1600/1600Zbývá 1600 znaků

Kdyby se ten šašek staral sám o sebe. Nejdříve si musí zamést před svým prahem, což ale zjevně neudělal a ani neudělá. Chce být prostě pořád zajímavý a upozorňovat na sebe. Já jeho televizi nesleduji, nemůžu ho ani vidět-prostě ho nemám ráda. Je to u mě arogantní floutek, který si myslí, že když má svou televizi a je bohatý, že si může vše dovolit. Že si našel nyní Agátu, která chce být taky středem pozornosti-vrána k vráně sedá-rovný rovného si hledá a Ti dva se zjevně hledali, až se našli. Ivana je mladá žena, má nárok zařídit si život podle svého, aby jí vyhovoval a i jejím dcerám. Myslím, že nikdo nebude jejího nového partnera přirovnávat ke Karlu Gottovi-ten byl jen jeden! Bude prostě jen žena našeho Karla Gotta. A hezký den všem.

196
Před 1 rokem
Naděžda Klapetková

Naprostý souhlas.Líbí se mi jeho věta,paní Gottová se starala až do konce.To on se nemusí bát Agáta se o něho nepostará,ta ho akorát využije,svůj k svému.

15
Před 1 rokem

Máme tu novou Babu VANGU-totiž "Jaromíra Soukupa" všude byl,všechno zná,každému radí,jen sobě poradit neumí,pani Gottová má svůj rozum, hloupé Soukupovi horní partie ke svému rozhodování nepotřebuje....

124
Před 1 rokem

Jaromír Soukup s Aguš jsou ti poslední, co by měli kritizovat ostatní! Ať si nejprve zametou před vlastním prahem a dají si životu do pořádku. Vždycky se musím smát, když slyším "nejsledovanější pár českého showbyznysu". Nejvíce jsou na očích proto, že se všude cpou a informují veřejnost o každém mrknutí oka, i když to je nevhodné!

108
Před 1 rokem

Trapný Soukup,co se vůbec stará o mistra Gotta, s tou svojí mu a Ivance nesahají ani na ty pomyslné kotníky. Ještě dnes je mi k smíchu,když trapka Agáta prohlásila,že ji staří lidé páchnou.

104
Před 1 rokem
Hana Hájková

No je to bohužel pravda, zameťte si před svým vlastním prahem.

11
Před 1 rokem

Nechápu, proč by je měl někdo srovnávat, určitě nemůžou být stejní. A paní Ivana ať si žije svůj život. O svého manžela se starala bez nějakých aférek.

121
Před 1 rokem
Božena Gavendová

přesně, posloužila mu až do konce života

44
Před 1 rokem

Tak Soukup byl podle zdejších pisálků v ohrožení života, když mu rovnali nos na ORL. Schválně jsem udělala výjimku a mrkla na jeho TV, nic na sobě neměl ani flastr na ksichtě. Zato jsem četla, že "mediální magnát" je po krk v exekucích....

45
Před 1 rokem

Pan Soukup je trapný kecal,kritizuje všechno,neb on zná nejlépe všechno-jen si neuvědomuje,jak je trapný se svými četnými pořady.

41
Před 1 rokem

Tak jako Ivana bude vždy brána jako manželka Karla Gotta, tak Soukup bude nafurt brán jako jeden z mnoha nabíječů Agáty.

To "nafurt" je ovšem nadsázka, za pár let po něm neštěkne pes.

37
Před 1 rokem
Jarča Zimmer

Ani po Agátě

10
Před 1 rokem

Nechápu proč se tak negativně všichni vyjadřují proti panu Soukupovi. Má svou televizi a může si tam říkat co chce. A také komentuje dění v politice a dost lidí, zejména dříve narozených, ho sleduje. A kdo ho nechce poslouchat, tak jednoduše přepne na jiný program. A paní Gottová? Brzy to bude starší padesátiletá žena, v tom věku není snadné najít partnera.

22
Před 1 rokem
Zdenka Janská

Ani ve své televizi si nemůže říkat o lidech co chce. To byste pak musela uznávat i pravidlo, že si každý může říkat "na svoji hubu" co ho zrovna napadne. Jenže tak to není, existuje i zákon na ochranu osobnosti a za některé výroky lze takového pomlouvače žalovat. Ale je záhadou, proč se pan Soukup stará o paní Gottovou a uvažuje o jejím možném partnerovi. Paní Ivana se chová jako dáma a své soukromí neroztahuje na veřejnosti, což asi panu Soukupovi nevyhovuje, protože nemá žádné šťavnaté informace.

6
Před 1 rokem

Češi mají svoji babu Vangu v podání Soukupa-ten všude byl,všechno ví,všechny má zmáklé,jen sebe né,takový český všeználek a radil,ten by mohl chytat bílé myši v rukavicích nebo očkovat pulce na Kamčatce...

51
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt