Nikdy jsem si nemyslela, že je paní Žilková tak ukrutně hloupá. Myslím si, že pokud je manžel v diplomatických službách v zahraničí, není jeho plat zase tak horentní. Paní Žilková se stále vymlouvá na téměř plnoletou dceru, pokud je ta slečna normálnější než její sestra a matka, musí se stydět.
Máte pravdu. Já mám jenom obavy, že dcera bude stejná jako její máma. Nevěřím tomu, že by Kordulka ze samé lásky chodila s chudým klukem. Ta si jistě vybere někoho z velice bohaté rodiny.
Za svoji životní úroveň si po rozvodu každý opovídá sám, bylo by mi hanba něco vyžebrávat co mi nenáleží,nevím proč mediálně útočí,opatrovnické záležitosti i majetkové vyrovnání řeší soud a ten na základě podkladů stanoví výživné i rozdělení majetku dle zásluh a co si kdo do manželství přinesl, toto tedy vypadá že se na paní Žilkovou bude muset založit nadace,jistě netopí a jí suchý chléb,dře bídu s nouzí,pokud má již důchod,byl ji vypočítán s jeji doložených příjmů,tam problém není, co si kdo dal,dostává, u čtení tohoto smutného příběhu mě nevím proč napadlo staré přísloví o potrefené huse která se vždy ozve, Češi ale mají i jiné zájmy nežli řešit věčně problémy paní Žilkové v tisku,za méně informací předem děkuji,M.
Naprostý souhlas. Ta její zhrzenost a chování vyšinuté hysterky je tak odpudivé, až se spíš divím, že pan Stropnický neodešel o mnoho let dřív.
Myslím, že tento článek se autorovi moc nepovedl. Všechny informace, včetně platu Stropnického a jeho údajný nezájem o to ubohé dítě, už tu bylo několikrát ventilováno.
Zřejmě je nekvalitní ventilek, Eliško.
Otevřená ? Myslíte, že je to opravdu správně použité slovo ? Je to hamižná osoba, která by ráda sosala z práce někoho jiného. Ale má smůlu - dcera je nebo brzy bude plnoletá a otec jí dá, co bude on chtít. Ovšem jí - paní Žilková holt bude muset něco dělat, když chce něco mít.
Pokud je dcera po mamince tak díky plnoletosti se bude s otcem soudit sama. Je to rozmazlená a zhýčkaná "princezna" a bude chtít co nejvíce. Jinak pokud bude do 26 let studovat tak otec bude platit jak mourovatý. Smutné.
Bože ta je ale nechutná, když byl in a cool a u moci, tak se s ním předváděla na recepcích kde mohla, ale že se z ní stane taková pomstychotvá a nechutná mrcha jen svědčí o tom, že je to sobecký, sebestředný exhibicionista, který ani trochu nezaslouží slitování, a novinám doporučuji, aby si ní přestali otravovat, rozvod a tahnice kolem toho jsou věcí je těch dvou a neotravujte s tím normální lidi! 🙁
Stropnický měl určitě předmanželskou smlouvu. V Izraeli prý končí, místo vysokého platu si zažádá o důchod ale na ro aby si ho užil mu určitě zbude. Žilková jako oblíbená herečka hodně obsazovaná musela za svoji hereckou kariéru vydělat také docela dost peněz. Jak s ními dokázala hospodařit to ví jenom ona.
Bývala dobrá herečka, dnes je protivná bába.
Vůbec se p. Stropnickému nedivím, že ukončil vztah s touto neskutečnou blbkou. Žilková dokáže akorát neustále krmit bulvár svým soukromím.
Paní Žilková je dobrá herečka ve filmu i na prknech, ale i v osobním životě ?!
O jejích předcházejících tatíncích jejich dětí nic moc nevím, zato teď se z ní kvůli dceři Kordule stala s prominutím "pavlačová ženská ze Žižkova". Stárne nám paní herečka, stárne, a ví, že na další nové alimenty to už nebude. Toho se paní Žilková bojí. A tak kope, kope a vysvlíká se tak do morální nahoty a bídy soudnosti.
Propírat soukromé záležitosti na veřejnosti s pomocí masmédií je pád na to nejhlubší morální dno. V rodině Žilkové se to stalo už pravidlem. 😕
Žilková je Dorota Máchalová, o tom žádná. Mohla si odpustit celou tu mediální smršť, je to trapnost. Na druhou stranu Stropnický bude asi tady materiál, pokud je fakt, že Kordulu rok a půl nekontaktoval. A nepište, že to dělá kvůli Žíle, holka je jeho dítě a šmitec a přes to nejede vlak....
Žilková je zhrzená vosa a tak litá a bodá kolem sebe. Je to estrádka, co dělá ostudu. Ale Stropnického se zastávat nebudu, pozvat rodinu do Izraele, tvářit se jaká je rodinná idyla a pak poslat ženskej mail, že se rozvádí, je taky ubohost. A dle všeho se mu na holku platit moc nechtělo. Takže vrána k vraně sedá, rovný rovného si hledá.....
To, že je pozval na společnou dovolenou bych mu nijak nevyčítala, spíš je mi to sympatické, věděl co chce udělat a ještě naposledy chtěl mít obě pohromadě. U mě je to plus.
Vůbec ji nejde o Kordulu,tu má jako protiúder na Stropnického a vydírá ho s ní. Tady jde o prachy a jen a jen o prachy a to nemůže Žíla zkousnout. Ta už klesla na úplné morální dno.