1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jediný kdo se tím stále ukájí je Brzobohatý, nikoho jiného to nezajímá...Táně přeji pevné nervy, je to, na rozdíl od něj, inteligentní žena...

52
Před 1 rokem
Blanka Jankovská

Jediný kdo to stále rozmazává je bulvár .

3
Před 1 rokem

"Chlap" co se doma tajně převléká za ženu a uspokojuje ho to se může smát ženě jak chce, ale k smíchu bude vždy jen on...... 🙂

Nosil i silonky ? 🙂

111
Před 1 rokem
Milan Poncar

Takže jste si opět rýpnul, evidentně Vám to dělá dobře. Ondra se tajně nepřevlékal, Táňa ho v tom podporovala a asi ji to nevadilo, když s ním byla tak dlouho, dokud se s ní Ondra nerozešel.

24
Před 1 rokem

Jeho táta také nebyl bez chyby, ale byl to Pan herec a lidé na něho budou s úctou dlouho vzpomínat. Na tohoto transvestitu si vzpomenou je ti co si přečtou bulvár, když do něho náhodou něco budou balit. Udělá dobře, když se odstěhuje za matkou do Maďarska a tady nedělá tátovi ostudu.

48

Ubožák, ubohý - přeji mu ať mu to s Písařovicovou vydrží, aby už tady neotravovala lidi

44
Před 1 rokem
Stanislava Žitníková

Myslím si, že paní Písařovicová to má taky jenom na dobu určitou, než mu zase nějaká mladší přeběhne přes cestu

42
Před 1 rokem

Hloupější a narcis chlap snad ani není.Ty chudáci ze seriálů a trapných muzikálu mu pochlebují.Táňo ,drž se ..Proč myslíte,že si vybral Pisařovicovou?Domyslete si to!

48
Dana Pešková

A ještě arogantní, tupá samožerka Krainová, ta přece byla první, co veřejné nazvala Táňu ...., nemůžu to napsat, jinak by mě blokli.

8
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Může mi někdo říct, v čem ta žaloba spočívá? Přiznám se,že jsem se v tom trochu ztratila. Kvůli jaké konkrétní pomluvě Ondřej Taťánu zažaloval?

30
Před 1 rokem
Jarmila Rieszová

On že nemá penis a je žena.A ona zase žena s penisem.

10
Před 1 rokem

Kdo má neustále potřebu to rozmazávat, to vidíme. Má se svými kumpány včetně Písařovicové dokonce potřebu se vysmívat v TV - to je ubohé a malé.

73
Před 1 rokem

Trapný, trapný, trapný. Člověk by si myslel, ze bude jeden rad, ze věc konečně utichla... Ne, tak Ondrej. Asi ma fakt problém, ale Tana to není.

50

Já myslím, že nemá cenu komentovat.Je to jejich věc a ty dohady tady jsou zbytečné.Kdyby si raději každý sám zametl před svým prahem a zbytečně nekomentoval 🤦

15

Žalobu má na stole, spíš by měl zalézt pod ten stůl ,věrná kopie mátinky .

59
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt