Pokud mu dokáže a chce odpustit a stojí o něj, samozřejmě držím palce,Pavlu mám moc ráda,je to podle mě super ženská a skvělá herečka. Ale za mě,zkusit se tenhle pakátl vrátit,ženu ho sviňským krokem. Jen ať si nechá tu svou pipinku. Asi holt zjistil,že starat se o mimino a mít ,,mladou" ženu ,je v jeho věku trošku nad jeho síly .A tak by rád zpátky do pohody a klidu ,bez dětského pláče . Za mě je to nespolehlivý zmetek a být Pavlou najdu si chlapa. Tohle chlap není.
Asi bych ho zpátky proutnika nevzala! On je tak nesympatický se divím oběma, žeo takovéh liliputana někdo má zájem!
Nevěřím tomu.
To je jako, když slepíte rozbitý hrnek,už není takoví jako před tím,časem ho stejně vyhodíte.Pavlo ,radši si užívejte radosti života,udělal Vám to jednou,bude se to opakovat,protože ví že mu to odpustíte.Život je takový,jak si ho uděláte-krásný den.
Paní Pavla by byla hloupá, kdyby ho vzala zpátky!!!!
Kde má záruku, že si to zase nerozmyslí??
Kdo jednou zradí, vždycky zradí.
tady nejde ani o to,že to udělá znova, ale o to, že už má dítě o které se bude asi starat,brát si ho,platit na něj a to pavla znova nezkousne a složí se,takže pokud je to pravda, on by si měl najít bydlení sám,dáda
jsem v šoku, jak jsou všechny nachystané Malého nechat za dveřmi, možná proto, že k vám se hoši nevracejí? 🙂 Přeji manželům, aby zestárli spolu nebo alespoň v přátelství, jsou to příjemní lidé.
Já jsem zas v šoku, že by si žena chtěla kazit další život se stejným šmejdem
Pokud ho stále miluje a je ochotná odpustit, proč ne. Hlavně, ať jsou šťastní. Kolik žen je partnerem podváděno, ví o tom, ale tváří se, že je vše ok
Tak já bych ho zpátky nevzala. Má dítě ať se stará. Sám si zvolil způsob života.
Už jen to že o ní píšete, jí ubližujete. Paní Tomicová si to nezaslouží, zkuste se zaměřit na ty kdo o to stojí.
Paní Tomicová si musí rozmyslet, jestli má na to, aby se v nějakých intervalech starala o víkendech o jeho dítě, když si ho bude muset otec brát k sobě. Jedná se minimálně o dalších 18 let. Myslím, že tohle za tu zradu nemá zapotřebí.
Neni to pravda. Dnes jsem par Maly Kocianova potkala v HK i s malym ditetem. Vypadali spokojene, nic nenasvecuje tomu co pisete…Ac fandim srdcem pani Tomicove❤️