1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Paní Pavla je z nejhoršího venku a vzala by ho zpět......NIKDY!!!!!! 😡😡😡😡

Udělal to jednou, udělá to znova....

Bylo by to zbytečně sypání si soli do téměř zahojených ran......

Ale jistě, rozhodnutí je jen a jen na paní Pavle.......snad si názory lidí přečte...🤔🍀❣️

14
Před 1 rokem

Když se Pavla dostala z nejhoršího, milostivý se vrací. Já bych takovou zradu neodpustila. Co udělal jednou udělá znovu.

61
Před 1 rokem
Alena Houdková

máte pravdu, já odpustila třikráte, vždy situace vyučil, po čtvrté kdy mu začalo vše docházet, jsem řekla a dost, já se se vším vypořádala, ale z jeho strany začaly podrazy, lži atd. S odstupem času jsem zjistila, že jsem neměla vůbec dávat možnost odpuštění

20
Před 1 rokem

Mám je ráda oba dva. Soukromí je jenom jejich věc, ale s návratem manžela se dostaví obavy jestli je to vůbec správně. Kdyby to byla "jenom" nevěra -budiš. Ale stále tam bude jeho nemanželské dítě , které to všechno bude stále dokola připomínat

6
Před 1 rokem

No to by ale byla děsně hloupá a to Tomicová není.

Pokud ti nějaká žena odloudí partnera, neexistuje lepší pomsta, než jí ho přenechat.

PS: Pokud by měla nějaká zájem o toho mého, tak ho do 100 km dovezu i s kufrem zdarma. :-)

28
Před 1 rokem
Hana Jurásková

Hani , je to vtipné a někdy i reálné ! V manželství musí být člověk hodně trpělivý a tolerantní , jinak jsme rozvedení úplně všichni !

9
Před 1 rokem

To je asi nějaký nesmysl ne?? Nebo jestli se k sobě vrátí, ona zase přibere... at si je manžel tam kde chtěl být... ono v jeho věku mít prcka, není žádná prča...Nevím, zda bych takového chlapa vzala zpět.... spíš ne. Snad mám nějakou hrdost a paní Tomicová není ještě tak stará, aby nezačala od začátku.. ať cestuje a užívá si život. Třeba časem najde zpřízněnou duši...

11
Před 1 rokem

Pane boze to jsou zase kydy nejakyho ťuňti v redakci, ktery neni schopny najit si nejake “smysluplne” tema. Vymysli si hovadiny jako “proslycha se, udajne apod. A sleduje komentare jak se lidi dohaduji. Za takove nic nerikajici clanky bych tyhle mazaly z redakce hodne rychle vyprovodila…. Aspon je videt, ze i ti nahore tam stoji za starou bačkoru. 🫣

11

Toho šerednýho skřeta bych zpět nevzala,ať si to užije se vším všudy,vždyť se přeci sám tak rozhodl.

16
Před 1 rokem

Ale je to zajímavé sledovat jak Malý údajně utíká od "Kočandy" k Tomicové.

Každá milenka musí počítat s tím, že když jednou někomu přebere Mažela, tak za chvíli zase jiná může přebrat jejiho chlapa. A když už se vrátí ke své vlastní manželce??? To by si pak měla samotná "Kočanda" sáhnout do svědomí jaká je to vlastně pokažená stíhačka.

3
Před 1 rokem
Pavel Černý

a co když je to jinak, třeba páprda nestíhá

8
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Já už bych v tomhle případě nazpět chlapa nevzala. Prožila si už 2x zklamání a tohle bylo nejhorší. Kdyby se k ní vrátil, tak už zůstanou stejně pochybnosti. Zdraví je přednější, než nějaký záletný chlap.

23
Před 1 rokem

Je to jen na ní, ale já bych tohle nikdy neudělala. Taky by měl mít člověk nějakou hrdost. Nebo že by mu došli korunky a už o něj mladší nestojí 🤣?

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt