Potkala jsem paní Chýlkovou před jedním pražským divadlem, kam přišla, stejně jako já, na premieru jednoho představení. Požádala jsem ji o fotku, byla velmi milá, klidně se se mnou vyfotila a prohodily jsme spolu pár slov. Tak nevím, kde je pravda. Moje osobní zkušenost mluví o opaku.
Ono je tam psáno, že pokud není "naladěná". Asi jako mi všechny má občas den pod psa.
Pamatuji manýry opravářů kde čeho. Jestli je článek pravdivý , okolí jim takové chování toleruji, vědí proč.
Tedy to jste mi vzal rovnou z hudby jak se říká. Nebo takový ti šéfíčkové jejichž autorita je založená jen na tom že podepisují výplaty, ti umí také pěkně narůst.
Je vtipny, ze kdyz Dykova se zakladkou hraje treba pravnicku. Rika se, ze vzdelani neni dulezity, jenze u nekoho je to poznat, jak otevre pusu mimo svou roli. Tohle je zrovna ten pripad.
To si nemyslím, podle mého názoru je vynikající herečka a právě zrovna právničku, učitelku či aristokratku zahrát umí, ale jako člověk by na sobě měla zapracovat, je tam ještě velký prostor a potenciál ke zlepšení. Že je prťavá a ošklivka, za to nemůže, takže hodnocení krásy přeskočím, prostě některé role křehkých éterických ženských vílích osobností, jí zřejmě zůstanou navždy zapovězeny, jelikož je to uragán hrubého kalibru. Herecky určitě využitelná je, a právě svým arogantním chováním si zavřela už v minulosti zbytečně hodně cest. To je přesně to, co je lidem na ní nesympatické a velká část populace ji naprosto nemůže vystát. Zkrátka Libuška Šafránková z ní nikdy nebude. Každopádně mi nevadí koukat na film s ní, jsem schopen brát ji i takovou jaká je. Ovšem jen ve filmu. Doma bych něco takového mít nechtěl. Jsem vděčný za to štěstí, že mohu mít partnerku, která nevyplňuje veškerý prostor kolem sebe jen svým narcisistním pohledem na svět, a zbývá také prostor k nadechnutí pro mou maličkost.
Tento článek je typickým příkladem toho, proč známí herci a zpěváci říkají některým novinářům a fotografům NE. Naučte se psát články nezaujatě, ne s cílem naházet na někoho špínu. Jestli nevíte, co je novinářský kodex, račte milý autore navštívit stránky Syndikátu. A jestli jsou problémy mezi herci a týmem kolem filmu, pak jistě nejsou tak hrozné, když si je režiséři i nadále rádi vybírají. Co takhle napsat článek o tom, co zmiňované herečky právě natáčejí, chystají pro své fanoušky atd? Jenže to byste museli zjišťovat fakta a jednodušší je napsat snůšku trapných drbů, které potěší část čtenářů chabějšího ducha. Pěkný den a více úcty k lidem, kteří něco dokázali.
S paní Dykovou i jejím manželem jsme s přítelkyní měli možnost osobně se setkat na padesátinách Pavla Šporcla. Ano, byl jsem si vědom, jaké renomé tuto dámu provází - viz i tento článek. Přesto jsem ji vyrušil a oslovil, a k našemu překvapení se z ní "vyklubala" velmi příjemná dáma, se kterou jsme si asi 10 minut povídali, ochotně se s námi několikrát vyfotila a po skončení akce nám sama od sebe popřála pěkný večer. Takže svět hvězd není černobílý.
No jo, Dyková-Vilhelmová, tu jsem jako herečku vlastně nikde neviděla. Jen ve Tváři, kde ač nic moc nepředvedla, vyhrála. Jo a potom jsem jí ještě viděla opilou na Karlovarském festivalu. A to je všechno. Kde je to umění? Tohle povýšené chování z ní dělají právě ti novináři, že za ní neustále chodí a otravují. Proto se k nim chová hnusně. Kdyby si jí nevšímali, tak by zkrotla.
tuto herečku nemusím přepínám vypínám
Hvězdné manýry ? Spíš směšné a naduté manýry, malí lidé jsou většinou zakomplexovaní tak se chovají a neuvědomují si že jsou tím odpudiví a neoblíbení
Ale tomu přesně se říká "hvězdné manýry". To není a nikdy nebude nic pozitivního.
Naprosté nesmysly. Nikdy nepíšu do diskuzí, ale v tomto případě prostě musím. Osobně jsem měla příležitost s Táňou spolupracovat. Je profesionální, ochotná a spolupráci s ní si nemohu vynachválit. Nepřijde mi fér takový článek…
Asi je rozdíl být s ní ve vztahu pracovním a nepracovním. Většina umělců žije ve své bublině, kde jsou oslavováni a pak lehce získají pocit, že jsou něco víc než ostatní. Ale jen ti nejlepší z nejepších zůstanou skromní, pokorní, laskaví a milující diváka. Jestli je pravda, co se šušká o Táně, tak to asi tento případ nebude.
Z Dykové arogance přímo srší, je ale fakt, že zahraje všechno na výbornou. Ovšem menší nesoulad : tváří se jako dáma z velkého světa, ale její chování tomu občas neodpovídá /tanec na stole na karlovarském festivalu připomínal spíš čtvrtou cenovou..../.
Dyková, chudinka, nechápu, co na jejím herectví kdo vidí. Nový trapný seriál Případy Marty, to je opravdu děs. Když vyhrála v Tváři, bylo jasné, že je celá tato soutěž zprofanovaná. Zpěv ještě horší jak herectví. Kdyby byla aspoň hezká, ale ani to ne.
Tak vychodila prý jen ZŠ, tak to chování asi trochu vypovídá, co je zač, ale Vojtovi Dykovi se strašně divíím,že se na ni vůbec dal,je tolik lhezkých a chytrých ml hereček...Potkala jsem ji na živo - tak 150cm chrastítka, jež byste se na ulici ani nepovšimli.