Paní Pavla je z nejhoršího venku a vzala by ho zpět......NIKDY!!!!!! 😡😡😡😡
Udělal to jednou, udělá to znova....
Bylo by to zbytečně sypání si soli do téměř zahojených ran......
Ale jistě, rozhodnutí je jen a jen na paní Pavle.......snad si názory lidí přečte...🤔🍀❣️
Když se Pavla dostala z nejhoršího, milostivý se vrací. Já bych takovou zradu neodpustila. Co udělal jednou udělá znovu.
máte pravdu, já odpustila třikráte, vždy situace vyučil, po čtvrté kdy mu začalo vše docházet, jsem řekla a dost, já se se vším vypořádala, ale z jeho strany začaly podrazy, lži atd. S odstupem času jsem zjistila, že jsem neměla vůbec dávat možnost odpuštění
Mám je ráda oba dva. Soukromí je jenom jejich věc, ale s návratem manžela se dostaví obavy jestli je to vůbec správně. Kdyby to byla "jenom" nevěra -budiš. Ale stále tam bude jeho nemanželské dítě , které to všechno bude stále dokola připomínat
No to by ale byla děsně hloupá a to Tomicová není.
Pokud ti nějaká žena odloudí partnera, neexistuje lepší pomsta, než jí ho přenechat.
PS: Pokud by měla nějaká zájem o toho mého, tak ho do 100 km dovezu i s kufrem zdarma. :-)
Hani , je to vtipné a někdy i reálné ! V manželství musí být člověk hodně trpělivý a tolerantní , jinak jsme rozvedení úplně všichni !
To je asi nějaký nesmysl ne?? Nebo jestli se k sobě vrátí, ona zase přibere... at si je manžel tam kde chtěl být... ono v jeho věku mít prcka, není žádná prča...Nevím, zda bych takového chlapa vzala zpět.... spíš ne. Snad mám nějakou hrdost a paní Tomicová není ještě tak stará, aby nezačala od začátku.. ať cestuje a užívá si život. Třeba časem najde zpřízněnou duši...
Pane boze to jsou zase kydy nejakyho ťuňti v redakci, ktery neni schopny najit si nejake “smysluplne” tema. Vymysli si hovadiny jako “proslycha se, udajne apod. A sleduje komentare jak se lidi dohaduji. Za takove nic nerikajici clanky bych tyhle mazaly z redakce hodne rychle vyprovodila…. Aspon je videt, ze i ti nahore tam stoji za starou bačkoru. 🫣
Toho šerednýho skřeta bych zpět nevzala,ať si to užije se vším všudy,vždyť se přeci sám tak rozhodl.
Ale je to zajímavé sledovat jak Malý údajně utíká od "Kočandy" k Tomicové.
Každá milenka musí počítat s tím, že když jednou někomu přebere Mažela, tak za chvíli zase jiná může přebrat jejiho chlapa. A když už se vrátí ke své vlastní manželce??? To by si pak měla samotná "Kočanda" sáhnout do svědomí jaká je to vlastně pokažená stíhačka.
a co když je to jinak, třeba páprda nestíhá
Já už bych v tomhle případě nazpět chlapa nevzala. Prožila si už 2x zklamání a tohle bylo nejhorší. Kdyby se k ní vrátil, tak už zůstanou stejně pochybnosti. Zdraví je přednější, než nějaký záletný chlap.
Je to jen na ní, ale já bych tohle nikdy neudělala. Taky by měl mít člověk nějakou hrdost. Nebo že by mu došli korunky a už o něj mladší nestojí 🤣?