I kdyby těhotná byla. Tak přece o nic nejde. Na manžela nikdy nezapomene a dcery se stará výborně. Život jde dál a je jeßtě mladá. Přejme jí i dcerám štěstí.
jak by mohla zapomenout, když ji nechal takové prachy.
Docela bídný článek, pisálek asi potřebuje nějakou korunu na přilepšení... Trapas.
Článek o Gottové a její činnost ohledně snižování kil či tvrzení, že není těhotná mě přijde až legrační. Její starosti a chování našich pisálků a komentátorů jí je snad jasné. Divím se, že na "stará" kolena nezůstává nad věcí. Anebo, že by...? 😄
Stejně by to se mnou nic neudělalo 😄
Já se obávám, že kdyby si paní Gottová oblékla cokoliv měla postavu jakoukoliv tak na ní vždycy někdo něco najde!! Je mi jí lito!
Proč ? Mě je ´plně volná.....😄
Nechápu paní Gottovou, proč se musela otřásat celá Bertramka. Nakonec aby to neodskákaly základy, když se též ´dajně třásly také. Byla by to škoda se stěhovat kvli statice. Že se nechá takto rozhodit paní Gottová mě překvapilo. Hlavně v tom věku, ve kterém se nalézá. Držím palce, aby vše dobře ustála 😄
Jen se nedejte,bulvár musí kydat špínu za každou cenu,aby se uživil.
I kdyby byla tak je to pořád jen a jen její soukromá věc a má právo žít jako každá jiná žena.
Musím se smát.Lidi vy nemáte jiné starosti? Že Vám to není trapný strkat nos do cizích věci.
😄 není, nemusí myslet na vlastní :-)
Pokud těhotná je,přeji hodně zdraví a štěstí. Je mladá a jen že měla za manžela Karla Gotta nemusí truchlit celý život.🙏♥️
Myslíte Radko, že je padesátka ještě vhodná pro započetí ? 😄
Jak dlouho o ni bude ještě psát staré drby už není nic nového?