Já jsem Vilhelmovou mívala opravdu ráda a pak najednou zlom a nemohla jsem ji v tom filmu ani cítit. Zhruba v té době se o ní začalo i psát, že se z ní stala namyšlená blbka. Jakoby se to ke mně přeneslo i přes tu obrazovku.
Proste napiste narovinu ze je to pi ca jezisi takhle to okecavat to muselo dat prace napsat 1000 slov na tohle tema.
Spis bych se mel zamyslet proc jsem to vubec cele prečetl. Dalsi 4 minuty meho zivota proletely kominem. Diky za to
Možná to není až taková škoda, když svět přišel o 4 minuty vašeho života... :-/
Tady je zase ukvokanejch slepičích mozečků! A jestlipak byste to, milé "dámy" řekly paní Vilhelmové do očí? Kdepak, to jen tady umíte plivat a pomlouvat někoho, koho ani osobně neznáte. Jste slepice, jedna jako druhá.
No vzhledem k tomu, že je o hlavu menší než já, tak klidně 😄 i když vlastně nechápu, na co je namyšlená??
Paní Dyková, jak to jen říct, nesympatická a to nemusí ani promluvit..
Musím se přiznat, že i mně je nesympatická a nikdy jsem nevěděla proč. Jako herečka mi nevadí, ale nesedí mi něco v ní, co neumím definovat.
Kvalitní umělec je naprosto normální a nemá manýry
ty naše rádoby VIP jsou jen k pohrdání
Seriál, ve kterém nyní Dyková hraje, je velmi slabý odvar francouzského seriálu Profil zločinu. S tím rozdílem, že na fr. se dá dívat.
No a co teprve Donutil.
Na druhou stranu jednat s panem Gottem, to si člověk připadal až nemístně. Děkoval za jakýkoliv úkon, jeho paní je také velice příjemná.
Moje nejoblíbenější česká herečka je Caprice, neboť dokáže svým výkonem na place vtáhnout nejednoho diváka do děje, ale i ze svých hereckých kolegů dokáže vysát i tu poslední kapku nefalšovaných emocí...takže zde vyjmenované kvarteto je mi ukradený...
Takových by se našlo víc, ale vaše volba je dobrá.
Tatiano,Tatiano co to tady píšou?To asi Vojta nebude rád,tak to si opravdu tak zpychla?Nebo začnu věřit tomu ,že máte krizi a ty jsi příčinou.
Ona je to dvojka. Vloni se nechali přivézt do restaurace, kde jsme právě obědvali a už to nebylo o ničem jiném, než jeho neustálé proházení sem a tam a její natahování a kroucení krkem, aby opravdu všichni viděli jakou mají "čest" být v přítomnosti dvou totálních trapňáků, kteří jsou ovšem v kurzu.
Dřív mi nevadila, ale po sérii Moje tvář má známý hlas, kdy děkovala sama sobě jak je úžasná, dokonalá mi začala tak lézt na nervy, že už se na ní pokud to jen trochu jde nekoukám 😕