Kdyby se ten šašek staral sám o sebe. Nejdříve si musí zamést před svým prahem, což ale zjevně neudělal a ani neudělá. Chce být prostě pořád zajímavý a upozorňovat na sebe. Já jeho televizi nesleduji, nemůžu ho ani vidět-prostě ho nemám ráda. Je to u mě arogantní floutek, který si myslí, že když má svou televizi a je bohatý, že si může vše dovolit. Že si našel nyní Agátu, která chce být taky středem pozornosti-vrána k vráně sedá-rovný rovného si hledá a Ti dva se zjevně hledali, až se našli. Ivana je mladá žena, má nárok zařídit si život podle svého, aby jí vyhovoval a i jejím dcerám. Myslím, že nikdo nebude jejího nového partnera přirovnávat ke Karlu Gottovi-ten byl jen jeden! Bude prostě jen žena našeho Karla Gotta. A hezký den všem.
Naprostý souhlas.Líbí se mi jeho věta,paní Gottová se starala až do konce.To on se nemusí bát Agáta se o něho nepostará,ta ho akorát využije,svůj k svému.
Máme tu novou Babu VANGU-totiž "Jaromíra Soukupa" všude byl,všechno zná,každému radí,jen sobě poradit neumí,pani Gottová má svůj rozum, hloupé Soukupovi horní partie ke svému rozhodování nepotřebuje....
Jaromír Soukup s Aguš jsou ti poslední, co by měli kritizovat ostatní! Ať si nejprve zametou před vlastním prahem a dají si životu do pořádku. Vždycky se musím smát, když slyším "nejsledovanější pár českého showbyznysu". Nejvíce jsou na očích proto, že se všude cpou a informují veřejnost o každém mrknutí oka, i když to je nevhodné!
Trapný Soukup,co se vůbec stará o mistra Gotta, s tou svojí mu a Ivance nesahají ani na ty pomyslné kotníky. Ještě dnes je mi k smíchu,když trapka Agáta prohlásila,že ji staří lidé páchnou.
No je to bohužel pravda, zameťte si před svým vlastním prahem.
Nechápu, proč by je měl někdo srovnávat, určitě nemůžou být stejní. A paní Ivana ať si žije svůj život. O svého manžela se starala bez nějakých aférek.
přesně, posloužila mu až do konce života
Tak Soukup byl podle zdejších pisálků v ohrožení života, když mu rovnali nos na ORL. Schválně jsem udělala výjimku a mrkla na jeho TV, nic na sobě neměl ani flastr na ksichtě. Zato jsem četla, že "mediální magnát" je po krk v exekucích....
Pan Soukup je trapný kecal,kritizuje všechno,neb on zná nejlépe všechno-jen si neuvědomuje,jak je trapný se svými četnými pořady.
Tak jako Ivana bude vždy brána jako manželka Karla Gotta, tak Soukup bude nafurt brán jako jeden z mnoha nabíječů Agáty.
To "nafurt" je ovšem nadsázka, za pár let po něm neštěkne pes.
Ani po Agátě
Nechápu proč se tak negativně všichni vyjadřují proti panu Soukupovi. Má svou televizi a může si tam říkat co chce. A také komentuje dění v politice a dost lidí, zejména dříve narozených, ho sleduje. A kdo ho nechce poslouchat, tak jednoduše přepne na jiný program. A paní Gottová? Brzy to bude starší padesátiletá žena, v tom věku není snadné najít partnera.
Ani ve své televizi si nemůže říkat o lidech co chce. To byste pak musela uznávat i pravidlo, že si každý může říkat "na svoji hubu" co ho zrovna napadne. Jenže tak to není, existuje i zákon na ochranu osobnosti a za některé výroky lze takového pomlouvače žalovat. Ale je záhadou, proč se pan Soukup stará o paní Gottovou a uvažuje o jejím možném partnerovi. Paní Ivana se chová jako dáma a své soukromí neroztahuje na veřejnosti, což asi panu Soukupovi nevyhovuje, protože nemá žádné šťavnaté informace.
Češi mají svoji babu Vangu v podání Soukupa-ten všude byl,všechno ví,všechny má zmáklé,jen sebe né,takový český všeználek a radil,ten by mohl chytat bílé myši v rukavicích nebo očkovat pulce na Kamčatce...