Pisete, ze to o nich rikaji lide z branze a novinari. Nj.,ale ruku na srdce, jak byste se k novinarum chovali Vy, kdyz o Vas vyjde 10 clanku ci nejakych zminek a pravdiva he jen pulka z te jedne. Mam kamaradku modelku, nekdy i v necem hraje. To, co jsem o ni vzdy cet bylo, zeby h si o ni kolo neoprel. Pak jsem z povahy sve Př ace pro ni neco delal a poznal jak je to mila, hodna a slusna holka. Jsem rad, ze je to ma kamaradka a ty pomluvy ctu stale, jen si rikam, kam az ti novinari umi klesnout pro par korun. A ano, jsou povl.
Mě připadá, že v poslední době je čím dál tím víc hereček, které dokáží perfektně zahrát protivnou ženskou. A dokonce i začínající herečky, zahrají skvělé protivné puberťačky. Nevím jestli je to scénáři, nebo životem.
pani Dykova, bohuzel je malo vzdelana, a o to vic se chova tedy tak jak se pise , neznam ji jinak, jen z filmu
Pravda je, ze kdo je osobnost, ten je mily atd......vetsinou hlupak se pozna.... Zadny opravdu dobry film neznam s ni
Vůbec ji neznáte, ale víte, že je málo vzdělaná? To mě podrž, takže jste jasnovidka nebo zázračný psychoanalitik? Jak si tohle můžete vůbec dovolit? A máte pravdu, hlupák se opravdu pozná, stačí, když se podíváte do zrcadla.
Dykovou opravdu nemusím. A zase taková hvězda to fakt není.
Nikde jsem nenašla autora tohoto článečku. Patrně nějaký novináříček, kterého Dyková nenechala šťourat ve svém soukromí, tak se pomstil.
Ema Ernatová, je to hned na začátku článku :-)
Proč režiséři neobsazují nové neotřelé herce i neherce, jako pan Forman? Proč platí hvězdné manýry, když máme tolik skvělých neznámých herců? Dnes je pro bulvár hvězda každý, kdo si zahraje v seriálu.
Vážení, veškeré komentáře jsou cekem zbytečné. Pravda je taková, že tyto trapné hvězdičky jsme rozzářili svou vlastní sledovaností. Stejným způsobem je můžeme zhasnout. Je to jen na nás. Jójó.
Většinou podle mne Taťána Dyková působí arogantně. To, že se k asistentkám kolem filmu a dalším chová povýšeně, mně vůbec nepřekvapilo. Skromnost, pokora a slušnost ji někdy chybí. Kam dál její manžel oči?
Ale on je také dost namyšlený.
a to že jsou jakési "zvězdy"??? - cha-cha - asi nemají na pořádné zrcadlo se tam podívat - hlavně po ránu -🙂 Hvězdy jsou - například - Catrine Deneuve-Sofie Loren-Jessica Chastainne-Judy Dench - pořádí libovolné - jak to se jen vybavilo v první moment. Ničím se fyziologicky nelíší od žádné jiné bytosti ženského pohlaví. A že nemají mozek - bez pokory a skromnosti k tomu - inu, pak je to ubohost...Musejí-li mít takové psychické "berlíčky" - jakože jsem ta "hvězda" - holt nemají nic jiného ,čím se dá prezentovat...pěkný den všem
Bylo by dobré popsat pár situací a nechat posoudit čtenáře. "Ona je taková na novináře. Kdosi je pro ni póvl ..." Jen konstatování je málo. Co to bylo za situací, na co se ptal ten novinář, jak se ptal...? Pak by ty výroky o hvězdných manýrech mohly mít nějakou váhu.