1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tenhle článek jsem nepochopil.Stokrát napsané takže není o čem rozumném psát tak po sto první řádky jsem napsala dostanu honorář.Jiné vysvětlení neni jinak ona jeji dcera co má potomky už díký tomu co předvádí klesají na roven štiků a jim podobných

13
Před 1 rokem

Proč je tak trapná?Domnívám se,že když se nechá Kordulka fotit se svým chlapcem do bulváru tak snad už není holčička toužící po každodenní přítomnosti svého otce!!!Je hladová a to je celý její problém!!!!Chudinka

23
Před 1 rokem

To fakt nemá konce, hloupost a vypocitavost neuvěřitelná. Stále řeší příjmy manžela, ale o svých nemluví... bože, je asi jediná kdo se rozvedl. Dcerunka potřebuje k životu vlastního koně a jiné nesmysly? Tak ať začne od září makat, jako všichni normální lidé v této zemi. To je divadlo a hlavní roli má slipka...

36
Před 1 rokem

Koukám, že by zde většina lidí Žilkovou nejraději ukamenovala, ale on má pan Stropnický také máslo na hlavě. Oba jsou veřejně známí, tak snad tušil, že se budou média angažovat. Navíc celou tu estrádu odstartoval svým mimomanželským poměrem, tak holt čelí následkům. Kdyby byla Veronika tak špatná partnerka, nevydržel by s ní tolik let. A že má ráda svoje děti a stojí za nimi v dobrém i zlém, je snad normální. Co se stalo, stalo se, ale je smutné když se ve svém věku a při svém postavení i finanč. možnostech, nedokáže Stropnický ani důstojně rozejít, natož když se náležitě nepostará ani o své závazky a zapomene dokonce i na to, že je otcem. Jiní svoje ratolesti na rukou nosí. Ti staří "knechti", co chytnou druhou mízu a mozky jim spadnou do poklopců, jsou fakt na odstřel. Samozřejmě je to stále stejná rovnice..starý bohatý, vlivný =mladá, chudá, případně všehoschopná karieristka, která potřebuje popostrčit k nějaké výnosné profituře. No jo, no, co neděláme..kdo chce kam. Žilkovou neodsuzuji, těžké zklamání bolí a mrzí každého člověka.

13
Před 1 rokem
Iveta Spodniakova

Pro dobrotu na žebrotu, osobní zkušenost, panu Stropnickému se moc nedivím . . . .

6
Před 1 rokem

Že se trochu nestydí, nedělá nic jiného, že neustále se do p.Stropnického naváží. Prostě nemůže skousnout, že ty velké peníze nejsou její, nemůže přetrpět, že ji nechal? Já se divím, že s ní tak dlouho vydržel, to je na metál. Je hrozná, bez úrovně, živí jí snad jen bulvál? Kdyby nemluvila a nevolala je, nic by o ní nepsaly, ale to by ona nedala, myslí si, že jí lidé milují, litují, ale opak je pravdou. Jen se ztrapňuje čím dál víc a lidem je jen k smíchu.

24
Před 1 rokem

Paní Žilková, dříve mnou uznávaná, PANÍ HEREČKO, uvědomujete si, co způsobuje své dceři tím, jak se vyjadřujete o jejím otci? Jak můžete říkat, že jí chránite a milujete? Jen si sobecky zvyšujete své ego, protože si nedokážete přiznat, že opustil někdo vás a ne vy jeho. Vaši dceru lituji, ale ne z důvodu, který vnucujete jí a lidem vy.

30
Před 1 rokem

Veroniko, pan Stropnický už není tvuj manžel, tak se nestarej o jeho plat. Starej se o sebe aby jsi se užívala. A Kordulka? Je plnoletá, tak šup do práce. Ovšem jestli pujde ve šlépějích své starší dcery tak pojem práce vubec nepozná.

55
Před 1 rokem

Myslím, že Veronika Žilková měsíční výši příjmu svého exmanžela práskla médiím v naději, že ji český národ (o němž se traduje, že má v povaze závistivost) podpoří a Stropnického začne nenávidět. Jenže asi přestřelila, takhle se slušná žena nechová. Já jsem taky už léta rozvedená, ale o tom jejím cíleném zveřejnění platu velvyslance v Izraeli si myslím své.

19
Před 1 rokem
Eva Cermanová

Na druhou stranu ale chápu, že když se u soudu dozvěděla, kolik si její ex vydělává, musela být z té nadoblačné výše v šoku. Pro mne je ten příjem jak z říše sci-fi, takovou částku si ten Stropnický snad ani nezasloužil, když už, tak aspoň z důvodu, že v pracovní době se zaláskoval a stát mu to celé platil.

12
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Závistivá ženská.Přeji p.Stropnickému hodně štěstí,bez tak zlý ženský.A Kordula je dost stará,aby si našla nějakou brigádu,jako jiný holky v jejím věku.

35
Před 1 rokem
Irena Tomanová

A navíc má šanci vydělat si fotkami nebo modelingem, nemusí na brigádě těžce pracovat.

1
Před 1 rokem

Tuto aféru moc nečtu, takových jsou tisíce. I já to mám 2x za sebou. Ale ten plat pana Stropnického, to je masakr. tady je vidět, jak jsme si vytvořili novou církev. Ta tisíce let okrádala lidi i bohaté. Nyní jsou to politici. Půl miliónové platy, normálka. Nechápu, jak může mít takový plat, jako by jim nestačilo třeba 60, nebo 80 tisíc. Jsou to pěkní darebáci, ale můžeme si za to sami. koho jsme volili, toho máme. A zákony mají udělané pro sebe, nikdo na ně nemůže.

13
Před 1 rokem
Václav Tržický

60 000 jako velvyslanec? To snad ani ne, to by bylo docela trapné.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt