1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

je na scéně 50 let, mladé strčí do kapsy, v jeho humoru je noblesa, která se už u mladších nevidí, je jedinečný

25
Před 1 rokem
Barbora Dalová

Zaplatit se musí pronájem divadla,osvětlení,perzonál divadla atd.

5
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Máme tu komiků mnohem více a berou i několikanásobně více. Např. Fiala, Pekarka, Černochová, Stanjura a jim podobní. Ti vám kritikům nevadí?

21
Před 1 rokem

Hodně málo pořadů mě ještě drží u placení koncese a rozhodně to není nedělní debata s Moravcem, KTERÝ BERE O DVĚ TŘETINY VÍCE ZA KAŽDÝ POŘAD!

7

Karle , doufám že Vy netoužíte po STATUTU UMĚLCE ! Vy sám jste receptem na tento "titul" ! Kdo umí , ten umí . Kdo neumí , chce to "uzákonit " .

9
Před 1 rokem

Nezaslouží si to?

Vždyť nám všem stačí tak málo. Trocha talentu, trocha píle, trocha štěstí a můžeme mít také tolik. Když jsme talent promrhali a píli zahnali, nežehrejme na to, že se nám štěstí vyhybs

3
Před 1 rokem

No a co??? Vždy se pobavím...

12
Před 1 rokem
Věra Sedláčková

Taky se ráda dívám,ale poslední dobou to nějak upadá. Je to výběrem hostů. Takový Šmoldas to je naprostá paráda.To se řežu smíchy

5
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Lepší koukat na Šípa než na tiskovou konferenci naší skvělé vlády. Odměnu si zaslouží na rozdíl od našich ministrů.

26
Před 1 rokem

Je to jednoduché. Komu se líbí, ať ho sleduje. Pro ostatní jsou desítky jiných televizních kanálů. Baví lidi, dobře vydělává, neskuhrá jako pan Krampol, Obermajerová a jiní. Za mě 👍❤

Před 1 rokem

nic proti panu Šípovy, až na to, že vzhledem k jeho hluchotě je už někdy trapný. No ale nikdo nemládne a není dokonalý

13
Před 1 rokem
Josef Vaverka

bohužel, pro mě už je svým rádoby humorem jenom trapný, tak se už raději nedívám...

24
Před 1 rokem

Ale jemu to přeju, on si je zaslouží, na rozdíl od jiných vlajkových lodí ČT, hlavně ve Zpravodajství, ale tam se požere samo, až bude nejhůř....

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt