Kvalita a v tomto věku klobouk dolů .Občas se to nepovede, ale celek je perfektní.
Nezáviďte mu to, on si to zaslouží, víte kolik za ty roky co uvádí tento oddechový pořad rozesmál vtipem a humorem sobě vlastním lidí ? To nikdo nespočítá a jak je známo smích prodlužuje i naše životy, které v této době obzvlášť nejsou jednoduché a mnozí z nás tento pořad berou jako vzpruhu a vždy se něj těší a určitě fenomenální pan Šíp také a nikdy nás nezklame. Kéž by podobných lidí a pořadů bylo více. Televize jsou rádoby plné humoru, ale je to humor umělý, nucený a moderátoři za něj berou mnohem větší balíky i když jejich pojetím nebaví ani sami sebe !!! Kéž by panu Šípovi bylo dopřáno pevné zdraví a jeho osobitý humor co nejdéle k radosti mnoha diváků !!!
Já mu nezávidím, ale už je na tom stejně jako Novotný, který dělal podobný humor. To jak je dlouho tak je to už trapný.
Pak se nedivím, že Česká televize chce zvýšit poplatky, když si celebrity berou takové prachy.
A proč ne?Já mu to přeju.Jen ten kdo to zveřejňuje s důvodem štvát lidi proti umělcům je chudák.Co vím tak ve firmách si zaměstnanci nemají sdělovat svůj plat!Tady to dělá nějaký pisálek.Proč?
Pro všechny ty co z nich tady teče závist a podrdání jak močůvka ze chléva se dá doporučit jen jedno.Napište to svoje a zkuste aby vás poslouchalo třeba jen dvěstě diváků.Až to dokážete tak se můžete cítit trochu bavičem.Když to nedokážete tak prostě vypněte TV nedívejte se a nepište své závistivé či hloupé myšlenky.
Všichni nemůžeme dělat baviče někdo musí vytvářet hodnoty aby měl Šíp za své blekoty naprosto nepřiměřený honorář.Nezávidím a na tento pořad se nedívám.
Pořad Karla Šípa mám ráda pro jeho vlídnou, kultivovanou atmosféru, inteligentní humor i pro pohotové postřehy a reakce pana Šípa. Je obdivuhodné, kolik let drží vysokou úroveň tohoto pořadu a jak lze vysledovat, tak věk mu vůbec neubírá na postřehu a humoru, který je mnohdy situační a vychází ze situací, které někdy během natáčení nečekaně nastanou. Na svá léta vypadá pan Šíp výborně, ale především mu věk nikterak neubírá na intelektu a smyslu pro humor. Tolik let zvládat přípravy a moderování jednoho z nejsledovanějších a nejoblíbenějších pořadů na ČT, to je opravdu obdivuhodné a smekám před ním. Moc bych jemu i nám divákům přála, aby pokračoval dokud ho to bude bavit a dokud toho bude fyzicky i mentálně schopen. Protože sledovanost je určitě vysoká a já se těším na každý páteční večer.
Paní Novotná, to jste mi promluvila z duše...díky! A díky panu Šípovi za to, jaký je✌️
Jakešovi vadila paní Zagorová, nepřipadá vám to něco vážená media? Ze má MPA skoro 300,000,- měsíčně za nic a z našich daní to nevadí nikomu? O tom tady pište každý den ať se konečně voličům pětikolky rozjasní.
Voliči pětikoalice to ví a nemají s tím problém. Ten mají jen závistiví zoufalci.
Šíp je trapnej,senilní dědula.S úspěchem sklouzl do jednoho pytle s Krausem.Blbě slyší,pořád někoho umravňuje,skáče do řeči a směje se sám sobě.Měl by se vyměnit.Za ty prachy co si za tu trapnost bere ,by určitě našli mladýho,chytrýho,pohlednýho kluka co má rodinu a prachy potřebuje.Šíp už má dávno zajištěnýho i toho druhýho syna,ale drží se hesla "hamty,hamty ať mám víc než tamti".
no jo, když vy jste svojí vizáží, inteligencí, sečtělostí, vzdělaností, vtipem, pohotovostí a empatií nastavila laťku tak vysoko, že i Šíp je proti Novákové břídil
A co všem do toho? Kolik si kdo a kde vydělá ať dělá cokoliv. Hlavně že nekrade. A pokud se někomu pořad nelíbí ať na to nečumí. A je to. Nezáviďte už konečně nikomu. Já vím je to česká vlastnost ale už stačí.
Pan Šíp nám stárne před očima. Stále víc se hrbí a někdy je úplně mimo. Ale pořád je to dost koukatelné, na rozdíl od jiných podobných formátů.
pošlete nám svoji fotku a věk prosím
Šíp je prostě jednička, dal bych mu i víc, na rozdíl od Moravce, toho bych naopak vyhodil na hodinu.
To je jiný level.Z politiků si nemůže dělat srandičky.