1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kvalita a v tomto věku klobouk dolů .Občas se to nepovede, ale celek je perfektní.

37
Před 1 rokem

Nezáviďte mu to, on si to zaslouží, víte kolik za ty roky co uvádí tento oddechový pořad rozesmál vtipem a humorem sobě vlastním lidí ? To nikdo nespočítá a jak je známo smích prodlužuje i naše životy, které v této době obzvlášť nejsou jednoduché a mnozí z nás tento pořad berou jako vzpruhu a vždy se něj těší a určitě fenomenální pan Šíp také a nikdy nás nezklame. Kéž by podobných lidí a pořadů bylo více. Televize jsou rádoby plné humoru, ale je to humor umělý, nucený a moderátoři za něj berou mnohem větší balíky i když jejich pojetím nebaví ani sami sebe !!! Kéž by panu Šípovi bylo dopřáno pevné zdraví a jeho osobitý humor co nejdéle k radosti mnoha diváků !!!

93
Před 1 rokem
Mirankral

Já mu nezávidím, ale už je na tom stejně jako Novotný, který dělal podobný humor. To jak je dlouho tak je to už trapný.

5
Před 1 rokem

Pak se nedivím, že Česká televize chce zvýšit poplatky, když si celebrity berou takové prachy.

50
Před 1 rokem
Tomáš Vlč

A proč ne?Já mu to přeju.Jen ten kdo to zveřejňuje s důvodem štvát lidi proti umělcům je chudák.Co vím tak ve firmách si zaměstnanci nemají sdělovat svůj plat!Tady to dělá nějaký pisálek.Proč?

31
Před 1 rokem

Pro všechny ty co z nich tady teče závist a podrdání jak močůvka ze chléva se dá doporučit jen jedno.Napište to svoje a zkuste aby vás poslouchalo třeba jen dvěstě diváků.Až to dokážete tak se můžete cítit trochu bavičem.Když to nedokážete tak prostě vypněte TV nedívejte se a nepište své závistivé či hloupé myšlenky.

57
Před 1 rokem
Pavel Weisskopf

Všichni nemůžeme dělat baviče někdo musí vytvářet hodnoty aby měl Šíp za své blekoty naprosto nepřiměřený honorář.Nezávidím a na tento pořad se nedívám.

38
Před 1 rokem

Pořad Karla Šípa mám ráda pro jeho vlídnou, kultivovanou atmosféru, inteligentní humor i pro pohotové postřehy a reakce pana Šípa. Je obdivuhodné, kolik let drží vysokou úroveň tohoto pořadu a jak lze vysledovat, tak věk mu vůbec neubírá na postřehu a humoru, který je mnohdy situační a vychází ze situací, které někdy během natáčení nečekaně nastanou. Na svá léta vypadá pan Šíp výborně, ale především mu věk nikterak neubírá na intelektu a smyslu pro humor. Tolik let zvládat přípravy a moderování jednoho z nejsledovanějších a nejoblíbenějších pořadů na ČT, to je opravdu obdivuhodné a smekám před ním. Moc bych jemu i nám divákům přála, aby pokračoval dokud ho to bude bavit a dokud toho bude fyzicky i mentálně schopen. Protože sledovanost je určitě vysoká a já se těším na každý páteční večer.

42
Před 1 rokem
Dagmar Novotná

Paní Novotná, to jste mi promluvila z duše...díky! A díky panu Šípovi za to, jaký je✌️

19
Před 1 rokem

Jakešovi vadila paní Zagorová, nepřipadá vám to něco vážená media? Ze má MPA skoro 300,000,- měsíčně za nic a z našich daní to nevadí nikomu? O tom tady pište každý den ať se konečně voličům pětikolky rozjasní.

64
Před 1 rokem
Ladislav Procházka

Voliči pětikoalice to ví a nemají s tím problém. Ten mají jen závistiví zoufalci.

29
Před 1 rokem

Šíp je trapnej,senilní dědula.S úspěchem sklouzl do jednoho pytle s Krausem.Blbě slyší,pořád někoho umravňuje,skáče do řeči a směje se sám sobě.Měl by se vyměnit.Za ty prachy co si za tu trapnost bere ,by určitě našli mladýho,chytrýho,pohlednýho kluka co má rodinu a prachy potřebuje.Šíp už má dávno zajištěnýho i toho druhýho syna,ale drží se hesla "hamty,hamty ať mám víc než tamti".

60
Před 1 rokem
Jana Nováková

no jo, když vy jste svojí vizáží, inteligencí, sečtělostí, vzdělaností, vtipem, pohotovostí a empatií nastavila laťku tak vysoko, že i Šíp je proti Novákové břídil

22
Před 1 rokem

A co všem do toho? Kolik si kdo a kde vydělá ať dělá cokoliv. Hlavně že nekrade. A pokud se někomu pořad nelíbí ať na to nečumí. A je to. Nezáviďte už konečně nikomu. Já vím je to česká vlastnost ale už stačí.

25
Před 1 rokem

Pan Šíp nám stárne před očima. Stále víc se hrbí a někdy je úplně mimo. Ale pořád je to dost koukatelné, na rozdíl od jiných podobných formátů.

23
Před 1 rokem
Milán Vosmik

pošlete nám svoji fotku a věk prosím

10
Před 1 rokem

Šíp je prostě jednička, dal bych mu i víc, na rozdíl od Moravce, toho bych naopak vyhodil na hodinu.

25
Před 1 rokem
Jaroslav Stehlik

To je jiný level.Z politiků si nemůže dělat srandičky.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt