No tak, lidí či něco umí jsou v drtivé většině v pohodě a normální. Jenže ty dvojky za nimi oč méně umí o to víc mají rypák nahoru.
Tak jsem to v životě seznal.
Herečku Dykovou mám ráda, umí zahrát každou postavu. Pokud je pravdou, že je tak namyšlená, je mi jí líto. Svědčí to o tom, že něco v jejím životě není OK.
Nepustit k lizu a vyhledat nějaké skutečné talenty na okresech, výše zmíněné a zmíněný jso povl pro mě
Smrtonosná past. V hlavní roli, talent z okresu. Záruka kasovního trháku.
Hvezdy si na hvezdy nemusi hrat, jsou prirozene. Tyto “celebrity” si jen leci sve komplexy na ostatnich
A to jste vystihl naprosto přesně.
Jeden herec, Zdeněk Kutil, kdysi po ne příliš šťastném milostném extempore s herečkou Hanou Davidovou, později Remkovou prohlásil: Lépe míti horečku, než za ženu herečku.
Nejzářivější hvězdy našeho nebe Dyková a Chýlková? To jsme na tom opravdu tak špatně 🙁 v tom případě jste zapomněli na Žílkovou apod..... není divu že se nedá na nic koukat
Dyková je z herečky jen pára. Přehrává je nepřirozená prostě nic moc. V oblastních divadlech jsou větší herečky než je ona. Trapák.
Někomu se líbí ten jinému onen.Já Dykovou nemůžu.Ani v upoutávce.A to od samých jejích začátků.
Mám to úplně stejně. 🙂
Dyková je namyšlená, ale Geislerová vede... Kolegyně hrála celničku v Občanském průkazu, co vyprávěla... 🤮
Njn, když se chová tak, jak popisují v článku, pak nechápu proč jí stále obsazují. Hereček je určitě dost napříč celou republikou.