Partnerství s Agátou mu asi zatemňuje šedou kůru mozkovou víc než je zdrávo.Jak může někdo takový posuzovat a odsuzovat jiné??
To jsou většinou nešťastní lidé,kteří tím odvracejí pozornost od své osoby.Je to ale jen můj názor a nikomu ho nevnucuji.Přeji Všem krásný den🌞
Milý Soukupe,
starej se o to kvítko, které je v tvé zahrádce aby se z kvítka nestal jednou bodlák.
A paní Ivanka Vaše rady určitě nepotřebuje.
Nikdo normální nemůže brát pana Soukupa vážně.Je to prostě zvláštní člověk,který se musí neustále předvádět.Měl by si napřed zamést před svým prahem,než se bude zase do někoho navážet.
Tak ne každý má potřebu prodávat svůj život a zvyšovat si sledovanost, od toho máme pana Soukupa a jeho Agátu, který prodají každý svůj prd... jen aby se o nich psalo..... je to o inteligenci... kde nic není, ani smrt nebere. Takže paní Gottová asi ví, co dělá a nemá zapotřebí prodávat story ze svého života. Aspoň někdo normální...u nás čím větší zoufalec a hlupák, tím víc o něm slyšíme a vidíme...tak z čeho by taky jinak žili...
A co se pan Soukup navazi do paní Gottove??? Ať se stará debílek sám o svoji rodinu. Tu jeho kačeři krasavici taky nikdo nepomlouva. Všimněte si,že on může do každého rejpat ale když se někdo zmínil o něm nebo jeho rodině tak už je oheň na střeše.
Soukupe děláte chytrého ale chytrý nejste ,nechte Ivanu na pokoji ,starala a stará se o dcerky skvělé ,snad jediná žena ,která dokáže být všem novinářům atd v ústraní .Je to krásná žena ať má koho chce ,zato vy Soukupe a Vaše Agáta chcete dělat ze sebe kdo ví co no ona ta Agáta je jen devka ,každé dítě s jiným
Pane Soukupe,
co Vám je do toho, jak paní Gottová prožije další etapu života.
Myslím, že Vás čeká také cokoliv ve Vašem životě a nikdo to zatím neřeší !!! Starejte se hlavně o svou rodinu.
Paní Gottové nesaháte ani po kotníky !!!
Občas jsem se díval na Barrandov, protože zbytek byl ještě horší. Můj názor. Pak jsem s tímto kanálem začal mít problém - zrnění, různé čtverce na obrazovce, zablokovaný obraz, nešel zvuk, atd. Ostatní kanály fungovaly normálně.I kanál pana Dvořáka běžel " jedna radost", pouze obsah se mně nelíbil. Televizák mi řekl a ukázal, že síla Barrandovského signálu slábne, bude potřeba změnit anténu nebo přidat nějaký zesilovač. Na mé amatérské otázky - Jak je to možné? - mi odpověděl, že neví, ale technickou úpravou snad dojde k zesílení signálu na určité kanály. Tak uvidím.
No tak hlavně Soukupovi a vlastně i všem ostatním je po tom ho...Ten šašek ať se stará sám o sebe a o Agátu a neřeší životy druhých.
at se radsi Soukup stara o tu svou krasavici s kačeří hubou ktera ztratila mliko