1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Staci se jen hybat a trochu dbat na stravu a je postavicka jak lusk. Zensky co jsou tluste muzou mit srdce nejvetsi jak si clovek dokaze predstavit a nikdy nebudou stihat hubenym holkam. Jsem skoro rok sam a mel jsem co porovnavat, hlavne v posteli. Kdo nezkusil hubenou holku ktera jede jak fredka tak nepochopi rozdil. Hledat ,,prsa´´ nekde kolem tela me take nebavi. Prsa maji byt nahore a ne u bricha. Zenska ktera nema prusvit v kline neni pro mne pritazliva. Evicka ma postavu dokonalou a kdo tvrdi ze ne, jen zavidi. Co si budeme rikat, chlapu s nadvahou a obezitou je take plno a myslim si ze i oni budou posteli malo akcni. Reseni by bylo tlusta + tlusty = vztah bez vycitku. Neberte me za nekoho zleho, ale jsem dosti vybiravy a to myslim vseobecne. Nikoho jsem nechtel urazit, ale je potreba si priznat ze nastal problem s nadvahou a resit ho a ne jen ho omlouvat.

3
Před 1 rokem

No, tahle krasavice, by měla chodit se zakloněnou hlavou, aby si neodřela bradu o chodník

Před 1 rokem
Jana Viková

A tys neměla radši chodit ven vůbec ,aby se lidi nelekli

Před 1 rokem

Nevím, co na ní všichni vidí. Mít v necelých 30 hezkou figuru, to zase tak moc práce nedá. A jinak je to tuctovka.

1
Před 1 rokem

Mindraky by nemely kdyby tolik nezraly a poradne se hejbaly

6
Před 1 rokem

Postavu má pěknou, ale v obličeji nic moc. Jsou i hezčí holky a mohou mít klidně i pár kilo navíc.

1
Před 1 rokem

A s čeho by měli mindráky,když se směje tak má pusu jak zamračenej smajlík 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒.

1
Před 1 rokem

Tahle prodejná,, umělkyně,, udělá pro peníze úplně všechno.

3
Před 1 rokem

Postava dobrá, ale rozumu moc nepobrala.

2
Před 1 rokem

Hodně nesympatická paní

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt