To už bych ho nechtěla. Kvůli němu zažívala psychické peklo a on si zatím užíval s milenkou. Teď starý kozel zjistil, že mu
mladá začne lézt na nervy, nebude jí stačit a věkem je člověk nervóznější a má rád svůj klid. Pořídit si dítě v jeho věku, byl úplný nesmysl a teď to ví. Zkrátka se mu zastesklo po klidu, který doma měl, děti odrostlé a Pavla věkově stejná. 19 let společného života se jen tak vymazat nedá, ale už bych ho doma nechtěla. Jen ať si ho mladá nechá. Já jí to přeju a jemu taky 🤣 Pavla by se měla ohlédnout po nějakém novém příteli a užívat si života.
Správně........život s manželem by byl časem opět plný výčitek
No musela bych to slyšet v TV přímo z jejích úst,jinak to jsou bulvarní žvásty
Ale jestli by to pravda byla,tak bych si o Tomicový myslela,že ji přeskočilo,že nemá žádnou hrdost a nechá sebou orat,vláčet.
Ke mně by se už nepřiblížil ani na dostřel. Nic osobního, ale vybral si nový život jinde, s někým jiným, tak ať si ho žije a já si budu žít svůj. Logicky, něco skončilo, je to pryč a jdeme dál.
Tak to s vámi musím souhlasit 👍
Asi to není zrovna ten nejlepší nápad vzít manžela na milost a začít spolu znova žít. Sice to ze začátku bude bezva, ale postupem času se začnou vkrádat pochybnosti. A věřte paní Pavlo že se jich nezbavíte. Jen se budou prohlubovat. Sama jsem to zažila .
Přesně tak. A za čas společného soužití se mu zasteskne zase po té druhé a udělá jí druhé dítě... celkem bych tomu věřila
Je to jen na nich dvou. Člověk zažívá během svého života různé pocity, problémy, zklamání , neustále se mění, vyvíjí, a může se dostat až do stádia "nevěry", ale to neznamená, že dvojice nemůže opět začít žít spolu. Pavle Tomicové přeji jen to nejnejlepší!
Konečně nějaký názor, který má hlavu a patu.
Já si myslím,že chyby ve vztahu,v manželství udělá každý člověk.To co udělal Ondřej Malý vůči své zákonité manželce a výborné herečce Pavle Tomicové je neodpustitelné.Na druhou stranu-je je to čistě jejich a jejich soukromá záležitost.Přeji oběma hodně zdraví ,stěští a lásky.A Vám všem lidem také-hodně zdraví a lásky.
Samozřejmě, že je to jejich soukromá věc, to na diskuzi vědí všichni, lidé jen vyjadřují své osobni názory na věc a zkušenosti. Kdyby každý jen napsal, je to jejich soukromá věc , tak by asi nebyla žádná diskuze, nemyslíte?
Nevzala bych ho zpátky, hlavně proto, že si do vztahu s milenkou pořídil miminko. Pavla by mu ještě dělala náhradní matku po všem tom trápení. Ať si pan herec užije nový život a dítko se vším všudy, určitě to nebude jen pohádka. A Pavla ať naplno žije a třeba potká skvělého a vtipného chlapa, se kterým pěkně stráví další roky života.
Pavlo, nedělejte to. To, co vám udělal, je neomluvitelné, znásobené ještě propíráním v médiích. Teď by chtěl přilézt ke křížku? Když mu nemá kdo pofoukat bolístku? Ani náhodou!!!
Nechtěla bych ho už ani vidět.
naprostá pravda
Ohřívaný párek už nikdy nechutná jako čerstvý...
Pokud paní Pavla má ještě pud sebezáchovy k sobě, hrdost, odpovědnost ke svému zdraví a nenechá ze sebe udělat matku Terezu aby pro lítost za totální zradu vzala zpět člověka, který ji neskutečně ublížil - vyhraje.
Odpustit neodpustitelné sice jde ale za jakou cenu ??!!
Po třetí by tohle co ji ten ,,malý Malý,, udělal by taky už nemusela rozdýchat nebo přežít.
Paní Pavlo, buďte svá a žijte Svůj nový život s někým kdo si Vás bude nadevše vážit, budete mu věřit a budete šťastná. To je nejsladší pomsta malému mužikovi, NE návraty které budou stejně velmi bolet a bolest tohoto druhu která nikdy nevymizí a zničí Vás.
DRŽÍM PALCE - BUĎTE SILNÁ, SVÁ- NENECHTE SE ZVIKLAT JAKKOLIV A ČÍMKOLIV OD ,, NĚJ,, A BEZ ODPUSTEK PRO NĚJ. NEZASLOUŽÍ SI JE.
Proč by to paní Pavla dělala?!? Ten malej chcíp-k si zřejmě rád vyklepe kalhoty jinde.... Možná tak na jednu jedinou noc z důvodu pomsty a pak by letěl že by vyhledal lékařské ošetření. Paní Pavla má na víc než tohohle pidimuzíčka.