát staré drby už není nic nového?

14
Před 1 rokem
Marta Bahulova
  • dokud budou čtenáři 🙂 a diskutující 🙂
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt