1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

No ta Vilhelmová je to mini herečka, hezká není, postavu také nic moc, akorát má hezkého manžela. Ale jinak máme herečky a velké herečky. Paní Balcarová, Freimanová, Benešová, Rázlová, Konvalinková, Linda Rybová, a v neposlední řadě byla a je velká herečka Libuška Šafránková, Brejchová, Brodská, Brožová, Stašová...... to jsou pro mě Paní herečky s velkým P.

354
Před 1 rokem
Vlasta Radová

Souhlasím s Vaším příspěvkem......!!!! O namyšlenosti a povýšeném chování Vilhelmové toho bylo napsáno už hodně - my jako rodina rychle přepínáme, když na nás z obrazovky vyskočí 🙂

245
Před 1 rokem

Já se ke jmenovaným herečkám vyjadřovat nebudu, protože jsem nikdy u toho natáčení nebyla a tak nevím, jestli je to všechno pravda. Všechny tři mám docela ráda, akorát je teda fakt, že v tom novém seriálu na Nově, o mimořádné Martě, je fakt hodně slabá. Ale je to herečka, a takovou má roli, takže bude spíš slabý celý ten scénář a ona to nezachrání. Na to, aby jako herečka z nudy udělala hit, ona bohužel nemá dost talentu. To by to musela opravdu dostat "do ruky" některá z těch starších a zkušených hereček. Ale ty co máme, ty už jsou zase na takovou roli moc staré. Ale při čtení komentářů jsem si vzpomněla, jak tady nedávno jiní špinili paní J.Bohdalovou. A já dám ruku do ohně za to, že kdyby právě ona tu roli dostala ve stejném věku jako ta Dyková, tak by ten seriál určitě pozvedla úplně jinam, a možná, že bychom se na něj rádi dívali ještě dneska.

9
Před 1 rokem
Květa Číhalová

Nemyslím, že by k pozvednutí takového projektu jediná dobrá herečka stačila, musela by tam mít ještě aspoň jednoho herecky rovnocenného partnera a zároveň by oba museli dostat dostatek prostoru. A o tom právě herci jaksi úplně nerozhodují...

Před 1 rokem

Ony prodavačky v lahůdkách také nejsou všechny milé, příjemné a samý úsměv. Je to úplně stejné, řemeslo jako řemeslo, pipka jako pipka, ať se živí čímkoli.

42
Hana Stojanová

Ale chudák prodavačka si neříká 200 tis, za představení.

73
Před 1 rokem

Vilhelmovou kdyz vidim v televizi, tak bych ji nejradeji hodil z okna. Nesympaticka osubka. A o jejim talentu bych teda pochyboval, vzdy kdyz je v particce a ma hrat zpatra, tak je to naprosta tragedie a neda se na ni ani koukat, protoze se nechova jako herec, ale jako netalentovana husa co se to jen snazi zachranit prehnanymy gesty.

116
Před 1 rokem

Paní Dyková je neskutečně hloupá, což předvedla v pořadu Na lovu, Smutné navíc bylo, když se tomu ještě smála.Zřejmě jí to ani nedošlo. Rozhodně si nemyslím, že je dobrá herečka, Chybí tam ta oduševnělost, aby byla schopná zahrát náročné psychologické role.

253
Před 1 rokem
Věra Jedounková

Ona hraje dobře jen takové ty hnusné lakotné snachy a semetriky, to jí asi tryská rovnou ze srdce. Já jsem ji nikdy neměla ráda a o tom, že je hvězda nic nevím.

205
Před 1 rokem

Jsou herečky a Herečky.

Mám krásné vzpomínky na paní Olinku Slunéčkovou, se kterou jsme měli tu čest a bydlili jsme v jednom domě ve Strašnicích..... Všichni jsme jí měli moc rádi a muži zvlášť. S každým z nás se mile zdravila, ráda si s úsměvem popovídala.....

Škoda, že nás tak brzy opustila. Moc rádi na ní vzpomínáme !!!

92
Před 1 rokem
Jiřina Gajdošová

Bydleli jste v jednom domě a nevíte, že p.Slunéčková se jmenovala Karolína a ne Olinka ?

72
Před 1 rokem

Skutečná herečka se umí chovat i mimo představení nebo film v reálném životě.

Takovým vzorem byl např. Karel Gott.

Ten si uměl vážit lidí kolem sebe a svoje fanoušky neopustil po svých koncertech do posledního autogramu.

157
Před 1 rokem
Jan Mayer

Pravda,také jsem byla toho světkem.

37
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Potkala jsem se s T. Wilhelmovou na koncertě Vojty Dyka. Zrovna tančila v soutěži Star Dance, pochválila jsem ji, jak krásně tančí a že jí držím palce. Koukala jako sůva, neusmála se, nepoděkovala.... Zprotivila se mi, už se ani nedívám na pořady, ve kterých hraje....

53
Olga Hanáková

Já ji trochu chápu, kdyby mě každý den někdo zastavoval, furt se mě na něco ptal, i mě třeba chválil, ono to není jednoduché ustát. Tak asi proto jsem ráda, že nejsem herečka :-D

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Jeden známý, ochotnický herec dostal malou roli ve filmu s paní Janžurovou a vyprávěl, jak se s ním bavila jako rovný s rovným, i když měl ve filmu pár vět.

168
Před 1 rokem
Zbyněk Prášek

Ano, skutečně velcí herci jsou prostí a příjemné. Jednou u nás nakupovala paní Hlaváčová, jak ta byla milá, člověk by se pro ni rozkrájel!

189
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

P. Geislerová i nyní je na ní vidět, že je to fajn dáma. Někdo to dokáže posypat si popel na hlavu a říci, ano byla jsem hrozná. Lidé pak tohoto člověka mají ještě radši. Každý chybuje. A to jsem opravdu p. Geislerovou nemusela. Nyní ji mám ráda. P. Dykovou jsem nikdy nemusela a je mi velmi nepříjemná už od pohledu. Není hezká ani příjemná, nechápu co na ní filmaři vidí. Asi je šikovná i jinde.

49
Před 1 rokem
Alena Sedláková

A Vy nejste šikovná nikde, proto píšete stupidní příspěvky.

2
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt